במילא הייתי מנצח,ה-otk של סיגמה הוא סופר חזק,מגיע בקלות ל-2 התקפות בתור ועם 6000 התקפה לפחות
Printable View
במילא הייתי מנצח,ה-otk של סיגמה הוא סופר חזק,מגיע בקלות ל-2 התקפות בתור ועם 6000 התקפה לפחות
[quote=LordAbizi;1311551]אם זה משחק חדש, עליך לשלוח לי את כל דף הפתיחה שלך (שזה אומר כל ההודעות עד שאתה אומר "אפשר להגיב", אפשר להוריד את ההודעות בהם יהיה כתוב 'רשומים'.).
אם זה משחק שהיה לך פעם ואתה רוצה להחיות, אז יש טופס אימוץ בנושא אימוץ והחייאה.
הערה: אני באמת בודק את המשחק. עד טיפת הדם האחרונה. פרטים יותר מדוייקים ינתנו בעת הצורך.[/quote]
אוי את רוב הדברים האחרים אני עושה בזמן שהאנשים נרשמים << כי לא תמיד מספיק אנשים נרשמים או מצליחים להיתקבל ואז המחק פשוט םווף נעלם .
[QUOTE=Chopper;1311557]אמרתי שאולי עוד רבע שעה...
אני מהאייפוד אני צריך לחכות שאח שלי ירדם[/QUOTE]
כשקירא ירצח אני אגלה לך משהו
[quote=The Sir;1311563]אוי את רוב הדברים האחרים אני עושה בזמן שהאנשים נרשמים << כי לא תמיד מספיק אנשים נרשמים או מצליחים להיתקבל ואז המחק פשוט םווף נעלם .[/quote]
אתה צריך לשלוח לי את המשחק, כפי שאתה מתכוון לפרסם אותו. אם אתה תוסיף משהו אחר כך זה כבר פחות מעניין אותי.
חחח היום לא הלכתי לאף אחד ולחברה שלי ולטניס שהיה אמור להיות לי..
נראה לי הרגל שלי עדיין כואבת פשוט, אפילו שהרופא אמר שהוא התאחה..
אני בקושי יכול לזוז בגלל שאין לי גרב אלסטית. ההורים שלי זרקו אותה Lol
[quote=הנואש לווינר;1311566]חחח היום לא הלכתי לאף אחד ולחברה שלי ולטניס שהיה אמור להיות לי..
נראה לי הרגל שלי עדיין כואבת פשוט, אפילו שהרופא אמר שהוא התאחה..
אני בקושי יכול לזוז בגלל שאין לי גרב אלסטית. ההורים שלי זרקו אותה Lol[/quote]
ואני כן הייתי היום בטניס, אך ב-5 דקות האחרונות של השיעור פתאום הצלחתי להקיא, ובזה זה נגמר.
עוד פעם אתה מצטט וכותב דברים לא קשורים?
[quote=LordAbizi;1311565]אתה צריך לשלוח לי את המשחק, כפי שאתה מתכוון לפרסם אותו. אם אתה תוסיף משהו אחר כך זה כבר פחות מעניין אותי.[/quote]
כלומר אם אני מתכוון לפתוח תנושא עם
מבוא,רקע,עלילה,חוקים.
טופס הרשמה, דוגמה לטופס הרשמה.
מפה-תמונה של המפה+תיאור של 4-3 הערים הראשונות, דמויות- תיאור של הפרופסור.
לשאר הדברים פשוט תיהיה כותרת ויהיה רשום יתווספו דברים עם יתקדמות העלילה.
[QUOTE=LordAbizi;1311567]ואני כן הייתי היום בטניס, אך ב-5 דקות האחרונות של השיעור פתאום הצלחתי להקיא, ובזה זה נגמר.[/QUOTE]
אתה משחק טניס..?
חחח האספלט כולו קיא, אני הייתי חייב לראות את זה XD
עומר, אל מי אתה מדבר?.
[quote=The Sir;1311572]כלומר אם אני מתכוון לפתוח תנושא עם
מבוא,רקע,עלילה,חוקים.
טופס הרשמה, דוגמה לטופס הרשמה.
מפה-תמונה של המפה+תיאור של 4-3 הערים הראשונות, דמויות- תיאור של הפרופסור.
לשאר הדברים פשוט תיהיה כותרת ויהיה רשום יתווספו דברים עם יתקדמות העלילה.[/quote]
אני אצטט לך את מה שכתב אחד המנחים באו"פ כשנשאל כמה שאלות שלדעתו ניסו להוביל אותו לחשוף מידע שקשור לפתרון אחת השאלות: (לצערי הוא לא חזק בעברית כמוני)
[quote=ד"ר ודים גרינשטיין]
צאלי, ההצעה לשי: תרשום הכל מה שיש לך לרשום בפתרון, ואני אבדוק אותו, בסדר?
הרי הדו-שיח הזה הולך לכיוון אבסורדי: אתה רוצה שאני קודם אבדוק את התשובה שלך, ורק אז אתה תרשום את הפתרון... (הכן, אני מגזים, אך לא בהרבה). אז תשתור בדרך שהיא נכונה לדעתך!
[/quote]
(אני גם מודע לזה שאין אנלוגיה מלאה בין המצב שם למצב כאן)
ליאון אלא מי
הלכתי לאכול P:
מלאווח :love:
[quote=LordAbizi;1311575]אני אצטט לך את מה שכתב אחד המנחים באו"פ כשנשאל כמה שאלות שלדעתו ניסו להוביל אותו לחשוף מידע שקשור לפתרון אחת השאלות: (לצערי הוא לא חזק בעברית כמוני)
(אני גם מודע לזה שאין אנלוגיה מלאה בין המצב שם למצב כאן)[/quote]
ALL RIGHT.
טוב אני מקווה שאני לא חלוד מידי.
עצה: יועיל לך מאוד אם תשתדל לשמור על ניסוחים כמה שיותר בהירים במשחק (ולא להתחיל לסבך משהו עד שאי אפשר לצאת מזה)
תגידו Wormmon מת ב02 לא?