[quote=LordAbizi;884441]ערכתי הודעה קודמת.
יש חוק 8 נראה לי בחתימה שלי שאוסר עליי לזרום עם שטויות.
אם זה משתנה זה קצת יותר הגיוני, אם כי אז כל זה נהיה ביטוי מאוד סתמי ללא תוכן, שבוודאי לא יכולה להיות הסיבה לתופעה המשונה שחוויתי קודם.[/quote]
:O
Printable View
[quote=LordAbizi;884441]ערכתי הודעה קודמת.
יש חוק 8 נראה לי בחתימה שלי שאוסר עליי לזרום עם שטויות.
אם זה משתנה זה קצת יותר הגיוני, אם כי אז כל זה נהיה ביטוי מאוד סתמי ללא תוכן, שבוודאי לא יכולה להיות הסיבה לתופעה המשונה שחוויתי קודם.[/quote]
:O
היה לי סיוטים בבוקר.
[QUOTE=LordAbizi;884422]@Bronzong
גם זה לא משהו שאני מסיק מהקולות שלהם...[/QUOTE]
אולי הם לוקים בפיגור שכלי (אוטיסתים).
Take No Prisoners
Take No Shit
[quote=SysTem;884453][/color]
מחר עוד יום,
תגיד מחר יקמצן xD[/quote]
מחר יש לי מסיבת בת מצווה ריאשונה בחיים שלי,כאילו מבית ספר,הבעיה היא,שאין לי מושג באיזה שעה זה! D:sorry:
[quote=Bronzong;884458]אולי הם לוקים בפיגור שכלי (אוטיסתים).[/quote]
אני לא יודע, לי הפתרון ההגיוני שזה סוג פסיכוטים שמנצלים את ימי שישי בצורה פסיכוטית יותר ממני, ופשוט מתהלכים ברחובות וצורחים דברים.
יש אנשים שנהנים מזה, yknow.
יא אללה מה הולך פה.
[QUOTE=LordAbizi;884461]אני לא יודע, לי הפתרון ההגיוני שזה סוג פסיכוטים שמנצלים את ימי שישי בצורה פסיכוטית יותר ממני, ופשוט מתהלכים ברחובות וצורחים דברים.
יש אנשים שנהנים מזה, yknow.[/QUOTE]
אתה כנראה הבנאדם הכי מגניב בפורום
אני מנסה לדמיין מה הולך פה.
[quote=Stranger in a Strange Land;884464]אתה כנראה הבנאדם הכי מגניב בפורום[/quote]
far from it.
הלכתי לבדוק אם זה לא חלום.
[quote=Stranger in a Strange Land;884464]אתה כנראה הבנאדם הכי מגניב בפורום[/quote]
[B][COLOR=darkorchid]מי אתה ומה עשית לנדב?![/COLOR][/B]
[QUOTE=Inuzuka Kiba;884468][B][COLOR=darkorchid]מי אתה ומה עשית לנדב?![/COLOR][/B][/QUOTE]
סוד כמוס לפרה ולסוס
[quote=Inuzuka Kiba;884468][B][COLOR=darkorchid]מי אתה ומה עשית לנדב?![/COLOR][/B][/quote]
מה, חת"ם-סאן, אתה לא מאמין שאני יכול להיות בעולם הזוי כלשהו המשתמש הכי מגניב בפורום?
ואני חשבתי שאתה לא שפוי.
התאכזבתי קשות.
-רוצח אחת מאינסופי הנשמות שלי-.
[QUOTE=LordAbizi;884461]אני לא יודע, לי הפתרון ההגיוני שזה סוג פסיכוטים שמנצלים את ימי שישי בצורה פסיכוטית יותר ממני, ופשוט מתהלכים ברחובות וצורחים דברים.
יש אנשים שנהנים מזה, yknow.[/QUOTE]
בבית-הספר הקודם שלי הייתה כיתה מקדמת ופעם שמעתי אחד מהילדים שם אומר שהוא חרמן על סינדרלה (זה אמיתי),ובנוסף הם גם עשו כל הזמן פלוצים עם הפה ועוד המון דברים דפוקים,אז יש מצב שהם לוקים בפיגור שכלי.