אישית הייתי בשני הכנסים האחרונים ונהנתי למרות המחיר (שהיה אפילו כפול בשבילי אם מוסיפים נסיעות). אבל אני בהחלט יכול להבין למה אנשים אחרים (ובעיקר ותיקים יותר) מפסיקים לבוא, במיוחד כשכנסים אחרים בארץ מאפשרים כניסה במחיר הרבה יותר זול (ואפילו חינם).
Printable View
אישית הייתי בשני הכנסים האחרונים ונהנתי למרות המחיר (שהיה אפילו כפול בשבילי אם מוסיפים נסיעות). אבל אני בהחלט יכול להבין למה אנשים אחרים (ובעיקר ותיקים יותר) מפסיקים לבוא, במיוחד כשכנסים אחרים בארץ מאפשרים כניסה במחיר הרבה יותר זול (ואפילו חינם).
פתחתי נושא על הבחירות. השתתפו!
מבחן יום שני. שיגיע כבר.
אה, נכון, ביום שני יש מבחן בפתוחה שאני בודק. -> ימי שלישי ורביעי וחמישי כנראה הולכים לפח מבחינת סיכוי לעשות בהם משהו מועיל...
לי יש מבחן ביום רביעי בפתוחה. תאחל בהצלחה!
ובקרוב יש לי גם שיטות מחקר. חרא טהור.
בהצלחה ~
ביום רביעי זה המועד השני בלינארית, אותו יבדוק בין השאר אח שלי. אני מניח שהשבוע תהיה לנו תקשורת ענפה בוואטסאפ בה יישלחו הרבה צילומים של שטויות שסטודנטים כתבו. :um_face:
אני בכלל כותב עבודות סמינר.
Positive site, where did u come up with the information on this posting? I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style. Thanks a million and please keep up the effective work.
לפחות אני יכול להגיב שוב בנו"ד.
[QUOTE=CharMan;1511720]לי יש מבחן ביום רביעי בפתוחה. תאחל בהצלחה!
ובקרוב יש לי גם שיטות מחקר. חרא טהור.[/QUOTE]
בהצלחה רבה. לי היה אתמול 04.02
גם בפתוחה.
אני צריך להגיש פרק ראשון בסמינר ב24.2.
עוד סטונדטים של הפתוחה פה? מדהים, בערך שליש מכמות המחוברים השוטפת מעורבים בפתוחה!
מאמין שאם הייתי בפתוחה, לא הייתי מסיים כלום.
בלי לנאחס, אני ועומר מתקדמים (לאט) יופי-טופי עם המ״ת.
יאללה איפה התקופה שכל הדאגות שלי היו המ״תים הללו והייתי רשום ומשחק באיזה 4 במגביל חחח...
מגניב לכם! אולי תסיימו משחק תפקידים של פוקימון אי פעם בפורום...