[QUOTE=evelynn;1409711]רוצה כיף?[/QUOTE]
תאמין לי, לגמרייי
Printable View
[QUOTE=evelynn;1409711]רוצה כיף?[/QUOTE]
תאמין לי, לגמרייי
[QUOTE=Dr. Pizza;1409710]קלטו איזה סמיילי מצאתי:
[size="7"]☺[/size][/QUOTE]
מדהים.
עוד 3 עמודים!!
[QUOTE=DragonPlatypus;1409714]מדהים.
עוד 3 עמודים!![/QUOTE]
נכוןןןן?????????
כאילו, הקטע המצחיק זה שזה תו.
הנה
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
[QUOTE=Dr. Pizza;1409713]תאמין לי, לגמרייי[/QUOTE]
יודע מה בשבילך אני אתן לך לשבת עלי עכשיו אתה מאושר?
[QUOTE=Dr. Pizza;1409706]לך זדיין[/QUOTE]
בכיף
[QUOTE=evelynn;1409716]יודע מה בשבילך אני אתן לך לשבת עלי עכשיו אתה מאושר?[/QUOTE]
אפשר לזכר ימים עברו ציטוט על ביסלי מהאלה שהיו לך בחתימה ומחקת כי עומר צחק על זה?
[QUOTE=evelynn;1409716]יודע מה בשבילך אני אתן לך לשבת עלי עכשיו אתה מאושר?[/QUOTE]
מטרידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד 0ם
[QUOTE=Dr. Pizza;1409715]נכוןןןן?????????
כאילו, הקטע המצחיק זה שזה תו.
הנה
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺[/QUOTE]
ושוב-מדהים.
[QUOTE=L.Lawliet;1409719]אפשר לזכר ימים עברו ציטוט על ביסלי מהאלה שהיו לך בחתימה ומחקת כי עומר צחק על זה?[/QUOTE]
טוב אבל רק הפעם : fidlesticks-I feel their bisly
[QUOTE=DragonPlatypus;1409721]ושוב-מדהים.[/QUOTE]
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
[QUOTE=evelynn;1409722]טוב אבל רק הפעם : fidlesticks-I feel their bisly[/QUOTE]
חחחחחחח תודה
רוצה גם אחד של קרמבו?
בבקשה.
[QUOTE=evelynn;1409725]רוצה גם אחד של קרמבו?[/QUOTE]
לא אני אוותר על התענוג
גמאניייייייייייי