אלי, ניסיתי את מה שאמרתי לך וזה עובד רק עם קירין, רק כשעושים במצב של ההיילה C ואחורה כל השאר רגיל..
אני אנסה שוב, אולי לא עשיתי משהו כמו שצריך..
Printable View
אלי, ניסיתי את מה שאמרתי לך וזה עובד רק עם קירין, רק כשעושים במצב של ההיילה C ואחורה כל השאר רגיל..
אני אנסה שוב, אולי לא עשיתי משהו כמו שצריך..
[quote=סאסקה קון;1142214]אין סאגה זה פשוט מביא את כל האנשים הדי מרכזיים או מענינים בסדרה (מה מענין או מרכזי בחילת אנבו עם השיער הסגול אני לא יודע וגם יש את קאקאשי אנבו)
ליאור פשוט נלחמים עם גוטסואים לכיף אה אבל יש אפשרות לקחת שחקן וטאז לנסות לעבור איתו מסע כזה עם קרבות שהיו לו באנימה לא תמיד ואתה צריך להרויח מזה מגילות ולהשלים את זה בכמה שיותר אחוזים ואז אתה מקבל דמויות חדשות להשתמש במסע זה לא כזה אתה נהולך ופוגש אנשים זה פשוט מעין סרטוט של עץ שאתה צריך להגיע לנקודות כלשהם ושמה אתה נלחם זה קצת מסובך להסביר כשיהיה לי אני אצלם לך תמונה[/quote]
נשמע לי מגניב
---------------------------------------------------------------------------------------------------
באולטימיט נינג'ה 5 איפה פוגשים את השמן מרביעית הצליל? אני צריך אותו לדמויות שלי חסרים לי 2 או 3 דמויות ויש לי את כול הדמיות
טוב לעזאזל אני שונא טורונט כל פעם שאני מוריד תוכנה חדשה של טורונט היא עובדת לי לכמה פעמים ויותר לא עובדת ועכשיו אני צריך תוכנה שתשחזר לי תמשחק מסל המחזור
ליאור אתה מגיב?
[QUOTE=KillerBee;1142219]ליאור אתה מגיב?[/QUOTE]
עכשיו מגיב
[quote=סאסקה קון;1142218]טוב לעזאזל אני שונא טורונט כל פעם שאני מוריד תוכנה חדשה של טורונט היא עובדת לי לכמה פעמים ויותר לא עובדת ועכשיו אני צריך תוכנה שתשחזר לי תמשחק מסל המחזור[/quote]
בדקתי עכשיו ולסאסקה אין סוסאנו, אבל יש לו את הקירין..
שבשביל הקירין צריך להיות עם קצת חיים ואז C ואחורה כמו שאמרתי לך..
אמרתי לאיטאצי יש סוסנו ויש למישהו הורדה טובה של טורונט למשחק הזה??
[quote=סאסקה קון;1142223]אמרתי לאיטאצי יש סוסנו ויש למישהו הורדה טובה של טורונט למשחק הזה??[/quote]
שקד הביא הורדה טובה למחשק תבדוק בעמ' זה או הקודם
ראיתי אבל זה לא עובד לי נראה לי המחשב שלי לא אוהב טורונט טו משהו כזה זה מוריד הורדה אחת ואחרי זה תוכנה לא עובדת[
[quote=סאסקה קון;1142223]אמרתי לאיטאצי יש סוסנו ויש למישהו הורדה טובה של טורונט למשחק הזה??[/quote]
חשבתי שאמרת לסאסקה יש S:
[quote=סאסקה קון;1142225]ראיתי אבל זה לא עובד לי נראה לי המחשב שלי לא אוהב טורונט טו משהו כזה זה מוריד הורדה אחת ואחרי זה תוכנה לא עובדת[[/quote]
לי בהתחלה זה גם לא עבד אבל אחרי כמה דקותצ זה עבד לי
אז אולי פשוט תחכה
ליאור עוד כמה תגובות?
ליאור אני מכיר תמחשב שלי ואני מחכה 10 דקות ולא עובד ושקד פשוט היית חושב לפי הסדרה
[QUOTE=KillerBee;1142228]ליאור עוד כמה תגובות?[/QUOTE]
עוד 1 של שקד
[quote=סאסקה קון;1142229]ליאור אני מכיר תמחשב שלי ואני מחכה 10 דקות ולא עובד ושקד פשוט היית חושב לפי הסדרה[/quote]
לפי הסדרה לסאסקה יש סוסאנו O: