[quote=fishbones;1469730]חבל על הזמן[/quote]
גם ויויאן שווה :d
Printable View
[quote=fishbones;1469730]חבל על הזמן[/quote]
גם ויויאן שווה :d
[QUOTE=Kooki_Pakuki;1469732]גם ויויאן שווה :d[/QUOTE]
ויויאן זגורי
[QUOTE=Fishbones;1469733]ויויאן זגורי[/QUOTE]
לא חבר שלך
היי לכם :)
[QUOTE=itayQT;1469738]היי לכם :)[/QUOTE]
היי לך.
[QUOTE=Fishbones;1469733]ויויאן זגורי[/QUOTE]
חחחח ויויאן זגורי הרגת אותי
יש בפורום 8 אנשים פעילים שמוכנים לקחת חלק בפעילות שאולי תצא לפועל?
[QUOTE=LordAbizi;1469708]אני משחק לעתים. הייתה לי שמירה ב-fm11 שהתחלתי כמנג'ר ארצות הברית. בשלב מסויים הייתי מאמן ווסט ברום, אבל אז התפנתה משרה ב-mls והלכתי לאמן שם את קנזס. אחר כך פיטרו אותי מקנזס ומתישהו הגעתי לשיקגו. שם הבאתי את מרטון פולופ וגיורגוס סאמרס ב2016 ולקחתי אליפות, ואז עונה אחרי זה פוטרתי, ואז עברתי ליריבים המרים שלהם ניו אינגלנד וגם שם לקחתי אליפות ופוטרתי. בשלב מסויים גם פתחתי עוד משתמש שהיה מאמן סין, ואז הוא ירש את המאמן הראשון שלי באחת הקבוצות בmls ואז גם ירש אותי בארצות הברית, לאחר שהמאמן המקורי שלי הלך לליגה שלישית בגרמניה בטעות, וזה הדרדר.
אחרי זה הייתה לי שמירה ב-fm12, ששם התחלתי כמאמן פילדלפיה. שלוש פעמים פיטרו אותי במהלך שנתיים (כל הזמן פתחתי את המאמן הזה מחדש בפילדלפיה כי חשתי שזה לא היה הוגן), ואז לקחתי איתם פעמיים אליפות. באמצע גם הייתי מאמן פרגוואי אבל פרשתי באמצע כדי להיות מאמן הנבחרת האולימפית של ארצות הברית אבל לא עליתי לטורניר אז עזבתי מרצוני החופשי בכפייה את המשרה הזו. בשלב מסויים בגלל טמטום של המשחק, פוטרתי מפילדלפיה, ולמה הכוונה? הציפיות של ההנהלה היו שאני אעלה לפלייאוף. ואני הגעתי למקום שלא מבטיח עלייה לפלייאוף, אלא עלייה לwild card שזה שלב לפני משחקי הפלייאוף, אבל המשחק לא הבין את זה יותר מדי ולכן פוטרתי. אחרי זה עברתי לאמן את ונקובר וקיבלתי את משרת אימון נבחרת ארצות הברית, אבל אז קצת ירד לי החשק לשחק. אבל בפילדלפיה היו לי אחלה שחקנים. השוער הראשון שהיה לי שם היה פאריד מונדרגון, ובשלב מסויים גם הבאתי את ג'רמיין ג'ונס באיזה 2015-2017 והוא היה ממש טוב עד שהוא פרש. והיה לי גם את השוער בועט הפנדלים ההוא... וגם ינוזאי שיחק אצלי תקופה, אחרי שהוא שוחרר ממנצ'סטר אני לקחתי אותו ואז מכרתי אותו לברוג בבלגיה. משם הוא נמכר למיינץ בגרמניה. שיחק שם משחק אחד בשנתיים ואז הם השאילו אותו לליגה הקפרסיאית... בקיצור שמירה מעניינת ביותר. נראה לי ישראל הגיעה שם לחצי גמר יורו 2020.... והפסידה להולנד בהארכה או משהו כזה...[/QUOTE]
איך אתה מסתדר בmls?! זאת הליגה עם החוקים הכי מסובכים בעולם, אם אתה לא רושם שחקן משחררים לך אותו, למרות שאפשר לבנות שם על כשרונות צעירים ויש כסף טוב לפעמים.
אישית קשה לי עם הליגה הזאת. אני טיפוס של הליגה האיטלקית (מילאן כל חיי), הישראלית (כי אין על הליגה שלנו) וקוריאנית (אוהב את השמות שם).
נו מה כבר חשבתי ענו לי
[QUOTE=Fishbones;1469744]יש בפורום 8 אנשים פעילים שמוכנים לקחת חלק בפעילות שאולי תצא לפועל?[/QUOTE]
אני.........כנראה היחיד
[QUOTE=Fishbones;1469744]יש בפורום 8 אנשים פעילים שמוכנים לקחת חלק בפעילות שאולי תצא לפועל?[/QUOTE]
אני אשמח.
[quote=totodile;1469745]איך אתה מסתדר בmls?! זאת הליגה עם החוקים הכי מסובכים בעולם, אם אתה לא רושם שחקן משחררים לך אותו, למרות שאפשר לבנות שם על כשרונות צעירים ויש כסף טוב לפעמים.
אישית קשה לי עם הליגה הזאת. אני טיפוס של הליגה האיטלקית (מילאן כל חיי), הישראלית (כי אין על הליגה שלנו) וקוריאנית (אוהב את השמות שם).[/quote]
לי אין בעיה עם המלס משום שזה הדבר הראשון שהכרתי. פשוט יודעים שיש בגדול שלושה סוגים של שחקנים בקבוצה: 1. כשרונות צעירים שברגע שיימאס להם מליגת המלס והם ירצו לעבור למועדון גדול יותר, יסיימו את חייהם בליגות משניות באירופה כמו פורטוגל הולנד ודנמרק 2. שחקנים מפורסמים זקנים שמביאים בשנתיים האחרונות לקריירה שלהם ופוטנציאלית נותנים להם ללמד שחקן אחר צעיר ושזה אולי יעזור לו, 3. שחקנים שגרועים בשביל אירופה אבל טובים מאוד למלס ואם תשלם להם מספיק מוכנים לשחק שם בשיאם, ה-dp.
פשוט צריך להיות מוכן לזה שכל שחקן בעוד כשנתיים או יפרוש, או שיתחיל לרצות לעבור למועדון גדול יותר, או שסתם יהיה גרוע מאוד.
אני אולי
יש 73 משתמשים פעילים?! Mircale!
נ.ב ההודעה ה1000 שלי :)
[QUOTE=LordAbizi;1469750]לי אין בעיה עם המלס משום שזה הדבר הראשון שהכרתי. פשוט יודעים שיש בגדול שלושה סוגים של שחקנים בקבוצה: 1. כשרונות צעירים שברגע שיימאס להם מליגת המלס והם ירצו לעבור למועדון גדול יותר, יסיימו את חייהם בליגות משניות באירופה כמו פורטוגל הולנד ודנמרק 2. שחקנים מפורסמים זקנים שמביאים בשנתיים האחרונות לקריירה שלהם ופוטנציאלית נותנים להם ללמד שחקן אחר צעיר ושזה אולי יעזור לו, 3. שחקנים שגרועים בשביל אירופה אבל טובים מאוד למלס ואם תשלם להם מספיק מוכנים לשחק שם בשיאם, ה-dp.
פשוט צריך להיות מוכן לזה שכל שחקן בעוד כשנתיים או יפרוש, או שיתחיל לרצות לעבור למועדון גדול יותר, או שסתם יהיה גרוע מאוד.[/QUOTE]
זאת אומרת שאין לך בסיס לקבוצה, שלד של כמה שחקנים שתוכל לבנות מסביבם את שאר הסגל.
אוף חמאס הזבלים האלה התחילו עוד פעם עם האזעקות..