[QUOTE=Aporia;1222270]מה דעתכם על הבאנרים החדשים שהבאתי?
קרדיט לגוגל תמונות [לא יודע מאיפה הם הביאו אותם][/QUOTE]
איזה קוראים לדק מס' 2 ו3 אצלך בחתימה?
Printable View
[QUOTE=Aporia;1222270]מה דעתכם על הבאנרים החדשים שהבאתי?
קרדיט לגוגל תמונות [לא יודע מאיפה הם הביאו אותם][/QUOTE]
איזה קוראים לדק מס' 2 ו3 אצלך בחתימה?
2-דרקוניטי
3-לייטסוורן
פעם מקום 3 היה מספר אחד אצלי אבל זה לפני שהכרתי בכוחות של הבלאק ווינג הקטלניים והדרגוניטי האדירים!
והלכתי לאכול..
אחרי 2 מנות הניצחון שלי אתה עוד רעב? Xd סתם סתם אתה דואליסט טוב,עם טקטיקות לא מי יודע מה,תיתן את הדק הזה למישהו טוב [מור,ניב] והוא ינצח עם זה כול אחד.
השמיים כחולים ויורד גשם,איזה קטע
חזרתי מארוחת בוקר
חחח אני לא מי יודע מה בבניית דקים, הבעיה שלי היא שאני לא שם לב להכל..
אפילו בקלודיאן שזה דק שאי אפשר להרוס את המפלצות בדרך שגרתית [התקפה] הצלחתי להביס אותך בעזרת הבלאק ווינג שלי,אני חושב שהפסדתי לך פעם אחת שהשתמשתי בדק ג'מני שלי,שזה דק טיפשי שלא הבנתי איך משתמשים בו,מחקתי אותו גם
[QUOTE=Aporia;1222272]2-דרקוניטי
3-לייטסוורן
פעם מקום 3 היה מספר אחד אצלי אבל זה לפני שהכרתי בכוחות של הבלאק ווינג הקטלניים והדרגוניטי האדירים![/QUOTE]
לא מכיר דרגוניטי
ליסטוורן זה מפלצות אור?
אני בונה יותר מדי דקים ולא חושב על הכל..
אם הייתי מתרכז בדק אחד היה הרבה יותר קשה לנצח אותי..
וניצחתי אותך כבר פעמיים בערך עם אקסודיה, לא?
[quote=Tigraro;1222279]אני בונה יותר מדי דקים ולא חושב על הכל..
אם הייתי מתרכז בדק אחד היה הרבה יותר קשה לנצח אותי..
וניצחתי אותך כבר פעמיים בערך עם אקסודיה, לא?[/quote]
פעם אחת אני חושב שזה אקסודיה ברור שזה קל לניצחון כי זה לא קשור לזירה זה קשור ליד אני צריך דרך להרוס את הקלפים האלה לפני שאתה שולף אותם בכלל.
ליאור לייטסוורן אלה מפלצות האור הכי קטלניות שאפשר למצוא במשחק הזה אני חושב,זה דק קטלני במיוחד
נכון, אני דיי טוב עם לייטסוורן, אולי אני אנסה דק בלאקווינג/דרגוניטי.
אבל בלאקווינג לא בטוח, כולם משתמשים בזה אז... זה כבר דיי משעמם כי כל פעם עושים את אותם מהלכים..
אני הצלחתי ליצור בלאק ווינג-נובה שזה דק בסגנון חדש לגמרי,תחשוב על בלאק ווינג שיוצרים במקום את סיכרוני הבלאק ווינג את רד ארצ' או את רד נובה
עדיין, זה הדק הכי נפוץ שיש..
רוצה לראות איך הדק הזה שונה לחלוטין בניתי איזה 2-3 דקים חדשים שאני רוצה לבחון,רוצה לעזור לי?
תעשה טובה בלי דק האקסודיה הזה
אין לי כוח, אני מעדיף להמשיך להתקדם בwc 2011, עשיתי הפסקה ארוכה מדי עם זה.
חוץ מזה שאין לי כוח לקרב מול בלאקווינג, כי כל אחד כזה אותו דבר
מתי ראית דק בלאק ווינג עם מפלצות סיכרנו שרובם בכלל לא בלאק ווינג?
וגם בניתי עוד דקים חוץ מזה כמו דק Vwxyz המיתולוגים,עשיתי שידרוג קטן לדק הווילון קלוק שלי,עכשיו זה ווילון טיים ויש שמה מפלצות אור חדשות וקטלניות