-
[QUOTE=PizzaBlaster;1277916]אני לא התכוונתי כל כך פירומן, רק כשיש לידי גפרורים או דברים כאלה אני צריך להשתדל לא להדליק אותם ולעשות איתם כל מיני דברים :)
אני טוב, חוץ מהעניין שאני חולה קצת, ובסיפור אתה מתכוון להמשך של שבעת הגיבורים, או סיפור אחר? תעשה מה שלדעתך יימשוך יותר קוראים :)[/QUOTE]
זה לא עידן שהוא פירומן?
שמישהו יגיב לי בנושא שלי במשחקים כלליים...
-
-
איך מתחברים לעולם החלומות??
יש לי די אס לייט
ואני לא יודע O-ם
וגם מה אני צריך לעמוד ליד החלון כדאי לקבל Wifi Xdd
-
[QUOTE=sandslash;1277915]היי אחי, מה קורה?
אני מתלבט אם כבר לפרסם את ההקדמה של הסיפור שלי, או לכתוב את כולו ואז.[/QUOTE]
הקדמה טעם של עוד וקראת את הסיפור שלי?
-
[quote=אני בובי בוטן כן;1277919]היי כולם נה קורה?[/quote]
היי הכל טוב מה איתך?
-
[QUOTE=sandslash;1277915]היי אחי, מה קורה?
אני מתלבט אם כבר לפרסם את ההקדמה של הסיפור שלי, או לכתוב את כולו ואז.[/QUOTE]
הקדמה טעם של עוד וקראת את הסיפור שלי?
-
[QUOTE=Pooh;1277923]היי הכל טוב מה איתך?[/QUOTE]
תגיב במ"ת ><
-
[quote=חמין זה נאדים;1277917]זה לא עידן שהוא פירומן?
שמישהו יגיב לי בנושא שלי במשחקים כלליים...[/quote]
הוא הדביק אותי :)
משעמם לי, בארבע וחצי אני הולך לחבר לעשות עבודה, בשש אמא שלו מקפיצה אותנו לבית שלי ואז כמה חברים שלי מקבוצת רובוטיקה באים אליי ועובדים ביחד על המשימות של הרובוט... עד אז, אל תפריעו לי למות משעמום.
-
יאללה עוד מעט שיעור נהיגה
-
[QUOTE=TreeCko;1277929]יאללה עוד מעט שיעור נהיגה[/QUOTE]
עשירי שלך כבר, לא?
-
תגיד עידו, מכל מי שרצה להרשם בחרת את אלון ושחר? את אלון אני מבין למה אבל הטופס של השחר הזה לא היה מושקע בשיט...
למה לא קיבלת אותי?
רגע, עכשיו קלטתי ששחר זה טריקו.. >_<
אבל באמת, למה לא אותי?
-
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1277936]היי ^^ מה קורה?~[/QUOTE]
היי ^^
-
יאוו יש לי רעיון אדיר, השאלה מי יהיה הקורבן..?
מי רוצה להיות הקורבן? (רק משתמשים רגילים)
-
[quote=חמין זה נאדים;1277935]תגיד עידו, מכל מי שרצה להרשם בחרת את אלון ושחר? את אלון אני מבין למה אבל הטופס של השחר הזה לא היה מושקע בשיט...
למה לא קיבלת אותי?
רגע, עכשיו קלטתי ששחר זה טריקו.. >_<
אבל באמת, למה לא אותי?[/quote]
הרקע של שחר היה מושקע וטוב יותר משלך. הוא הרחיב קצת יותר על ההיסטוריה שלו, אמנם ההתחלה קצת מוזרה אבל זה משתפר בהמשך. בנוסף, אפשר להבין מהרקע שלו קצת יותר על האופי של הדמות.
לעומת זאת, הרקע שלך היה חסר הגיון וחסר פירוט. אתה כותב שלעגו לדמות שלך בגיל 5 ואז היא רבה עם ההורים שלה ועברה דירה? ילד בן 5 יכול לעשות דבר כזה? דבר נוסף, למכון האדמה קוראים ג'ייקוב? איך הגעת לדבר כזה? זה דבר שאני קובע. כשאמרתי שאתה יכול להוסיף פרטים לא התכוונתי לפרטים מהסוג הזה אלא למשפחה ודברים שקשורים לפרטים קיימים. עוד משהו זה בסוף כתוב שהדמות עוברת לגור אצל ילד מאונובה. מאיפה הוא מכיר את הילד הזה? חבר ילדות? קרוב משפחה? סתם ילד זר שקוראים לו סירו שעלה מאונובה, זה לפחות מה שאני הבנתי.
בקיצור תקרא שוב את הרקע שלו ושלך ואחר כך תשפוט של מי יותר טוב.