-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 04:53 PM
[b] דודי
"אני מהסס, כי להלחם זה רע! צריך שיהיה שלום!!!!!" הוא אומר "סורסקיט, השתמש באקדח מים!" [/b][/quote]
"היי אתה לא רוצה לא צריך אבל רק ביגלל שאת תקפת אז אני יגמור לך אותו שינקס מכת ברק!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 09:12 PM
[b] תמיר
הופיפ תופס את פאנפי ומצליח לפגוע בו, ולאחר שפאנפי נוחת הוא משתמש בגלגול ופוגע בהופיפ. [/b][/quote]
"כדור אנרגיה הופיפ!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 11:33 AM
[b] ניתאי
טוטודייל זוחל כל כך לאט שליקטיטונג לא יכול לעשות כלום, ואז הפוכדור פוגע בטוטודייל והוא נכנס. הפוכדור מסתובב מעט ונעצר. לכדת טוטודייל, יעודכן מיד. [/b][/quote]
אני מכניס את ליקטיטונג,לאודרד,וורמפל,ומגבי לפוכדרים שלהם וממשיך ללכת לכיוון זאוגוויל
-
דודי
"דבר בנימוס ידידי, הקרב הזה רק החל!" הוא אומר "סורסקיט השתמש במהירות!" הוא אומר סורסקיט בורח ממכת הברק ולאחר מכן משתמש באקדח מים שפוגע בשינקס.
תמיר
כדור האנרגיה פוגע בפאנפי, ולאחר מכן פאנפי מעיף מעט אבנים מהאדמה אל הופיפ ופוגע בו. פאנפי נראה עייף מעט.
ניתאי
אתה מתקדם מעט ולפתע נופל עליך מישהו מעץ אחד שהיה לידך במקרה.
"סתכל לאן אתה הולך! אני אאבד את הקומבי הזאתי!" הוא אומר בזעם ומתחיל וקם, והוא מתכוון להמשיך במרדף שלו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 09:25 PM
[b] ניתאי
אתה מתקדם מעט ולפתע נופל עליך מישהו מעץ אחד שהיה לידך במקרה.
"סתכל לאן אתה הולך! אני אאבד את הקומבי הזאתי!" הוא אומר בזעם ומתחיל וקם, והוא מתכוון להמשיך במרדף שלו. [/b][/quote]
"צריך עזרה?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 09:25 PM
[b] דודי
"דבר בנימוס ידידי, הקרב הזה רק החל!" הוא אומר "סורסקיט השתמש במהירות!" הוא אומר סורסקיט בורח ממכת הברק ולאחר מכן משתמש באקדח מים שפוגע בשינקס. [/b][/quote]
"אני לא מפחד מימך דחיפה ומכת ברק!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 10:25 PM
[b]
תמיר
כדור האנרגיה פוגע בפאנפי, ולאחר מכן פאנפי מעיף מעט אבנים מהאדמה אל הופיפ ופוגע בו. פאנפי נראה עייף מעט. [/b][/quote]
"קדימה הופיפ שאיבת גיגה!זה אמור להיות חזק מספיק כדי לעייף אותו מספיק!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 08:12 PM
[b] מקס
תפתח את הדף בסרבי, תסתכל במתקפות, ותחליט מה אתה רוצה ללמד אותו.
--
אתה מתקדם ואתה רואה איזה שהוא ילד בערך בגילך שנמצא ליד הנהר, לאחר מכן הוא מסתכל עליך.
"משעמם כאן לבד, אין כאן פוקימונים, אולי תלחם איתי?" הוא אומר לך. [/b][/quote]
"ברור" אני אומר "אחד על אחד?"
אני מוציא כבר את הפוקדור של צ'ארמנדר ומכין אותו
-
ניתאי
"מה אמרת?" הוא עוצר ומסתכל עליך ואז מתעצבן, "לעזאזל בגללך איבדתי אותו, עכשיו אתה תלחם בי!" הוא אומר ומכין פוקדור
דודי
"אתה לא צריך לפחד ממני!" הוא אומר "סורסקיט מהירות!" הוא אומר סורסקיט מתחמק מהדחיפה, אבל נפגע ממכת הברק, ולאחר מכן פוגע הם המהירות בשינקס.
תמיר
שאיבת הגיגה פוגעת בו, וכעת פאנפי נראה עייף הרבה יותר, אבל הוא עדיין לא מוותר בנסיונו הנואש להוכיח שאתה טועה, והוא משתמש שוב בזריקת אבנים, אבל מחטיא
מקס
"אחד על אחד? בסדר, שיהיה, צא שינקס!" הוא אומר ומוציא שינקס.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 10 2009, 06:40 PM
[b] ניתאי
"מה אמרת?" הוא עוצר ומסתכל עליך ואז מתעצבן, "לעזאזל בגללך איבדתי אותו, עכשיו אתה תלחם בי!" הוא אומר ומכין פוקדור [/b][/quote]
"בסדר גמור! צא! מגבי!"
-
[b] דודי
"אתה לא צריך לפחד ממני!" הוא אומר "סורסקיט מהירות!" הוא אומר סורסקיט מתחמק מהדחיפה, אבל נפגע ממכת הברק, ולאחר מכן פוגע הם המהירות בשינקס. [/b][/quote]
"נשיכה ומכת ברק!"
-
[b] מקס
"אחד על אחד? בסדר, שיהיה, צא שינקס!" הוא אומר ומוציא שינקס. [/b][/quote]
"צ'ארמנדר" אני אומר "השתמש בדחיפה!"
-
ניתאי
"ספינרק צא!" הוא אומר ומוציא ספינרק "החל במתקפת קורים!" ספנרק מתחיל להכין קורים ומתכוון לירות אותם על מגבי.
דודי
המתקפות של שינקס פוגעות בסורסקיט.
"סורסקיט, השתמש במחט תאומה!" אומר המאמן, סורסקיט תוקף עם 2 מהרגליים שלו (אם אפשר לקרוא לזה רגליים) ופוגע בשינקס.
מקס
"שינקס, השתמש במכת ברק!" אומר המאמן. צ'ארמנדר תוקף את שינקס ופוגע, אבל בזמן שהוא פוגע שינקס משתמש במכת הברק ופוגע בצ'ארמנדר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 11 2009, 11:58 AM
[b] דודי
המתקפות של שינקס פוגעות בסורסקיט.
"סורסקיט, השתמש במחט תאומה!" אומר המאמן, סורסקיט תוקף עם 2 מהרגליים שלו (אם אפשר לקרוא לזה רגליים) ופוגע בשינקס. [/b][/quote]
"הסקורקיט שלך טוב אני רואה אתה בטח מאמן אותו כול היום שינקס נשיכה ומכת ברק!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 11 2009, 11:58 AM
[b] ניתאי
"ספינרק צא!" הוא אומר ומוציא ספינרק "החל במתקפת קורים!" ספנרק מתחיל להכין קורים ומתכוון לירות אותם על מגבי. [/b][/quote]
ספינרק זה העכביש הירוק שהדב שלו נראה כמו פרצוף?
---------------------------
"מגבי,להביור!"