היי כולם
עידן,אני עושה מדריך על סוג היכולות עוד כמה דקות
Printable View
היי כולם
עידן,אני עושה מדריך על סוג היכולות עוד כמה דקות
תודה שקד..
[QUOTE=The Charmander;1305268]האמת, שבארץ ממש מוצצים דם בכל הקשור לטכנולוגיה ותיקשורת.
אני משלם על Iphone 4S חצי!!!!! ממה ששילמתי על אייפון 3S ורכשתי אותו מאורנג' לאחר שיצא 4
את האייפון החדש שלי רכשתי כאשר הוא הגיע לפה לאנגליה!!![/QUOTE]
אני לא קונה שום דבר כזה בארץ, אבא שלי רוכש דברים כאלה בזיל הזול בסין או שאני מזמין מבריטניה גם כן (שדרך אגב, באמת מאוד זול שם S: )
[QUOTE=Prince;1305276]יש בארץ תשתיות של 100MB אבל הם פרטיות לבעלי שרתים ענקים כמו גוגל וכו'...[/QUOTE]
לפי מה שידוע לי בזק מספקים 100 מגה לפרטיים על הרשת של NGN, אבל זה בזבוז כסף מוחלט לדעתי
ושוב, לא בכל מקום יש תשתיות מתאימות אפילו ל-10..
אז, לסיכום, אין תמיכה שתשתיות פרטיות בארץ, וגם אם יש כדי לקבל משהו צריך לשלם הרבה כסף
עזוב,אין לי כוח
אני אסביר לך
ג'ינזו משתייך לקבוצת היכולת "Continuous" היכולות שלהם קבועות ואי אפשרל לנגד אותם בעזרת קלפים כמו "Divine Wrath" כמו שאתה ניסית לעשות,ובגלל זה זה לא הצליח.
אם אתה לא מאמין לי [URL]http://yugioh.wikia.com/wiki/Continuous_Monster_Effect[/URL]
בא לי לרקוד זומבה!
מי מצטרף?
יאללה!
זומבההההה זומבההההה ואאלההה יאאליי
זומבייי זובייי זייבה! וואיהההה!!!
שקד אני אשאל את אבא שלי איזה מהירות יש לנו... כי לי היה כתוב בהתחלה 22 שעות, אח"כ יום ו-22 שעות, ועכשיו זה עומד על 5 ימים ו-16 שעות ><
[quote=ワンピース;1305280]אני לא קונה שום דבר כזה בארץ, אבא שלי רוכש דברים כאלה בזיל הזול בסין או שאני מזמין מבריטניה גם כן (שדרך אגב, באמת מאוד זול שם S: )
לפי מה שידוע לי בזק מספקים 100 מגה לפרטיים על הרשת של NGN, אבל זה בזבוז כסף מוחלט לדעתי
ושוב, לא בכל מקום יש תשתיות מתאימות אפילו ל-10..
אז, לסיכום, אין תמיכה שתשתיות פרטיות בארץ, וגם אם יש כדי לקבל משהו צריך לשלם הרבה כסף[/quote]
גם אין מה לעשות אם 100MB בארץ , מיותר לגמרי
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1305286]שקד אני אשאל את אבא שלי איזה מהירות יש לנו... כי לי היה כתוב בהתחלה 22 שעות, אח"כ יום ו-22 שעות, ועכשיו זה עומד על 5 ימים ו-16 שעות ><[/QUOTE]
חח זה עובד לך ממש לאט משום מה, ההורדה אמורה להיות יציבה, אולי בעיה זמנית (?)
תגיד, נראה לך שכדאי שאני אפתח נושא רישמי לזה (ואולי גם ל-DMO) ?
שחר, נכון, בדיוק מה שאני חושב..
אני מסתדר עם ה12mb שלי חחחח
Omg מה קרה לכם נהייתם רציניים?! נו חלאס נהיה לי חור בנו"ד...
תתיחחסו להודעה החסרת משמעות שפירסמתי למעלה!!!!
זומבההההההה!!!!
[QUOTE=Prince;1305291]אני מסתדר עם ה12mb שלי חחחח[/QUOTE]
אני מסתדר עם ה-10 שלי באותה מידה (:
למרות שחשבתי על להגדיל (כי כרגע יש כל מיני חרטא שלא עולה לך הרבה כסף יחסית), אבל לא בטוח (:
[quote=The Charmander;1305284]בא לי לרקוד זומבה!
מי מצטרף?
יאללה!
זומבההההה זומבההההה ואאלההה יאאליי
זומבייי זובייי זייבה! וואיהההה!!![/quote]
ווווווווווווווווווואוווו , יאי!!! זומבה.
מצב של כאילו מתחשב וכפתי לזולת
[quote=ワンピース;1305293]אני מסתדר עם ה-10 שלי באותה מידה (:
למרות שחשבתי על להגדיל (כי כרגע יש כל מיני חרטא שלא עולה לך הרבה כסף יחסית), אבל לא בטוח (:[/quote]
קורה.
[QUOTE=Prince;1305294]ווווווווווווווווווואוווו , יאי!!! זומבה.
מצב של כאילו מתחשב וכפתי לזולת
קורה.[/QUOTE]
:um_face:
[quote=The Charmander;1305295]:um_face:[/quote]
אבל מהלב!! :big_wink:
חוץ מזה עברת על חוקי הפורום מר.יודע חוקים שכמותך
אוייש נו באמת... העיקר כולם בריאים ושלמים :um_face: