עוד לא ראיתי את הפרק, תודה שהזכרתם ;)
Printable View
עוד לא ראיתי את הפרק, תודה שהזכרתם ;)
[quote=lordabizi;1456506]פרק חביב בנארוטו אני מניח. מאדרה הזה חולה נפש.[/quote]
אני דווקא אוהב את הבעיות הנפשיות של מאדרה..
[spoiler]עלאק-אתם רוצים את השיבוטים עם סוסאנו או בלי סוסאנו? Xd [/spoiler]
היי כולם,
ולאוהבי נארוטו הקוראים את המנגה, רואי האנימה זה ספוילר
[spoiler]האם במשך הפתיח הנוכחי החדש יראו את שבירת המסיכה של טובי ויגלו שהוא אוביטו?הראו את רין מתה בפתיח וגם בסיום כזה הדגישו את טובי קשקשי וגיא, זה סימן שהם יגיעו עד שהפתיח יוחלף ל607 (עד סיום הפלאשביקים על אוביטו שבו מראים את רין מתה ואוביטו מדבר איתה)?[/spoiler]
[quote=bloodlad;1456508]אני דווקא אוהב את הבעיות הנפשיות של מאדרה..
[spoiler]עלאק-אתם רוצים את השיבוטים עם סוסאנו או בלי סוסאנו? Xd [/spoiler][/quote]
לא התלוננתי, קבעתי עובדה - מדארה סנג'ו הוא חולה נפש.
@Uchiha Madara
מעניין... לא שמתי לב לאף אחד מהדברים שציינת בפתיח...
שלום
אבל מה יש ממש זילות בסוסנואו. בקרב ססקה נגד איטצ'י ובקרב איטצ'י נגד דנזו זה היה משהו ממש op שזה כאילו האס שלהם. עכשיו ססקה רודף אחרי איטצ'י, רוצה לתפוס את תשומת הלב שלו מה הוא יעשה? יתקוף בסוסנואו. איטצ'י מגיע למחבוא של מטורף, רואה מחסום, איך נשבור אותו? סוסנואו. כאילו כבר אין להם שום טכניקה אחרת.
[quote=lordabizi;1456518]לא התלוננתי, קבעתי עובדה - מדארה סנג'ו הוא חולה נפש.
@uchiha madara
מעניין... לא שמתי לב לאף אחד מהדברים שציינת בפתיח...[/quote]
[spoiler]רין נראית ממש בהתחלה נראה לי ב0:05-0:08, ולקראת הסוף היה את הקטע עם הדגשות של קאקאשי, טובי וגיא למי שלא ראה ולא ציינתי, זה מאוד מעניין אם הם יספיקו עד אפריל ( פתיח מתחלף כל חצי שנה) לראות את טובי בלי המסכה[/spoiler]
עריכה: גם הייתי מוסיף את הסוסאנו של מאדרה, כל התקפה הוא מדליק אותו, זה כבר חוזר על עצמו יותר. מידי.
מי מכיר תאנימה יו יו האקושו? (ככה קוראים לזה בערך)
[quote=uchiha madara;1456524][spoiler]רין נראית ממש בהתחלה נראה לי ב0:05-0:08, ולקראת הסוף היה את הקטע עם הדגשות של קאקאשי, טובי וגיא למי שלא ראה ולא ציינתי, זה מאוד מעניין אם הם יספיקו עד אפריל ( פתיח מתחלף כל חצי שנה) לראות את טובי בלי המסכה[/spoiler]
עריכה: גם הייתי מוסיף את הסוסאנו של מאדרה, כל התקפה הוא מדליק אותו, זה כבר חוזר על עצמו יותר. מידי.[/quote]
[spoiler]
כן את קקשי ואת גאי ראיתי, אבל את רין כנראה פספסתי.
[/spoiler]
[quote=lordabizi;1456526][spoiler]
כן את קקשי ואת גאי ראיתי, אבל את רין כנראה פספסתי.
[/spoiler][/quote]
אגב גם לך הרגיש שהפתיח היה בסגנון הפתיחים של האנימות של בתי ספר של שנות ה90 חחח? גם מבחינת קליפ וגם מבחינת השיר.
מי מכיר תאנימה יו יו האקושו? (ככה קוראים לזה בערך)
[quote=uchiha madara;1456528]אגב גם לך הרגיש שהפתיח היה בסגנון הפתיחים של האנימות של בתי ספר של שנות ה90 חחח? גם מבחינת קליפ וגם מבחינת השיר.[/quote]
אני לא כל כך מבין למה אתה מתכוון באנימות של בתי ספר של שנות ה-90, אבל לא כל כך אהבתי את הפתיח הזה, גם מבחינת קליפ וגם מבחינת שיר.
[QUOTE=LordAbizi;1456530]אני לא כל כך מבין למה אתה מתכוון באנימות של בתי ספר של שנות ה-90, אבל לא כל כך אהבתי את הפתיח הזה, גם מבחינת קליפ וגם מבחינת שיר.[/QUOTE]
האנימות כמו יו יו האקושו, סיילור מון והאנימות בסגנון הזה, מזכיר לי פתיחים כאלה שמעצבנים נער/נערה שהולכים לבית הספר ואז מתאהב במישהו מהמין השני ומנסה למצוא חן בעיניו,
אני דווקא אהבתי את הקליפ, הראה את כל מה שהיה יכול להראות, כמובן שאי אפשר שיראו באופן ישיר על הספוילר שדיברנו, רמזו יפה וכל קוראי המנגה היו יכולים להבין את הרמיזות ששמו בפתיח, הראו את3 הקרבות,
השיר מעצבן מהסיבה שאמרתי,
השמיים היו בצבע אדום זה גם דבר שלא מובן לי xd.
[quote=uchiha madara;1456531]האנימות כמו יו יו האקושו, סיילור מון והאנימות בסגנון הזה, מזכיר לי פתיחים כאלה שמעצבנים נער/נערה שהולכים לבית הספר ואז מתאהב במישהו מהמין השני ומנסה למצוא חן בעיניו,
אני דווקא אהבתי את הקליפ, הראה את כל מה שהיה יכול להראות, כמובן שאי אפשר שיראו באופן ישיר על הספוילר שדיברנו, רמזו יפה וכל קוראי המנגה היו יכולים להבין את הרמיזות ששמו בפתיח, הראו את3 הקרבות,
השיר מעצבן מהסיבה שאמרתי,
השמיים היו בצבע אדום זה גם דבר שלא מובן לי xd.[/quote]
גם הפתיח הקודם רמז היטב על העתיד לבוא:
הגוקאגים הולכים מכות עם סוסנואו, נארוטו נוגח בטובי, נופל למים מטאפוריים, ואז קוראמה מחליט לשתף פעולה...
ולפחות השיר שלו היה קליט יותר. כמובן שאני לא באמת קולט את המילים ביפנית אז כשאני מזמזם את זה לעצמי אז אני מזמזם מילים בג'יבריש שהם רק קרובים למילים שבשיר...
עד כמה שאני יודע יו יו האקושו זה לא סקול לייף-רומאנס s: