[QUOTE=Blackbeard;1322562]אין לי כל המנגה, רק 14 ווליומים ישנים(ממילא ווליומים באנגלית יוצאים חודשים אחרי היפנית ככה שבחיים לא אהיה מעודכן גם אם אקרא מנגה במציאות[/QUOTE]
רוצה אתר בריטי שאפשר לקנות ממנו ב-40 עד 50 שקל לווליום?
Printable View
[QUOTE=Blackbeard;1322562]אין לי כל המנגה, רק 14 ווליומים ישנים(ממילא ווליומים באנגלית יוצאים חודשים אחרי היפנית ככה שבחיים לא אהיה מעודכן גם אם אקרא מנגה במציאות[/QUOTE]
רוצה אתר בריטי שאפשר לקנות ממנו ב-40 עד 50 שקל לווליום?
אתה מדבר על דפוסיט שמשם אני קניתי את כל הישנים ב7$ החדשים ב11? O:
ועידן, מה טוב בנארוטו הופך לשועל? נארוטו חזק בזכות השועל, בלעדיו הוא לא קרוב לעשירית מהכבוד שמגיע ליונדאימה. מה טוב בדמות שתצליח לנצח תיריבים בגלל איזה שד שיש בה, אתה לא מעריך יותר את הראיקגה שהוא מטורף בזכות עצמו? ושגם היה צריך לנצח את סאסקה לולא הדבר המפגר שנקרא שארינגן.
תודה על ההתייחסות וההקשבה עידן, באמת..
אני משועמם ברמות
אם יש משהו באני שונא בנארוטו זה הקטע שיריבים עושים חזקיים בהגזמה, קאבוטו אחד הופך ל 20 גופות בעלות חיי על מוות, שביחד יכולות לחסל 1000 איש בלי בעיה. כאילו מה זה השטויות האלה זה דפוק רצח.
דבר ראשון נארוטו כן חזק בלי קיובי בסייג' מוד..
דבר שני, אם יש לו את קיובי, למה לא לנצל את הכוח שלו? זה לא שמישהו עוזר לו, הוא מנצל את הכוח של קיובי ומשלב בין הכוח של שניהם..
[QUOTE=Blackbeard;1322572]אתה מדבר על דפוסיט שמשם אני קניתי את כל הישנים ב7$ החדשים ב11? O:
ועידן, מה טוב בנארוטו הופך לשועל? נארוטו חזק בזכות השועל, בלעדיו הוא לא קרוב לעשירית מהכבוד שמגיע ליונדאימה. מה טוב בדמות שתצליח לנצח תיריבים בגלל איזה שד שיש בה, אתה לא מעריך יותר את הראיקגה שהוא מטורף בזכות עצמו? ושגם היה צריך לנצח את סאסקה לולא הדבר המפגר שנקרא שארינגן.[/QUOTE]
לא עליהם דיברתי (:
סאסקה זה איכסה, הוא חלשלוש פאג מסריח..
[QUOTE=The Sir;1322575]אם יש משהו באני שונא בנארוטו זה הקטע שיריבים עושים חזקיים בהגזמה, קאבוטו אחד הופך ל 20 גופות בעלות חיי על מוות, שביחד יכולות לחסל 1000 איש בלי בעיה. כאילו מה זה השטויות האלה זה דפוק רצח.[/QUOTE]
זאת טכניקה של אורו, למה להאשים את קאבוטו?
אני יכול להשיג כל ווליום ב11$ ו0 משלוח
לנארוטו יש סייג'[שזה טמטום אגב אבל לאמשנה] אבל אמרתי שבלי השועל אין לו סיכוי נגד סאסקה מאדרה בלה ובלה, כשלאבא שלו היה, שלעומתו היה חזק בזכותו. וזה לא קשור כי לנארוטו יש אז למה שלא ישתמש, אני מבר איתך ברמה של למה היוצר יצר דמות כזו שחזקה בזכות משהו...........
[quote=ワンピース;1322579]לא עליהם דיברתי (:
סאסקה זה איכסה, הוא חלשלוש פאג מסריח..
זאת טכניקה של אורו, למה להאשים את קאבוטו?[/quote]
דיברתי בכללי על הדפקה, שהרעים חזקים פי 139797 ומבחינת הגיון הגופות האלה צריכות להיות הרבה יותר חלשות ומוגבלות מבחינת ג'וטסואים וצ'אקרה.
[QUOTE=Blackbeard;1322582]אני יכול להשיג כל ווליום ב11$ ו0 משלוח
לנארוטו יש סייג'[שזה טמטום אגב אבל לאמשנה] אבל אמרתי שבלי השועל אין לו סיכוי נגד סאסקה מאדרה בלה ובלה, כשלאבא שלו היה, שלעומתו היה חזק בזכותו. וזה לא קשור כי לנארוטו יש אז למה שלא ישתמש, אני מבר איתך ברמה של למה היוצר יצר דמות כזו שחזקה בזכות משהו...........[/QUOTE]
אז למה לא לקנות? O:
[QUOTE=The Sir;1322583]דיברתי בכללי על הדפקה, שהרעים חזקים פי 139797 ומבחינת הגיון הגופות האלה צריכות להיות הרבה יותר חלשות ומוגבלות מבחינת ג'וטסואים וצ'אקרה.[/QUOTE]
כן, אם אתה משווה אותם לנינג'ה הממוצע, אבל בהשוואה לדמויות הראשיות זה בסדר יחסית (תלוי מי)
לקרוא דברים כמו סאגת איסט בלו זה אחלה, אבל אראבסטה שרובה משעממת, סקייפייה וכו'? חשבתי על זה אבל לא יודע... ל"ט אפרופו הייתי בבקתת הפחד היום אנשים
אביב אני לא מבין אותך.. זה הכוח שלו! שארינגן זה הכוח שלא, מה אתה כותה לי ״לולא השרינגן המפגר הזה״.
אז לופי החלשלוש הזה, בלי הגומו הזה היה חלש רצח! זה בדיוק אותו הדבר.. זה הכוח שלו..
ובקשר לסייג׳ מוד, נארוטו השיג את זה בכוחות עצמו עם אימונים שלו.. אתה לא יכול לומר שום דבר על זה..
מי שטוען שלופי חזק בזכות הפרי, מבין בערך 0 מתוך מיליון בוואן פיס. ואני אחזור על זה, 0 מתוך מיליון בוואן פיס.
השרינגאן זו המצאה הכי מפגרת ואוברפאוורית ולא הגיוני ביקום. זו הסיבה. ושנארוטו מעפן כי הוא נראה עלוב ליד אבא שלו שלא היה צריך שום שועל כדי לנצח את טובי. ולא ברור לך שהסייג' מוד זו המצאה של היוצר שהוא יוכל רק להתמודד עם פיין איכשהו מבלי לבזבז את הטוויסט של שליטה בשועל? הרי פתאום המוד הזה כבר לא כזה עוזר. בקיצור צריך הבנה יותר עמוקה של הדברים
[QUOTE=Blackbeard;1322585]לקרוא דברים כמו סאגת איסט בלו זה אחלה, אבל אראבסטה שרובה משעממת, סקייפייה וכו'? חשבתי על זה אבל לא יודע... ל"ט אפרופו הייתי בבקתת הפחד היום אנשים[/QUOTE]
אז תקנה את CP9 ואת מארינפורד, חייב להיות מלא? P:
הסייג' מוד כן עוזר.. פשוט לא היה זמן לנצל את זה..
נכון, אני לא מבין כלום בוואן פיס אבל אני רוצה שתאמר לי לפחות 2 כוחות של לופי שהם לא מהפרי ההוא..
צריך לישון אבל אתה לא תבין... כי אתה לא מבין בop, לכן לא תבין גם אם אני אסביר. זה יהיה בזבוז זמן שבמקסימום יוכיח שאני צודק למי אכפת...
ומה הקשר זמן? אז בוא שנארוטו יהיה במלחמה בלי אפילו גרם של צ'קרת שועל איך אני איתך... הסייג' זו המצאה רק לנצח את פיין וראינו אותה רק בסאגת פיין... ל"ט