אניפה, ואני מציב לעצמי את האתגר של לפתוח את עמ; 100.
Printable View
אניפה, ואני מציב לעצמי את האתגר של לפתוח את עמ; 100.
[QUOTE=Inuzuka Kiba;850036]בשביל מי כל הספאם הזה טוב?
תצתרפו אליי, חרגולים קטנים, ויחד נשפר את רמתם של משחקי הפוקימון בחת"ם.[/QUOTE]
לעקוף את ניצן
[QUOTE=Spamer Girl;850048]מי פה?[/QUOTE]
אני,עדיין בוכה.
טוב,אנחנו צריכים עזרה במה לבחור,אמרתי להם שאבדוק בסקייפ (הם לא יודעים שאני פה:embarrassed:)
מה אתם מעדיפים?
ההרפתקה לאוצר הדרקון,הקרב בין האלפים לגמדים,המלחמה על ראש הזהב,או "הכה את ניר בחרבות"
[quote=LordAbizi;850050]אגב, בנוגע לביקורת שלך במעקב עליי: חלק מהתיקונים שעשית... ארממ... נראים לי נורא אידיוטיים.
כמו למשל לציין שהמים נוצצים ושיש להם רגליים קטנות. ציינתי שהגב של נידורן קטן רק איפה שזה היה נחוץ כדי להסביר למה התכנית נכשלה. אבל מעבר לזה לתת הסברים מוזרים כל כך כשאין שום סיבה לפרט אותם זה סתם נראה לי מגוחך נורא. אחרי הכל, תמיד צריך לשאול את השאלה [B]בשביל מה?![/B][/quote]
להראות שאתה משקיע. התיאורים הקטנים וחסרי התועל האלה הם מה שבונים את התגבוה שלך. ברור, אתה יכול לעבוד בלעדיהם, ויכול להיות שחלק מהשחקנים שלך יהנו באותה מידה, אבל בינינו.. מי מריץ את הביקורת? :P
הרמה של חת"מ עכשיו כבר לא מדהימה, ואם אתה לא רוצה להשקיע בתגובות, אני לא רואה למה להכריח אותך O.ם
ביי
[quote=LordAbizi;850050]אגב, בנוגע לביקורת שלך במעקב עליי: חלק מהתיקונים שעשית... ארממ... נראים לי נורא אידיוטיים.
כמו למשל לציין שהמים נוצצים ושיש להם רגליים קטנות. ציינתי שהגב של נידורן קטן רק איפה שזה היה נחוץ כדי להסביר למה התכנית נכשלה. אבל מעבר לזה לתת הסברים מוזרים כל כך כשאין שום סיבה לפרט אותם זה סתם נראה לי מגוחך נורא. אחרי הכל, תמיד צריך לשאול את השאלה [B]בשביל מה?![/B][/quote]
בשביל שתהפוך ליצור מואר ויום אחד אני ואתה נלך בגן הפרות ונשוחח יחדיו על הדרג"ד של השה"מ העל"מ שמנהל את המשחק הטבג"ל.
[QUOTE=the necromancer nilasak;850060]אני,עדיין בוכה.
טוב,אנחנו צריכים עזרה במה לבחור,אמרתי להם שאבדוק בסקייפ (הם לא יודעים שאני פה:embarrassed:)
מה אתם מעדיפים?
ההרפתקה לאוצר הדרקון,הקרב בין האלפים לגמדים,המלחמה על ראש הזהב,או "הכה את ניר בחרבות"[/QUOTE]
למה אתה בוכה
ניר לא ביומולדת?
[QUOTE=Inuzuka Kiba;850052]אניפה, ואני מציב לעצמי את האתגר של לפתוח את עמ; 100.[/QUOTE]
היי אמיר סאן .
האמתי , שלי יש רק דבר אחד לתקן על הביקורות שלך .
העיניין של הספרייטים .לא כל אחד בא לפה בשביל פוקימון ,
אלא גם עבור הנוד''ים והחברים .ככה שיש אנשים שמעדיפים ספרייטים כי הם
לא מבינים על איזה פוקימון.
שלום לכולם.
נו באמת,תעזרו לי!
בסוף עולם יבחרו ב: "הכה את ניר"
אני זוכר את הרקע של זה בעל-פה,מרוב כאב.
טוב אני זז
הי תגיבו בהקדשה שלי
[quote=Pizza;850063]בשביל שתהפוך ליצור מואר ויום אחד אני ואתה נלך בגן הפרות ונשוחח יחדיו על הדרג"ד של השה"מ העל"מ שמנהל את המשחק הטבג"ל.[/quote]
הנאום הזה נראה לי מוכר, רק אני לא מכיר חצי מראשי התיבות.
[quote=Inuzuka Kiba;850061]להראות שאתה משקיע. התיאורים הקטנים וחסרי התועל האלה הם מה שבונים את התגבוה שלך. ברור, אתה יכול לעבוד בלעדיהם, ויכול להיות שחלק מהשחקנים שלך יהנו באותה מידה, אבל בינינו.. מי מריץ את הביקורת? :P
הרמה של חת"מ עכשיו כבר לא מדהימה, ואם אתה לא רוצה להשקיע בתגובות, אני לא רואה למה להכריח אותך O.ם[/quote]
אני לא אומר שאתה צריך להכריח אותי, אלא אני פשוט מנסה להבין את ההיגיון המעוות של אנשים פה. כל מי שלומד אלגברה לינארית יודע שלטרנספורמציה לינארית עדיף שיהיה גרעין קטן ביותר, כי ככה התמונה שלה גדולה יותר.
ואותו דבר תקף כאן: לייעל כל מילה שלי ולגרום לה להיות ברת משמעות. לכתוב מילים סתם הופך את המשפט שלי ללא הפיך ולכן הוא לא מקיים הרבה תכונות נחמדות.
דניס,יש פה ישיבת צוות,בוחרים פה מה לעשות ביום הולדת.
השיעורים זה ממש מאוחר,זה הקורס מדריכים.