-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 06:14 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה חוצה במהירות את המעבר החופשי, ועובר לצידו השני בדיוק כשהקוצים גדלים שוב וחוסמים את הדרך. אתה רואה שרוב הדרך פנויה, אך יש קוצים רבים יותר סביב נקודה ספציצית לא רחוק ממכם, ליד מקדש גדול.
בינתיים, הקוצים מאחורייך נשרפים שוב ומתפוררים, ושיר עוברת דרכו עם קווילבה במהירות, והקוצים שוב נחסמים "מה זה שם?" שולת אותך שיר, ומצביעה לעבר אותו מקדש. [/b][/quote]
"מקדש או משהו כזה" אני אומר. "בואי נלך לבדוק!" אני מוסיף ומתחיל ללכת לשם.
-
[b]עומר~[/b]
"קדימה" היא אומרת לך ואתם מתחילים לצעוד לשם, כשקווילבה לצדכם. אתם מתקרבים למקדש, ולפתע קוצים גדלים משומקום, ומקיפים את המקדש! הם חוסמים את דרכם להתקדם עוד יותר.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 07:34 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס שולח ניצוצות לעבר כל הכפילים, אולם האמיתי לא נפגע. פידג'יאוטו תוקף אותו עם מתקפת כנף ופוצע אותו בינוני עד קשה "אס שמיים!" מצווה פלקנר. [/b][/quote]
"תקפוץ מצד צד ותתחמק ממנו ואז תתקוף בניצוץ פעמיים"אני צועק לשינקס
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 07:34 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה עולה לזירה, ושם מחכה לך היריבה לך, שנראית יפה מאוד. אתה מרגיש מעט סמוק "קרב הפוקימונים בין ג'יי לבין סול יחל כעת! כל אחד רשאי להשתמש בפוקימון אחד בלבד" אומר השופט "צא החוצה, פאנפי!" קוראת סול ומוציא הפאנפי לקרב.
[/b][/quote]
" אני מתחיל להרגיש אני מחבב אותה ! "
אני אומר לעצמי ואז מוצי את פוליוויג ואומר :
" עכשיו אתה תיתן הכול כדי להיתפתח ! בועות עכשיו ! "
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 08:44 PM
[b] [b]עומר~[/b]
"קדימה" היא אומרת לך ואתם מתחילים לצעוד לשם, כשקווילבה לצדכם. אתם מתקרבים למקדש, ולפתע קוצים גדלים משומקום, ומקיפים את המקדש! הם חוסמים את דרכם להתקדם עוד יותר. [/b][/quote]
"זה כבר מתחיל לעצבן" אני אומר בקול "צאי ביוטיפליי, תשתמשי במתקפת רוח בשביל להעיף את הקוצים!" אני קורא.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 06:14 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה צועק לפלקנר ותוך שנייה הוא ושאר אנשי צוות רוקט מתפרצים לחדר. אחד מהם מסנה ללכוד מספר אנונים, אולם אז האנונים יוצרים מעגל גדול, וכוח בלית מוסבר תופס את כל אנשי צוות רוקט מהפוקימונים שלהם. הקרקע מתחילה לרעוף ופתח גדול מופיע באמצע החדר, ומתחיל לשאוב לתוכו דברים "בוא נצא מכאן!" צועק לעברך פלקנר, מחזיר את סטראביה ומתחיל לרוץ החוצה, אך כעבור כמה רגעיםהוא מתחיל לעוף באוויר ונאחז בדלת כדי לא להיכנס אל תוך החור, שאליו נשאים בינתיים אחד אחרי השני אנשי צוות רוקט בצרחות אימה. [/b][/quote]
"תחזיק חזק פלקנר" אני צועק לו ואני מוציא את סטארויה כשאני מחזיק בדלת ביד אחת וביד השניה את הפוקדור של סטארויה וכשהוא בחוץ אני אומר לו "בואי נרא מה האימונים שלננו שווים" בזמן שאני מאמץ את הקול שלי שסטארויה תשמע אותו גם א הקול של הרוח ששואבת אותנו ואני צועק לה "תשתמשי מהר בכוח סודי הכי חזק שאת יכולה לתוך החור הזה ואז תמשיכי לכיוון כל האנונים שמסביב לחור"
-
[b]ארתור~[/b]
"לא אל תעשה את זה!" צורח פלקנר לעברך, אולם מאוחר מדי. סטראביה יוצא ומיד נשאב לעבר החור, אך שולח כוח נסתר חזק מאוד שמעיף את האנונים ומצליח לסגור את החור "בוא נצא מכאן, מהר!" הוא צועק לעברך, תופס אותם, והפוקימונים שלכם יוצאים אחריכם במהירות מתוך מערת האנון. לבסוף, אתם יוצאים החוצה ורואים איך מערת האנון מתיחלה לקרוס מאחורה ולבסוף נעלמת. "היה לנו פה מזל גדול" הוא אומר לך.
[b]עומר~[/b]
אתה מוציא את ביוטיפליי והיא שולחת מתקפת רוח קדימה, אך הקוצים פשוט לא זזים מהמקום "אני מצליחה לראות שם משהו ירוק בפנים" אומרת לך שיר פתאום, ומצביעה לעבר פתח קטנטן מתחת לקוצים.
[b]ג'יי~[/b]
"פאפני, השב עם גלגול!" מצווה סול. פוליוואג שולח בועות קדימה אך פאנפי משתמש בגילגול, מנפץ את הבועות ופוגע ישירות בפוליוואג שעף 3 מטרים אחורנית ונפצע בינוני "עבור להטחה!" מצווה סול, ופאנפי מפסיק את הגילגול ועובר להטחה שמתקרבת לעבר פוליוואג.
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס מקפץ מצד לצד, ואז פידג'יאוטו צולל קרוב אליו, שינקס שולח ניצוץ אך פידג'יאוטו נעלם! הוא מופיע לפתע מאחוריו ופוגע בו עם אס שמיים ומעיף אותו קדימה, שינקס נפצע קשה. הוא מנסה לעמוד על רגליו ולא מצליח.
לפתע, שינקס מסתכל אלייך ודמעה קלה עולה בעינו. הוא משיר אלייך מבט של "לא אכנע לעולם" ולפתע הוא מתחיל לזהור באור לבן "אוי לא, הוא מתפתח!" אומר פלקנר בבהלה. שינקס מתחיל לשנות את צורתו, הוא גדל וגדל וגדל ומתפתח ללוקסיו! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/404.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 19 2009, 03:47 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס מקפץ מצד לצד, ואז פידג'יאוטו צולל קרוב אליו, שינקס שולח ניצוץ אך פידג'יאוטו נעלם! הוא מופיע לפתע מאחוריו ופוגע בו עם אס שמיים ומעיף אותו קדימה, שינקס נפצע קשה. הוא מנסה לעמוד על רגליו ולא מצליח.
לפתע, שינקס מסתכל אלייך ודמעה קלה עולה בעינו. הוא משיר אלייך מבט של "לא אכנע לעולם" ולפתע הוא מתחיל לזהור באור לבן "אוי לא, הוא מתפתח!" אומר פלקנר בבהלה. שינקס מתחיל לשנות את צורתו, הוא גדל וגדל וגדל ומתפתח ללוקסיו! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/404.png[/img] [/b][/quote]
יש!תודה :lol:
תעדכן..ומה עם מתקפות חשמל,יש לו בקושי.. :o
------------
"כל הכבוד לוקסיו"אני צועק לו,"תשתמש בטעינה ואז בניצוץ ונשיכה!"אני צועק ללוקסיו.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 19 2009, 03:47 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה מוציא את ביוטיפליי והיא שולחת מתקפת רוח קדימה, אך הקוצים פשוט לא זזים מהמקום "אני מצליחה לראות שם משהו ירוק בפנים" אומרת לך שיר פתאום, ומצביעה לעבר פתח קטנטן מתחת לקוצים.
[/b][/quote]
"מזה יכול להיות?" אני פולט ומתקרב לראות את זה.
-
[b]עומר~[/b]
אתה מתקרב אל עבר אותה נקודה, ושם לעיניך נגלה פוקימון קטן, בצבע ירוק, שנראה פצוע ומעולף. בהתרגשות אתה מזהה אותו כסלבי, פוקימון נדיר מאוד ואפילו נחשב לפוקימון אגדי! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/251.png[/img] "זה סלבי!?" שואלת שיר בתדהמה "מה קרה לו לעזאזאל?" היא אומרת ומתחילה לחטט בתיקה בחיפוש אחר חומרי טיפול.
[b]ג'ייסון~[/b]
"קדימה פידג'יאוטו, השתמש בצוות כפול ואז באס שמיים!" מצווה פלקנר. פידג'יאוטו משתכפל וצולל לעבר לוקסיו עם אס שמיים, אך לוקסיו מתחמק מכולם במהירות מדהימה, ואז תוקף עם ניצוצות כפולים שמורידים את כל הכפילים ופוגעים ישירות באמיתי. פידג'יאוטו נופל על הקרקע, מעולף.
"פידג'יאוטו לא יכול להילחם, לוקסיו מנצח! הזוכה בקרב המכון הוא ג'ייסון מהעיר ויולט!" מכריז השופט.
"חזור פידג'יאוטו" אומר פלקנר ומחזיר אותו לפוכדור שלו "זה היה קרב טוב, מזל טוב על הלוקסיו שלך. כהוכחה על כך שניצחת במכון, אתה מקבל את תג הספיר" הוא אומר לך ומושיט לעברך את התג [img]http://www.serebii.net/badges/13.gif[/img]
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 19 2009, 05:36 PM
[b] [b]עומר~[/b]
אתה מתקרב אל עבר אותה נקודה, ושם לעיניך נגלה פוקימון קטן, בצבע ירוק, שנראה פצוע ומעולף. בהתרגשות אתה מזהה אותו כסלבי, פוקימון נדיר מאוד ואפילו נחשב לפוקימון אגדי! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/251.png[/img] "זה סלבי!?" שואלת שיר בתדהמה "מה קרה לו לעזאזאל?" היא אומרת ומתחילה לחטט בתיקה בחיפוש אחר חומרי טיפול.
[/b][/quote]
"וואו"" אני אומר ומוציא את התרופה נגד הרעלה ומנסה לתת לו. "אתה בסדר קטנצ'ק?" אני שואל ומגיש לו את התרופה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תגיד לי שזה הפוקימון הנדיר שאני אמצא במהלך המסע שלי D:
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 19 2009, 05:36 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
"קדימה פידג'יאוטו, השתמש בצוות כפול ואז באס שמיים!" מצווה פלקנר. פידג'יאוטו משתכפל וצולל לעבר לוקסיו עם אס שמיים, אך לוקסיו מתחמק מכולם במהירות מדהימה, ואז תוקף עם ניצוצות כפולים שמורידים את כל הכפילים ופוגעים ישירות באמיתי. פידג'יאוטו נופל על הקרקע, מעולף.
"פידג'יאוטו לא יכול להילחם, לוקסיו מנצח! הזוכה בקרב המכון הוא ג'ייסון מהעיר ויולט!" מכריז השופט.
"חזור פידג'יאוטו" אומר פלקנר ומחזיר אותו לפוכדור שלו "זה היה קרב טוב, מזל טוב על הלוקסיו שלך. כהוכחה על כך שניצחת במכון, אתה מקבל את תג הספיר" הוא אומר לך ומושיט לעברך את התג [img]http://www.serebii.net/badges/13.gif[/img] [/b][/quote]
"תודה"אני אומר לפלקנר ולוקח את התג,"כל הכבוד לוקסיו,עכשיו תחזור"אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור,"להתראות"אני אומר לפלקנר ויוצא מהמכון,אני נכנס למרכז הפוקימונים ואחרי שהפוקימונים שלו יתרפו אני אצא ואחפש מאמן לאתגר אותו לקרב.
-
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה לוקח את התג, מחזיר את לוקסיו, נפרד מפלקנר ויוצא החוצה מהמכון. אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים ומרפא שם אותם. לאחר מכן אתה יוצא החוצה ומתחיל לחפש אחר מאמן לקרב, אך אינך מוצא.
אתה שם לב שהשעה כעת היא 15:30. יש לך זמן לצאת לעבר העיר הבאה.
[b]עומר~[/b]
"עומר, אמרתי לך" :o
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את מרסס הרעל ומרסס על סלבי, אך לא קורה כלום, כנראה שהוא לא מורעל. בינתיים, שיר מוציאה שיקוי ומוזגת לפיו של סלבי, ועיניו נפתחות לאט לאט. הוא מסתכל עלייך, ומחייך כאות תודה "מעניין איך הוא נפצע" אומרת לך שיר, אולם אז אתה חש משהו מוזר, בזמן שאתה מסתכל אל תוך עיניו של סלבי. אתה חש כיצד הזמן נעצר, ואתה נשאב אל מין ערפל אפור. אתה מבחין לפתע שאתה באמצע יער שעולה באש, ופוקימונים רבים בורחים משם. אתה רואה את סלבי מנסה לכבות את האש ע"י הצמחת הקוצים, ולפתע נופל עץ ופוגע בו.
כעבור כמה שניות אתה חוזר חזרה למציאות, כששיר לידך "עומר? אתה בסדר?" היא שואלת אותך במבט די מודאג.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 19 2009, 06:08 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
אתה לוקח את התג, מחזיר את לוקסיו, נפרד מפלקנר ויוצא החוצה מהמכון. אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים ומרפא שם אותם. לאחר מכן אתה יוצא החוצה ומתחיל לחפש אחר מאמן לקרב, אך אינך מוצא.
אתה שם לב שהשעה כעת היא 15:30. יש לך זמן לצאת לעבר העיר הבאה.
[/b][/quote]
אני מתחיל ללכת לכיוון העיר הבאה,אולי בדרך אני אמצה איזה חפץ שיכול לעזור לי....
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 19 2009, 06:08 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
"עומר, אמרתי לך" :o
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את מרסס הרעל ומרסס על סלבי, אך לא קורה כלום, כנראה שהוא לא מורעל. בינתיים, שיר מוציאה שיקוי ומוזגת לפיו של סלבי, ועיניו נפתחות לאט לאט. הוא מסתכל עלייך, ומחייך כאות תודה "מעניין איך הוא נפצע" אומרת לך שיר, אולם אז אתה חש משהו מוזר, בזמן שאתה מסתכל אל תוך עיניו של סלבי. אתה חש כיצד הזמן נעצר, ואתה נשאב אל מין ערפל אפור. אתה מבחין לפתע שאתה באמצע יער שעולה באש, ופוקימונים רבים בורחים משם. אתה רואה את סלבי מנסה לכבות את האש ע"י הצמחת הקוצים, ולפתע נופל עץ ופוגע בו.
כעבור כמה שניות אתה חוזר חזרה למציאות, כששיר לידך "עומר? אתה בסדר?" היא שואלת אותך במבט די מודאג. [/b][/quote]
יאיי! D:
~~~~~~~~~~~~~~~~
"כ..כן" אני אומר. "ראיתי מה קרה" אני אומר בפתע. "הייתה פה שריפה והוא ניסה להציל את הפוקימונים וניפגע מעץ" אני אומר בהלם. "אתה עכשיו בסדר" אני אומר לו בחיוך ומוסיף "אז אתה הצמחת את הקוצים האלה?"