-
[quote=divilon~;1439283]מה אתה מחמם כאילו קיללתי או משהו
סתם לקחתי לחתימה שלו וצחקתי לגבי משהו. לא צחקתי על זה, אלא נתתי דוגמה שתצחיק בכללי.
בואנה אדם מה ישלך[/quote]
עזוב הם לוקחים הכל ללב וכולם פה ירדו מהפסים:d אני מתגעגע למשתמשים של פעם שמשום מה כולם החליטו לחזור לפה קצת חוץ מדניס
-
דניס הוא ילד שחשב שקאזיקס זה הג'אנגלר הכי טוב בעולם והאכיל כמו אפס כל פעם ששיחק איתו.
כולם יודעים שהג'אנגלר הכי טוב זה וייגאר אלא מי :(
-
ואילן אתה צודק צריך לתת לו מאסר עולם של שבע שנים
[quote=~mudkip~;1439215]מישהו מוכן להסביר לי למה אני שבוע בחו''ל ועדיין בחו''ל וכל האנשים פה פתאום נהפכו לפאנגירלס של בידופים עם פאנים)pun( על בונים?[/quote]
כי כי כי כי כי עמארים השתלטו לנו על הראש
שאל אותו בעצמך
המסכן היה תלוי בנו כל השבוע כי לא היית פה
וגיא שנא אותו
[quote=uzumaki naruto;1439225]כי הם החליטו שזה מצחיק..[/quote]
עידן זה לא מצחיק אבל תראה, זה גרם להרבה לומר תגובות בונות בפורום.. זה עזר
[quote=itayqt;1439239]מה הבעיה בזה?
אם היית יודע על מה המשפט תאמין לי שלא היית חושב על להגיב את התגובה המטופשת הזו.[/quote]
ואני יודע, פשוט התגובה המטושפת הזו מצחיקה יותר מכל ה1000 ומשהו תגובות שלך ביחד
אני כאן בשביל הצחוק, לא הצלחתי? לא נורא.
זה לא בא על חשבונך, אז שתוק, כולה משפט מסכן
[quote=peterpan;1439242]אתה עשית דבר ענק בחיים... כל הפצלופים פה לעולם לא יבינו...[/quote]
קראת לי פצלוף ואני דורש באן.
לא העלבתי אותך.
אבל עם הנהלה שכזאת מה תעשו למישהו שקרא פצלוף למישהו אחר נכון
כבר עדיף לומר בוז
-
[quote=ilan;1439290]דניס הוא ילד שחשב שקאזיקס זה הג'אנגלר הכי טוב בעולם והאכיל כמו אפס כל פעם ששיחק איתו.
כולם יודעים שהג'אנגלר הכי טוב זה וייגאר אלא מי :([/quote]
כן נכון.... מה זה קאזיקס? מה זה גאנגלר? מה זה וייגאר? ועל מה לעזאזל אתה מדבר?!?!
-
-
[quote=fluffy beard;1439294]כן נכון.... מה זה קאזיקס? מה זה גאנגלר? מה זה וייגאר? ועל מה לעזאזל אתה מדבר?!?![/quote]
זה בלול. אני משחק מדי פעם. וד"א פרי הוא בונה יחד עם ברווז
-
[QUOTE=Joltik;1439298]זה בלול. אני משחק מדי פעם. וד"א פרי הוא בונה יחד עם ברווז[/QUOTE]
שקר, הוא פלאטיפוס
-
[QUOTE=Fluffy beard;1439285]עזוב הם לוקחים הכל ללב וכולם פה ירדו מהפסים:d אני מתגעגע למשתמשים של פעם שמשום מה כולם החליטו לחזור לפה קצת חוץ מדניס[/QUOTE]
[QUOTE=Fluffy beard;1439294]כן נכון.... מה זה קאזיקס? מה זה גאנגלר? מה זה וייגאר? ועל מה לעזאזל אתה מדבר?!?![/QUOTE]
league of legends
שווה לך לנסות.
וכן גם אני מתגעגע,
קלוט.. מנהל צמ"ח ברמה מאוד נמוכה יחסית, פקח עם 1000 הודעות, מנהל ראשי ממורמר, ומי יודע איזה עוד הפתעות רום הכין לחופש. אני שמח שאני פה רק שבוע
[QUOTE=Horatio;1439295]Sivir op jungle[/QUOTE]
איזה, leblanc
-
[quote=divilon~;1439301]league of legends
שווה לך לנסות.
וכן גם אני מתגעגע,
קלוט.. מנהל צמ"ח ברמה מאוד נמוכה יחסית, פקח עם 1000 הודעות, מנהל ראשי ממורמר, ומי יודע איזה עוד הפתעות רום הכין לחופש. אני שמח שאני פה רק שבוע
איזה, leblanc[/quote]
[quote=itayqt][quote=fluffy beard][quote=itayqt][quote=fluffy beard][quote=itayqt][quote=fluffy beard][quote=itayqt][quote=fluffy beard][quote=itayqt]אני מבקש ממך להוריד את החתימה.[/quote]
למה?[/quote]
היא לא נעימה לי, ואני מבקש ממך להוריד אותה.
במידה ולא תוריד - אני אוריד אותה ואתה תקבל אזהרה/באן בהתאם.
וכן, אני כן מאיים עלייך. החתימה לא לעניין.[/quote]
היא לא עוברת על אף חוק, זכותי לשים אותה, זכותי לחשוב מה שאני רוצה על ההנהלה, עמית כבר היה פקח לפניך... אם תתן לי חוק מתאים אני אוריד אותה...[/quote]
הודעה אחרונה אני שולח לך.. נמאס לי מההתנהגות ומהקנאה. תוריד אותה, היא מעליבה - אחרת אני מוריד לך אותה ואתה מקבל אזהרה בהתאם.[/quote]
אני ביקשתי חוק מתאים ואתה לא הבאת לי אותו על כן אין לך זכות לתת לי אזהרה או באן כשלא עברתי על החוקים, זכותי לא לרצות שתהיה בניהול למה בתקופה של אלכס זה לא היה? אתה לא יותר טוב מאיתנו, גם אתה וחבריך לניהול העלבתם אותי הרבה פעמים ולא קרא לכם כלום... אתה משתמש בכוח שלך לרעה[/quote]
אתה בחרת, אני מוריד לך את החתימה. בפעם הבאה אתה תקבל גם באן ליומיים ככה להתרענן.
ההתנהגות הזו לא נעימה לאף אחד, תאמין לי שגם לי לא. נעים לך שלא רוצים אותך פה? אבל פרנציפ אני אשב פה עד שיצא המיץ. אני לא אפרוש בגלל כמה שלא רוצים אותי פה, הרי זה תמיד היה ככה לא?
תהנה :)[/quote]
אתה לא מפחיד אותי ואתה מתנהג בצורה מגעילה למנהל, אני לא יודע למה אתה בכלל התקבלת לפקחות הפורום הזה הולך ומתדרדר במהירות מתגברת במיוחד בגלל אנשים כמוך שלא ראויים לניהול ולא יודעים לקבל ביקורת...[/quote]
לקבל ביקורת בכיף, תגיד בפרטי אף אחד לא צריך לדעת מה אתה חושב, אתה מוזמן גם לפתוח אשכול במשוב על כל מה שאני לא עשיתי לך, בכיף. לא מפריע לי- אתה לא הראשון שמקנא :)
אתה לא יודע את הסיבות, ואתה גם לא צריך לדעת כי זה לא עניינך, אני את השיחה הזו לא ממשיך.
תהנה מהשהות פה גבר, אין לי שום דבר רע נגדך וגם לא יהיה לי[/quote] איזה פקח סקסי יש לנו פאק כמה שגיאות כתיב יש לי
-
[quote=fluffy beard;1439302]איזה פקח סקסי יש לנו[/quote]
יאו יאו יאו
הוא חשף הודעה פרטיתתתתת
-
[QUOTE=Horatio;1439300]שקר, הוא פלאטיפוס[/QUOTE]
well said.
-
[quote=divilon~;1439301]league of legends
שווה לך לנסות.
וכן גם אני מתגעגע,
איזה, leblanc[/quote]
יחסית,אני לא מתחיל ולא עשיתי פייקים כמה זמן,אני חלוד... חוץ מזה שזה יותר טוב ממתחיל
[quote=fluffy beard;1439302]איזה פקח סקסי יש לנו פאק כמה שגיאות כתיב יש לי[/quote]
וואו....
-
[quote=horatio;1439303]יאו יאו יאו
הוא חשף הודעה פרטיתתתתת[/quote]
תביא מדריך לשקוף או שאני אתעצבן עליך!
-
[QUOTE=Fluffy beard;1439306]תביא מדריך לשקוף או שאני אתעצבן עליך![/QUOTE]
וואה וואה וואה
-
[quote=fluffy beard;1439302]איזה פקח סקסי יש לנו פאק כמה שגיאות כתיב יש לי[/quote]
מת עליך שאתה משבח אותי :-)