-
[QUOTE=Tsubasa;1016538]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
גרבלר שם את ידו הימנית מקדימה אל חבטת הגוף של ולרין.הוא חוסם את חבטת הגוף של ולרין באמצעות מתקפת זרוע פטש.זרוע הפטיש של גרבלר חוסמת את הפגיעה של חבטת הגוף של ולרין.גרבלר יוצא ללא פגע מן חבטת הגוף של ולרין.ודא אומר לולרין"תירה קרן קרח לעבר גרבלר".ולרין פותח את הפה שלו ויורה קרן קרח חזקה לעבר גרבלר[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תשתמש בזרוע פטיש עוד פעם-והפעם חזק במיוחד!"אומר לולרין.
-
[COLOR=Blue][B]ברוס
גרבלר משתמש בזרוע פטיש על ולרין פעם נוספת.הוא מתגלגל לעבר ולרין עם מתקפת זרוע הפטיש שלו.מתקפת הזרוע פטיש שלו נקפאת לגוש קרח בגלל שזרוע הפטיש מתנגשת עם קרן הקרח.גרבלר ממשיך להתגלגל לעבר ולרין וכך להתקרב אליו.כאשר גרבלר קרוב אל ולרין הוא תוקף בזרוע פטיש בנוסף לקרח על ידו.זרוע הפטיש פוגעת קשה בולרין.ולרין מתאווש מהפגיעה שספג והוא משתמש בגלישה.הוא מיצר גל ומתחיל לגלוש עליו לעבר גרבלר[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה מוציא כדור עם רעל ארבוק ושם את הכדור הרובה שלך.אתה יורה את הכדור מן הרובה שלך לעבר דן.דן קופץ במהירות ומתחמק מן כדור הרעל שאתה שולח לעברו.למרות שדן לא ראה לאן הכדור עף.אתה בורח ואז מתחבא מאוחריבנייןשם אתה מוציא את ביוטפלי.ביוטפלי יוצא מהפוכדור שלו ומשתמש בג'יגה דריין על דן.שורשים גדולים עבים יוצאים מהאדמה ומצליחים לקחת את החרבשל דן מן היד שלו.דן אומר לך"מהלך יפה מאוד עשית פה.אך יש לי עוד דברים שלא ראית.אני יכול להילחם בלי חרב.נותרו 10 דקות לקרב הגמר"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
אתה מחליט לתפוס את ראיצ'ו המשותק.אתה זורק פוככדור על ראיצ'ו.הפוכדור נזרק ומכניס אליו את ראיצ'ו.הפוכדור נופל על האדמה ומתחיל לזוז ולזוז.לאחר כמה שניות הפוכדור נפתח וממנו יוצא ראיצ'ו.ראיצ'ו יוצא בלי השיתוק.השיתוק עבר לו כבר.ראיצ'ו שולח ברק גדול וחזק לעבר מונזו.נראה שהברק עומד לפגוע במונזו שלך נותרו 10 דקות לקרב הגמר.[/B][/COLOR]
-
[quote]ניר
אתה מוציא כדור עם רעל ארבוק ושם את הכדור הרובה שלך.אתה יורה את הכדור מן הרובה שלך לעבר דן.דן קופץ במהירות ומתחמק מן כדור הרעל שאתה שולח לעברו.למרות שדן לא ראה לאן הכדור עף.אתה בורח ואז מתחבא מאוחריבנייןשם אתה מוציא את ביוטפלי.ביוטפלי יוצא מהפוכדור שלו ומשתמש בג'יגה דריין על דן.שורשים גדולים עבים יוצאים מהאדמה ומצליחים לקחת את החרבשל דן מן היד שלו.דן אומר לך"מהלך יפה מאוד עשית פה.אך יש לי עוד דברים שלא ראית.אני יכול להילחם בלי חרב.נותרו 10 דקות לקרב הגמר"[/quote]
אני לוקח את החרב של דן, מחזיר את ביוטיפלי, ממשיך לעוף באוויר, מוציא את סאלמנס ואומר לו: "דראכו מטאור!"
-
[QUOTE=Tsubasa;1016601][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][B]תומר
אתה מחליט לתפוס את ראיצ'ו המשותק.אתה זורק פוככדור על ראיצ'ו.הפוכדור נזרק ומכניס אליו את ראיצ'ו.הפוכדור נופל על האדמה ומתחיל לזוז ולזוז.לאחר כמה שניות הפוכדור נפתח וממנו יוצא ראיצ'ו.ראיצ'ו יוצא בלי השיתוק.השיתוק עבר לו כבר.ראיצ'ו שולח ברק גדול וחזק לעבר מונזו.נראה שהברק עומד לפגוע במונזו שלך נותרו 10 דקות לקרב הגמר.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"תשתמש בנשמת דרקון מונזו!"אצעק למונזו ואז אוסיף:"אחרי שהמתקפות יעלמו תרוץ מהר על ראיצ'ו ותתקוף במתקפת חזה!"
-
[COLOR=Red][B]תומר
מונזו משתמש בנשימת דרקון על מכת הברק של ראיצ'ו.נשימת הדרקון של מונזו יוצאת מן הפה שלו ועוטפת את מכת הברקשל ראיצ'ו.נשימת הדרקון מביסה לגמרי את מכת הברק של ראיצ'ו.מונזו מתחיל לרוץ לעבר ראיצ'ו במתקפת ראשיה חזקה מאוד.ראיצ'ו משתמש בצוות כפול הוא משכפל את עצמו 7 פעמיים.מונזותוקףאת אחד מן הראיצ'ו בראשיה.הראיצ'ו שנפגע מן הראשיה הוא הריצ'ו האמיתי וכול שאר הכפילים נעלמידים.ראיצ'ו משתמש בהתקפה מהירה על מוזו.הוא מתחיל לזוז במהירות לעברתו[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]
ניר
אתה הולך למקום שבו החרב של דן מונחת על האדמה.אתה מגיע למקום ולוקח את החרב של דן לעצמך.אתה מחזיר את ביטפלי לפוכדור שלו.אתה ממשייך לעוף באוויר ואז מוציא את סאלאמנס מן הפוכדור שלו.סאלאמנס יוצא מהפוכדור שלו ומיד תוקף בדראכו מטאור את דן.דן לא נראה מבוהל מזה נורא הוא מייצר לו מגן אש שמגן עליו מדראכו המטאור של סאלאמנס.הוא אומר לך"טוב עכשיו שלקחת לי את החרב.תוכל להחזיר לי תחרב שלי.רק לי מותר להחזיק בה.לא תוכל להשתמש בה"[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Tsubasa;1016629][COLOR=Red][B]תומר
מונזו משתמש בנשימת דרקון על מכת הברק של ראיצ'ו.נשימת הדרקון של מונזו יוצאת מן הפה שלו ועוטפת את מכת הברקשל ראיצ'ו.נשימת הדרקון מביסה לגמרי את מכת הברק של ראיצ'ו.מונזו מתחיל לרוץ לעבר ראיצ'ו במתקפת ראשיה חזקה מאוד.ראיצ'ו משתמש בצוות כפול הוא משכפל את עצמו 7 פעמיים.מונזותוקףאת אחד מן הראיצ'ו בראשיה.הראיצ'ו שנפגע מן הראשיה הוא הריצ'ו האמיתי וכול שאר הכפילים נעלמידים.ראיצ'ו משתמש בהתקפה מהירה על מוזו.הוא מתחיל לזוז במהירות לעברתו[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"תשתמש בחבטת גוף ואז בנשמת דרקון על ראיצ'ו מונזו!אתה יכול מונזו!"אומר למונזו בעידוד קל.
-
[quote]ניר
אתה הולך למקום שבו החרב של דן מונחת על האדמה.אתה מגיע למקום ולוקח את החרב של דן לעצמך.אתה מחזיר את ביטפלי לפוכדור שלו.אתה ממשייך לעוף באוויר ואז מוציא את סאלאמנס מן הפוכדור שלו.סאלאמנס יוצא מהפוכדור שלו ומיד תוקף בדראכו מטאור את דן.דן לא נראה מבוהל מזה נורא הוא מייצר לו מגן אש שמגן עליו מדראכו המטאור של סאלאמנס.הוא אומר לך"טוב עכשיו שלקחת לי את החרב.תוכל להחזיר לי תחרב שלי.רק לי מותר להחזיק בה.לא תוכל להשתמש בה" [/quote]
'איך הוא מצא אותי ואיך אני יהרוג אותו?' אחשוב
אני אלך מהר מאחוריו, אסמן לסאלמנס: "עכשיו דראקו מטאור!" ואז אתקע את החרב שלו בתוך הירייה שיריתי בו כדי להכניס אותה למוח שלו ולהרוג אותו, ואז אבוא מאחוריו ואחשמל לו את הגב- אשתק אותו כדי שהדראקו מטאור של סאלמנס יפגע.
-
[QUOTE=Tsubasa;1016538][B][COLOR="Blue"]איתי
טושידו משתמש במהירות בהגנת ברזל שתגן עליו ותוריד את הנזק מפעימת המים של בלסטויז.פעימת המים פוגעת בטושידו אך קצת בשל הגנת הברזל שהוא השתמש.לאחר מכן טושיד משתמש בעלי טער הוא מעיף הרבה עלי טער לעבר בלסטויז.בלסטויז נכנס מהר לשריון שלו והשריון שלו מגן עליו מהעלי טער של טושידו.בלסטויז יוצא מהשריון ותוקף בפעימת מים את טושידו שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מעווד את מונזו ואתה מאמין בו שהוא יכול להביס את ראיצ'ו הפראי.מונזו משתמש בנשמת דרקון.הוא נושם נשימת דרקון ואז משלב את נשימת הדרקון עם מתקפת הראשיה שלו.מונזו תוקף בנשימה דרקון משולבת עם ראשיה במכת הוולט של ראיצ'ו.שני המתקפות מתנגשת זו בזו.ושני הפוקימונים נגעים.ראיצ'ו משותק לכמה דקות בגלל השפעת מכת הוולט שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]ניר
אתה הופך לרוח.נראה שזה לא מדאיג אותו בכלל.אתה הולך אל מאוחרי הגב של דן ושולף את רובך.עדיין דן לא מודאג למה שיקרה.אתה יורה בגב של דן.הכדור פוגע בגופו של דן ונכנכס אל תוך גופו.נראה שזה לא מזיז לדן בכלל שיש לו כדור בתוך הגוף.דן מסתובב ליונך ואומר לך"כדורים רגילים לא יהרגו אותי.הכדור הזה לא השפיע עלי בכלל.זה שאתה במצב רוח זה לא מפחיד אותי.יש לך עוד מה להראות לי."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
גרבלר שם את ידו הימנית מקדימה אל חבטת הגוף של ולרין.הוא חוסם את חבטת הגוף של ולרין באמצעות מתקפת זרוע פטש.זרוע הפטיש של גרבלר חוסמת את הפגיעה של חבטת הגוף של ולרין.גרבלר יוצא ללא פגע מן חבטת הגוף של ולרין.ודא אומר לולרין"תירה קרן קרח לעבר גרבלר".ולרין פותח את הפה שלו ויורה קרן קרח חזקה לעבר גרבלר[/COLOR][/B][/QUOTE]
טושידו ''תשתמש שוב בהגנת ברזל ואחרי זה תתקוף בעלי טער בלי להפסיק''
-
[quote]ברוס
גרבלר משתמש בזרוע פטיש על ולרין פעם נוספת.הוא מתגלגל לעבר ולרין עם מתקפת זרוע הפטיש שלו.מתקפת הזרוע פטיש שלו נקפאת לגוש קרח בגלל שזרוע הפטיש מתנגשת עם קרן הקרח.גרבלר ממשיך להתגלגל לעבר ולרין וכך להתקרב אליו.כאשר גרבלר קרוב אל ולרין הוא תוקף בזרוע פטיש בנוסף לקרח על ידו.זרוע הפטיש פוגעת קשה בולרין.ולרין מתאווש מהפגיעה שספג והוא משתמש בגלישה.הוא מיצר גל ומתחיל לגלוש עליו לעבר גרבלר[/quote]
תנפץ את הגל עם כדור ג'יירו ואז תתקוף את וולריין עם כדור ג'יירו נוסף!" אומר לגרבלר.
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה יורד אל האדמה ואז הולך מאוחרי דן.אתה מסמן לסאלמנס לתקוף שוב בדראכו מטאור את דן.דראכו המטאור שוב נשלח לעברדן.שוב מופיע מגן אש שמגן על דן מפני דראכו המטאור. אתה מנסה לתקועאת החרבשלך ביריה שפגעת בגופו.אתה מצליח לחדור עם החרב את מגן האש.אתה מנסה להחדיר לו תחרב אך החרב עוברת דרכו ונוצר חור.אתה בא מאוחרי ומחשמל אותו.דן נפגע מהחשמול קצת.דן לוקח את החרב שלו שתקעת בגופ ואומר לך"היסוד שלי הוא אש.הפכתי לגוף שלי לאש אז היה לך קשה מאוד להביס אותי"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]
תומר
אתה מעודד את מונזו שהוא יכול להביס את ראיצ'ו.מונזו קופץ לאויר ואז מתכנן לנחות על ראיצ'ו.מונזו משתמש בחבטת גוף על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ומונזו מתרסק עליו.הוא נפגע קה מאוד מחבטת הגוף של מונזו.לאחר מכן מונזו עובר לתקוף בנשימת דרקון את ראיצ'ו.מונזו פולט נשימת דרקון לעבר ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן נשימת הדקון של מונזו ונפגע קשה.ראיצ'ו כמעט מובס בקרב.נגמרו לו כמעט כול הכוחות להילחם במונזו שלך
[COLOR=Blue]איתי
טושידו משתמש בהגנת ברזל כדי להנמיך את הפגיעה במפעימת המים של בלסטויז.פעימת המים פוגעת בטושידו אך לא פוגעת בו קשה.טושידו משתמש בעלי טער והוא שולח בלי הפסקה עלי טער לעבר בלסטויז.בלסטויז נכנס מהר לשריון שלו.השריון שלו מגן עליו מפני העלי הטער של טושידו.טושידו לפתע מפסיק לתקוף את בלסטויז בעלי טער.הוא מפסיק לתקוף מכיווןשהוא כבר תשוש ועייף מהקרב.בלסטויז יוצא מהשריון שלו ומפעיל ריקוד גשם.גשם מתחיל לרדת על הזירה
[COLOR=Navy]
ברוס
גרבלר מתחיל להסתחחר במקום ולהשתמש בכדור ג'ירו על הגל שיצר ולרין.כדור הג'ירו של גרבלר מנפץ את הגל של ולרין ובנוסף פוגע בולרין עצמו.ולרין נפגע קשה מכדור הג'ירו של גרבלר.גרבלר מתחיל להסתחחר פעם נוספת במקום והוא תוקף בכדור ג'ירו את ולרין.גם הפעם ולרין לא מצליח להתחמק מן כדור הג'ירו של גרסבלר ונפגע קשה.ולרין יורה רסיסי קרח לעבר גרבלר שלך[/COLOR]
[/COLOR][/B][/COLOR]
-
[quote]ניר
אתה יורד אל האדמה ואז הולך מאוחרי דן.אתה מסמן לסאלמנס לתקוף שוב בדראכו מטאור את דן.דראכו המטאור שוב נשלח לעברדן.שוב מופיע מגן אש שמגן על דן מפני דראכו המטאור. אתה מנסה לתקועאת החרבשלך ביריה שפגעת בגופו.אתה מצליח לחדור עם החרב את מגן האש.אתה מנסה להחדיר לו תחרב אך החרב עוברת דרכו ונוצר חור.אתה בא מאוחרי ומחשמל אותו.דן נפגע מהחשמול קצת.דן לוקח את החרב שלו שתקעת בגופ ואומר לך"היסוד שלי הוא אש.הפכתי לגוף שלי לאש אז היה לך קשה מאוד להביס אותי"[/quote]
אני קופץ מהר לאחורה ומשנה את הרובה שלי לרובה מים, אטען אותו ואשגר כמה אלפי ליטרים של מים על דן.
אוציא את מרשטופ ואגיד לו: "עליית מפלים ותחריב את העיר עד סוף!, תנסה לפגוע בדן בעיקר!"
-
[QUOTE=Tsubasa;1016657][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][B]
תומר
אתה מעודד את מונזו שהוא יכול להביס את ראיצ'ו.מונזו קופץ לאויר ואז מתכנן לנחות על ראיצ'ו.מונזו משתמש בחבטת גוף על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ומונזו מתרסק עליו.הוא נפגע קה מאוד מחבטת הגוף של מונזו.לאחר מכן מונזו עובר לתקוף בנשימת דרקון את ראיצ'ו.מונזו פולט נשימת דרקון לעבר ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן נשימת הדקון של מונזו ונפגע קשה.ראיצ'ו כמעט מובס בקרב.נגמרו לו כמעט כול הכוחות להילחם במונזו שלך
[/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
"אתה עכשיו יכול לנצח מונזו תשתמש בנשיכה כדי להעיף את ראיצ'ו ובזמן שהוא עף תשתמש בנשמת דרקון אליו!"אצעק למונזו ואז אזרוק על ראיצ'ו פוקדור
-
[quote]ברוס
גרבלר מתחיל להסתחחר במקום ולהשתמש בכדור ג'ירו על הגל שיצר ולרין.כדור הג'ירו של גרבלר מנפץ את הגל של ולרין ובנוסף פוגע בולרין עצמו.ולרין נפגע קשה מכדור הג'ירו של גרבלר.גרבלר מתחיל להסתחחר פעם נוספת במקום והוא תוקף בכדור ג'ירו את ולרין.גם הפעם ולרין לא מצליח להתחמק מן כדור הג'ירו של גרסבלר ונפגע קשה.ולרין יורה רסיסי קרח לעבר גרבלר שלך[/quote]
"גרבלר!תשתמש בגלגול על הולרין של ודא כדי להדוף את רסיסי הקרח!" אומר לגרבלר.
-
[quote=Tsubasa;1014408]
[B][COLOR=darkred]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה הופך לזוארק ואז אתה ומנופרנו מתחילים לרוץ לעבר העיר הבאה.כעבור דקה אתם פוגשים חבורת אנשים שעוצרת אותכם.אחד מהם ניגש [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr104.png[/IMG] אליכם ואומר לכם"הי הי אתה זוארק אי יודע שאתה בן אדם.אז תהפוך לבן אדם מי אם אתה לא רוצה למות.אז עכשיו שניכם באים איתנו לאן שנוביל אותכם.אם לא אנשיים יהרגו אותכם עכשיו.אז מה אתם בוחרים?מוות או חיים?"[/COLOR][/B]
[/quote]
"מוות" אומר בערמומיות ואהפוך לדסקלופס,אכניס לגופי במקום מסמתור את מונפרנו ואתקוף אותו בכדור צל.
-
[COLOR=Red][B]לוקאס
אתה הופך לדסקלופ ואז מכניס את מונפרנו לתוך הגוף שלך למקום מסתור שהיה מוגן שמה.אתה מייצר כדור צל ואז שולח אותו לעבר טריס.טריס מתחיל לנגן בגיטרה שלו ואז לדבר"כדור צל תיעלם.ילד הכוחות שלך מבוטלים ברגע זה" ברגע שהוא מפסיק לדבר כדור הצל נעלם אתה חוזר לצורת האנוש שלך.טריס אומר לך"נראה שאתה לאמבין עדכמה אני חזק.אז תבבין. אתה בא איתנו עכשיו?"[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]ברוס
גרבלר מתחיל להתגלגל לעבר ולרין של ודא.הוא משתמש במתקפת גילגול על ולרין.גרבלר מתגלגל ומתנגש ברסיסי הקרח.עוצמת הגילגול חזקה כך שהיא מעיפה את רסיסי הקרח בחזרה אל ולרין.ולרין נפגע קצת מן רסיסי הקרח של עצמו.גרבלר ממשיך להתגלגל לעבר ולרין בגילגול.גרבלר פוגע חזק בולרין במתקפת הגילגול שלו.ולרין נפגע קשה.אתה שם לב שולרין כבר תשוש והוא עומד להפסיד בקרב[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
אתה מעודד את מונזו שהוא יכול לנצח את ראיצ'ו ברגע זה.מונזו רץ לעבר ראיצ'ו במתקפת נשיכה.הוא נושךף את ראיצ'ו בחוזקה ואז מעיף אותו לאוויר.בעוד ראיצ'ו באוויר מונזו תוקף אותו בנשימת דרקון חזקה מאוד.נשימת הדרקון פוגעת בראיצ'ו חזק ומביסה אותו לגמרי.אתה זורק שוב עליו פוכדור.הפוכדור מכניס אליו את ראיצ'ו ומתחיל לזוזו לזוז ואזלעצר.לכדת ראיצ'ו.ראיצ'ו נשלח לפרופסור .נגמרו לך הפוכדורים[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה קופץ במהירות אחורה כדי להיזהר מדן.אתה משנה את הרובה המשתנה שלך לרובה מים ואז אתה טוען תרובה ויורה לעבר דן אלפי מטרים של מים.דן לא מתחמק מהאלפי מטרים מים שפוגעים בו.מרשטופ יוצא החוצה.מרשטופ משתמש בעלית מפלים שיכולה להחריב את כול העיר.לאחר שיטפון ענק שהציף את כול העיר.אתה רואה שדן נעלם מן המקום שלו.הוא אומר לך בטלפטיה"אנחנו נתראה בפעם הבאה.על בטוח עוד נתראה בעתיד"[/B][/COLOR]