[QUOTE=YoRt3m;1022351]קץ וגרג'ובה[/QUOTE]
מזה חס וחלילה? אולי מי הם חס וחלילה אולי הם זוג
Printable View
[QUOTE=YoRt3m;1022351]קץ וגרג'ובה[/QUOTE]
מזה חס וחלילה? אולי מי הם חס וחלילה אולי הם זוג
אמממ....
זה בסדר, לפחות הוא מראה לי שהוא נותן לי סוג של צ'אנס.
אבל ראיתם בזה אחרת, אם משהו מפריע, רציתי לדבר על משהו שמפריע, עם חבר טוב שאפשר לסמוך עליו.
אתה יכול לשאול גם את אדם שלא הייתה לי כוונה להדליף.
תענה רותם
[quote=איתי.;1022356]עם אתם דנים עליו כמו שאני לומד (שתדע אני כמעט ולא לומד) אתם רק רוצים שישקיעו בפורומים בגלל זה אתם מנהלי את ''הבחירות'' עם לא אז למה אנשים שבחיים לא נכנסו לפורום ורק אחרי שתי נושאים הם הופכים למנהלים כמו בר שכמעט לא עשתה כלום ביוגי הו ופתח נושאים שלא קשורים לפורום הזה
כמו הנושא חתימות
תסביר לי ?
מזל שמצאתי את זה><[/quote]
אז זה לא ככה.
אם אתה רוצה לדבר על עצמך ספציפית אתה מוזמן לעשות את זה בפרטי כי אני לא רוצה לפרט את הסיבות שלא התקבלת לניהול ואם אתה רוצה עצות לשיפור הסיכויים שלך להתקבל לניהול תשלח לי ה"פ.
ואל תשלח הודעה בנו"ד של "תענה רותם" כי אני לא מתעלם ממך אני פשוט לא מרענן את הנו"ד כל 4 שניות.
רותם במקרה אתה יודע את השם של Stm?
[QUOTE=Ilan;1022369]רותם במקרה אתה יודע את השם של Stm?[/QUOTE]
עד כמה שידוע לי הוא נולד בשם "T-53358761A3"
אבל לא יודע יכול להיות שהוא עדכן גרסה מאז.
[QUOTE=YoRt3m;1022368]אז זה לא ככה.
אם אתה רוצה לדבר על עצמך ספציפית אתה מוזמן לעשות את זה בפרטי כי אני לא רוצה לפרט את הסיבות שלא התקבלת לניהול ואם אתה רוצה עצות לשיפור הסיכויים שלך להתקבל לניהול תשלח לי ה"פ.
ואל תשלח הודעה בנו"ד של "תענה רותם" כי אני לא מתעלם ממך אני פשוט לא מרענן את הנו"ד כל 4 שניות.[/QUOTE]
זה לא קשור אלי אני כבר לא רוצה להיות מנהל גם אמרתי לאלכסי שעם אני יהיה מנהל אני יפרוש אחרי יום וזה בגלל שאני ירצה לצלם את פורום מנהלי ויפרסם במסן לכולם שיראו מה אתם רושמים עלהם
[QUOTE=YoRt3m;1022373]עד כמה שידוע לי הוא נולד בשם "T-53358761A3"
אבל לא יודע יכול להיות שהוא עדכן גרסה מאז.[/QUOTE]
הוא סופרמאן!:punch:
תגידו, יהיה פורום Wwe? האבקות?
דיי אני שולח לו הודעה בפרטי עכשיו ונראה מה הוא יענה לי
[QUOTE=DarKCry;1022376]תגידו, יהיה פורום Wwe? האבקות?[/QUOTE]
אמן סלע
[quote=איתי.;1022374]זה לא קשור אלי אני כבר לא רוצה להיות מנהל גם אמרתי לאלכסי שעם אני יהיה מנהל אני יפרוש אחרי יום וזה בגלל שאני ירצה לצלם את פורום מנהלי ויפרסם במסן לכולם שיראו מה אתם רושמים עלהם[/quote]
אתה מבין שאתה מתלונן שאנחנו לא נותנים לאנשים צ'אנסים וזה מה שאתה כותב?
אני מאוד מקווה שאנשים פה קראו את השיחה הזאת בינינו רק בשביל שיבינו עם מה ההנהלה צריכה להתמודד כל יום.
איתי כרגע סיכוייך להיות מנהל עומדים על 0.00000000001 בגלל מה שאמרת שתדליף הכל
טוב אז מה הם ראשי התיבות Stm
System ?
כן להיתמודד עם אנשים "אני רוצה הנהלה!"
אין לי בעיה אני לא מעוניין להיות מנהל בצורה של לחפור אם אני כן נחמד אם לא לא אכפת לי
[QUOTE=Ilan;1022381]איתי כרגע סיכוייך להיות מנהל עומדים על 0.00000000001 בגלל מה שאמרת
טוב אז מה הם ראשי התיבות Stm
System ?[/QUOTE]
לעולם לא נדע.
נו, אילן, תתחבר כבר!