-
[QUOTE=Tigraro;1183943]מאשינאקס שולף תותח לייזר, ויורה על הענק, הענק נפגע בכתפו, אך מתעצבן יותר.
הוא מזנק זינוק עצום על משינאקס שנפגע ומחזיר את תותח הלייזר שלו.
אני אשתמש בשאגה כדי להרתיע אותו ממשינאקס, ואז אשלוף טפרים ואנעץ אותם בידו של הענק[/QUOTE]
טיגרארו משתמש בשאגה כדי להרחיק את הענק ממשינאקס, שעדיין ניסה להתאושש, וזה מצליח:הנעק הירוק מסתובב אל טיגרארו,זועם עליו עכשיו,כשלפתע משינאקס פוגע בו עם אגרוף הברזל שלו ומעיף אותו לקיר.לפתע, בהתקף זעם,משינאקס מתקרב אליו והאגרוף שלו נהפך למעין דיסקית מסתובבת.
"אתה הולך לחטוף!" אני אומר בחיוך ותוהה:'מאין הגיע הדבר זה! זה נראה כמו כוח חדש!"
-
[QUOTE=Tigraro;1183960]אל תכנס לנו"ד ולא נפריע לך O-:[/QUOTE]
בא לי להכנס O:
אבל אל תספימו ואז לא יפריע לי כלום
-
-
-
יואב יש לך פ]וקימונים רמה 49-50...? אני יכול להביא גרצ'ומפ, הוא פאסודו :)
-
[quote=Mashine X;1183961]טיגרארו משתמש בשאגה כדי להרחיק את הענק ממשינאקס, שעדיין ניסה להתאושש, וזה מצליח:הנעק הירוק מסתובב אל טיגרארו,זועם עליו עכשיו,כשלפתע משינאקס פוגע בו עם אגרוף הברזל שלו ומעיף אותו לקיר.לפתע, בהתקף זעם,משינאקס מתקרב אליו והאגרוף שלו נהפך למעין דיסקית מסתובבת.
"אתה הולך לחטוף!" אני אומר בחיוך ותוהה:'מאין הגיע הדבר זה! זה נראה כמו כוח חדש!"[/quote]
"זה נראה כמו סרט אימה" טיגרארו אומר למשינאקס "אתה האיש עם המסור פיצה שמנסר נערות תמימות לשני חלקים ושותה את דמן".
הענק הירוק נותן בעיטה למשינאקס בעוד הוא מתפלא מהכוח ולא שם לב.
משינאקס מתגלגל על דוכן שהתמקם מול המפקדה, הדוכן מתנסר לשניים.
"כוח הפיצה!" אקרא את משינאקס ואעזור לו לקום, אתגלגל את הענק ואז אזנק על פניו.
"שיט" אגיד כשאתקרב לעינייו "אסור לעוור אותו".
-
[QUOTE=Druddigon man;1183973]יואב יש לך פ]וקימונים רמה 49-50...? אני יכול להביא גרצ'ומפ, הוא פאסודו :)[/QUOTE]
לא צריך..יש לי. ויש לי איזה חמש עשרה מעל חמישים.
-
-
-
-
-
[QUOTE=Tigraro;1183982]היי עומר[/QUOTE]
אחר כך אתה אומר לי שאתה לא כותב היי וביי O:
-
אני לא בסדר,אכלתי מעדן מקולקל כואבת לי הבטן
-
[QUOTE=Primo;1183985]אני לא בסדר,אכלתי מעדן מקולקל כואבת לי הבטן[/QUOTE]
פעם אכלת מילקי מקולקל? יש לזה טעם של קיא.. :um_face:
-
אני כמעט אלכתי מילקי מקולקל,פתחתי את האריזה ראיתי ירוקת על הלבן,מאז יש לי פוביה ממילקי