מצאתי את הזהות של טובי!!!!זה עדיין אוביטו!!
Printable View
מצאתי את הזהות של טובי!!!!זה עדיין אוביטו!!
[QUOTE=omer2012;1359780]אני מדבר על הפיגוע שעכשיו מדברים..[/QUOTE]
גם זה ציטוט מזויף
[QUOTE=omer2012;1359780]אני מקלף אבוקדו בחושך[/QUOTE]
תמיד ידעתי.
[QUOTE=Reborn;1359783]מצאתי את הזהות של טובי!!!!זה עדיין אוביטו!![/QUOTE]
לא רוצים לשמוע איך עליתי על זה?
טוב, עכשיו אני רציני. בפרק המנגה האחרון של נארוטו גילו את התשובה האמיתית, או לפחות נתנו לזה השערה חזקה.
[COLOR="Yellow"]טון טון, החזיר, הפך בפרק האחרון לבנאדם דמוי שיער קצוץ כמו של טובי, ובסוף הפרק, הוא הגיע לטסונדה באמצע המקלחת, וראו (חוץ מאת הציצי שלה) בוהק אדום ענקי מהעיניים של הצל דמוי טובי הזה.[/COLOR]
סע עמית. במילא אוביטו זה השערה חזקה, זה הכי הגיוני שאנחנו יכולים למצוא. S:
לא זה סאסקה מהעתיד או כמו שבail מישהו אמר:
[quote]חשבתי על משהו ממש... מוזר?
טובי מזמן את הג'ובי-רואים את הגאדו מאזו (הפסל) הופך לג'ובי (בשינוי צורה שכזה).
ואז טובי מורד את המסכה (ורואים שהוא מוכר הראמן, כמובן) ואז הוא אומר "ועכשיו לרגע שכל כך חיכיתי לו".
הוא בא לחתום את הג'ובי בתכו....והג'ובי הורג אותו.
ואז נארוטו חייב לחתום את הג'ובי בתוכו, אבל בגלל שיש לו כבר את הקיובי הוא לא יכול.
אז הוא חותם את זה בתוך סאקורה שאחר כך חוזרת לעבר, משנה את מינה לגבר ומתחילה למכור ראמן בקונוהא.
*זה רק מסביר למה לטובי אכפת מסאסקה!!*
מה דעתכם?
עכשיו באמת... אנחנו נראה את הג'ובי, ואני מקווה שלא יהיו מריחות !![/quote]
[QUOTE=Spider Man;1359786]טוב, עכשיו אני רציני. בפרק המנגה האחרון של נארוטו גילו את התשובה האמיתית, או לפחות נתנו לזה השערה חזקה.
[COLOR="Yellow"]טון טון, החזיר, הפך בפרק האחרון לבנאדם דמוי שיער קצוץ כמו של טובי, ובסוף הפרק, הוא הגיע לטסונדה באמצע המקלחת, וראו (חוץ מאת הציצי שלה) בוהק אדום ענקי מהעיניים של הצל דמוי טובי הזה.[/COLOR]
סע עמית. במילא אוביטו זה השערה חזקה, זה הכי הגיוני שאנחנו יכולים למצוא. S:[/QUOTE]
אוקיי,התיאוריה שלי:
כמו התיאוריה של רבים כאן, טובי הוא אוביטו, אבל לאוביטו יש שארינגאן אחד נכון?אז בואו נחשוב רגע על הדוג'וטסו של טובי, שמאפשר לו לעבור בין מימדים, ונגלה שזה בעצם אוביטו מיקום מקביל בו הוא נשאר בחיים ויש לו עדיין שני שארינגאנים!
אבל מצד שני יש מצב שזה לא טון טון כי [COLOR="Yellow"]הוא יכול להשתנות לכל דבר. גילו את זה באחד בפרקי המנגה האחרונים שהוא הפך לכלי גדול ועינג מינית את גברת צ'יו שהוחזרה לחיים[/COLOR]
לא נכון!
זה רוק לי!
אה, רוק לי עינג מינית את צ'יו..? זה מסביר הרבה דברים..
הקטע עם המימדים יש בזה משהו אבל.. יותר הגיוני שזה נסיעה בזמן
אז אוביטו בגיל 12-15 למד דוג'וטסו ברמה עולמית ואיכשהו התבגר והגיע לתקוף את קונוה כשחברו קאקאשי עוד היה ילד\נער צעיר? Make Sense ם:
אני היחידי שחושב שטובי הוא סתם רוח רפאים שהיא בעצם כל אחד?
[QUOTE=X-Drake;1359798]אז אוביטו בגיל 12-15 למד דוג'וטסו ברמה עולמית ואיכשהו התבגר והגיע לתקוף את קונוה כשחברו קאקאשי עוד היה ילד\נער צעיר? Make Sense ם:[/QUOTE]
לקח זמן עד שהגיעה התקפת הקיובי..
חוצמזה שקאקאשי למד בגיל 12 נינג'וטסו ברמה S וכך גם נארוטו.
צריך לחשוב מחוץ לקופסא-אולי טובי הוא בכלל מישהו מאנימה אחרת?
רוח רפאים? של מי של אחיו של מאדרה?
לעזאזל, יש פה יותר מדי אנשים עם חוש הומור פגום =/