-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 27 2009, 10:37 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד -[/b]
'קרו' הוא אומר וכשרואה שאתה מנסה למצוא אבירים לבנים הוא אומר 'לא תוכל לזהות אותם במראיהם' המצב קשה וחמישה חיילים שלך נהרגו ! אתה חייב להגביר הילוך ולהחליט מול מי אתה נלחם , החיילים של ג'רוד מתחלקים לקבוצות אך גם מעורבבים :
- אש שחורה (מעט)
- מים שחורים (בינוני)
-חשמל [(אדום,שחור)(גדולה)]
ממש קשה ואתה מתחיל להרגיש בחולשה ! אתה נזכר בקרב שלך בממלכה של ג'רוד , שהינאמורי הגיעה כדי לעזור לך . אבל לצערך היא לא מופיעה ולא מגיעה . [/color] [/b][/quote]
נו באמת, אתה עושה לי רגשות אשם?
---
''אני חייב להתרכז..'' אני אומר בלחש, 'סטיב, תעזור לי..בבקשה!' אומר בתת המודע שלי ואקפוץ לשמיים, אשחרר את כל כוח הקרח שלי ואקפיא את חיילי המים השחורים והחשמל.
-
[color=grey][b]ג'ק ~[/b]
אתה מצליח להטעין את הנשק שלך בלהבת אש ומכה בחיילי החשמל , הם מגנים ומנסים להיחלץ ממך , אתה רואה שיש להם חולשה באש החזקה שלך .[/color]
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
זאת רק ההתחלה של רגשות האשם ><
-----------------------------------------------
אתה על הדרקון שלך שולח קרחוני עצומים אל אנשי החשמל ומקפא את אנשי המים שמגנים עם הנשקים שלהם ומנסים להיחלץ מהמצב , רבים מאנשי המים מתים כי גם ג'יי וחייליו חזקים (כוח החשמל) . אנשי האש מתמקדים בך ואתה נופל מהדרקון שלך אחרי להבה עצומה של אש שחורה ! סטיב לא משמיע קול , אתה מנסה להתרכז ומילה אתה לא שומע ממנו .[/color]
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"בשבילי ?" היא אומרת וניראית מופתעת מאוד . היא לבושה כ"כ יפה היום , בבגדים שחורים עם צעיף לבן , מחשוף שמציץ מבגדיה גורם לך להתחמם .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 04:43 PM
[b] [color=grey][b]ג'ק ~[/b]
אתה מצליח להטעין את הנשק שלך בלהבת אש ומכה בחיילי החשמל , הם מגנים ומנסים להיחלץ ממך , אתה רואה שיש להם חולשה באש החזקה שלך .[/color]
[/b][/quote]
"אוקי שימו לב חיילי האש, תשתמשו במתקפות אש! אבל רק נגד חיילי החשמל!" אגיד ואתקוף עם אש את חיילי החשמל.
-
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"בשבילי ?" היא אומרת וניראית מופתעת מאוד . היא לבושה כ"כ יפה היום , בבגדים שחורים עם צעיף לבן , מחשוף שמציץ מבגדיה גורם לך להתחמם .[/color] [/b][/quote]
אני אומר לה "תירצי לשבת?" ומוזיז את הכיסה כמה סנתי מתר אחורה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 27 2009, 09:56 PM
[b] [color=gray][b]ג'יי ~[/b]
החיילים שלך מתקיפים ללא הרף ומתחילים לתקוף בחוזקה בכל החשמל שיש בהם את אנשי המים השחורים , בן רגע אתה רואה שאנשי המים השחורים מתחילים להיהבס ולמות , אבל הם רבים ואתה צריך להפעיל עוד כוח . השרשרת שלך זוהרת וסבתא שלך מדברת אליך 'אתה יכול ג'יי , אתה יכול' היא אומרת .[/color] [/b][/quote]
אני שולח להבת חשמל לכל מקום
-
[color=gray][b]ג'ק ~[/b]
חיילי האש המיומנים שלך יורים אש בעוצמה אדירה ומחסלים לאט לאט את רוב אנשי החשמל השחור , אבל נישאר את אנשי החשמל האדום שזה חשמל חם כמו אש , לא אפקטיבי נגד החיילים שלך אבל החיילים שלך לא יכולים להרוג אותם , עם זאת לא כל החיילים של אנשי החשמל השחור מתו . ג'סטין נלחם בכל העוצמה , אבל שוב לא מתאמץ ![/color]
[color=gray][b]ג'יי ~[/b]
אתה צובר כוח רב מהאוויר ובעזרת החיילים של ג'ק (חיילי אש שאיתך בהסכם שלום) צובר הרבה אש ושולח להבת חשמל עצומה שמחסלת במיידית 3 חיילים , כל אנרגית החשמל נגמרה לך ותצטרך לצבור עוד אנרגית חשמל , בנתיים אתה והחיילים שלך מתקיפים עם הנשקים והחיילים שלך עם כדורי חשמל , סופות חשמל ומתקפות מאוד יפות וחזקות את אנשי המים השחורים .[/color]
אתה מזיז את הכיסא קצת והיא מתיישבת , היא קצת מתביישת ממך אבל מנסה להתרגל "אני אוהבת את הצורה שבה אתה נלחם אנטו "היא אומרת[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 05:48 PM
[b] [color=gray][b]ג'ק ~[/b]
חיילי האש המיומנים שלך יורים אש בעוצמה אדירה ומחסלים לאט לאט את רוב אנשי החשמל השחור , אבל נישאר את אנשי החשמל האדום שזה חשמל חם כמו אש , לא אפקטיבי נגד החיילים שלך אבל החיילים שלך לא יכולים להרוג אותם , עם זאת לא כל החיילים של אנשי החשמל השחור מתו . ג'סטין נלחם בכל העוצמה , אבל שוב לא מתאמץ ![/color]
[/b][/quote]
"ג'סטין אני רוצה להודיע לך משהו, כשנחזור ברור לך שאתה תהיה מאסטר נוק C,נכון?" אגיד ואמשיך להלחם.
-
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
זאת רק ההתחלה של רגשות האשם ><
-----------------------------------------------
אתה על הדרקון שלך שולח קרחוני עצומים אל אנשי החשמל ומקפא את אנשי המים שמגנים עם הנשקים שלהם ומנסים להיחלץ מהמצב , רבים מאנשי המים מתים כי גם ג'יי וחייליו חזקים (כוח החשמל) . אנשי האש מתמקדים בך ואתה נופל מהדרקון שלך אחרי להבה עצומה של אש שחורה ! סטיב לא משמיע קול , אתה מנסה להתרכז ומילה אתה לא שומע ממנו .[/color] [/b][/quote]
'סטיב, תענה לי! בבקשה!' אומר בתת המודע ואמשיך להילחם בכל החוזק שלי, אנסה לאתר את האבירים הלבנים.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 05:48 PM
[b]
אתה מזיז את הכיסא קצת והיא מתיישבת , היא קצת מתביישת ממך אבל מנסה להתרגל "אני אוהבת את הצורה שבה אתה נלחם אנטו "היא אומרת[/color] [/b][/quote]
"תודה" אני אני אומר ומוסיף "זה ממש מוזר לי את הבחורה הראשונה שאני רוצה כול כך"אני מחיך ולבסוף אומר "תרצי משהו מהתפריט".
-
[color=gray][b]ג'יי , ג'ק , ואדוארד -[/b]
כולם נלחמים יוצא מן הכלל והחיילים של ג'רוד מאוד חזקים , חמישה חיילים של אדוארד נהרג ומהצבאות האחרים נהרגו רק שני חיילים של טייסון . ג'ק אומר לג'סטין , חייל ממש חזק שלו "אתה מודע לזה שתהיה מאסטר נוק C שתחזור ?" וג'סטין נבהל ואומר "מה" ומקבל דקירה מחנית בגב שהורגת אותו . אדוארד מתחיל לעבד את העשתונות וצועק לעזרה ולפתע השרשרת שלו זוהרת וממנה יוצא זוהר לבן לאמצע המגרש , כולם נדהמים ומשם יוצא אביר לבן . הוא משיט את ידו לפנים ואומר "כאב" וכל חייליו של ג'רוד פשוט הופכים לזוהרים לבנים ומתפוצצים כל חיילי המים השחורים , והחשמל . כרגע נשארו רק חיילי אש שחורים שמנסים לברוח כי פוחדים מפני האביר הלבן . אבל חייליו של ג'יי מצליחים להשמיד אתם ולרסק אותם לרסיסים ! האביר הלבן הופך שוב לזוהר לבן קטן ונכנס לשרשרת של אדוארד . כולם בהלם ומריחים את הניצחון המתוק . חייליו של ג'ק מפונים לממלכה וג'ני מתחילה לבכות שג'סטין מת , אבל לפתע גם הוא הופך לזוהר לבן , חוזר שוב לגופו באלונקה אך הוא חי ! "מה ? אני חי ?" הוא תוהה ולא מבין מה קורה שם .[/color]
"אנטו , אני מרגישה קצת לא בנוח כי אני המאמנת שלך אבל אני חייבת להגיד שגם אתה מושך מאוד . אני לא ממש רעבה תודה על כל ההשקעה וסליחה שאני לא רוצה לאכול כלום " היא אומרת ועדיין מתביישת קצת , אבל לאט לאט הפנים שלה מתקרבות אליך ...[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 08:00 PM
"אנטו , אני מרגישה קצת לא בנוח כי אני המאמנת שלך אבל אני חייבת להגיד שגם אתה מושך מאוד . אני לא ממש רעבה תודה על כל ההשקעה וסליחה שאני לא רוצה לאכול כלום " היא אומרת ועדיין מתביישת קצת , אבל לאט לאט הפנים שלה מתקרבות אליך ...[/color] [/b][/quote]
אני זורם איתה ומתקרב אליה ורואה לאן זה ממשיך.
-
אתה מתקרב והיא עוצרת ואומרת "אני לא יכול להתאהב במישהו שאני מאמנת אותו " היא אומרת ומתיישבת בצד :([/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 08:08 PM
אתה מתקרב והיא עוצרת ואומרת "אני לא יכול להתאהב במישהו שאני מאמנת אותו " היא אומרת ומתיישבת בצד :([/color] [/b][/quote]
"אני לא מבין למה? מה כול כך נורא" אני אומר לה ומסתכל ישר בעניים שלה במבט תמימם.
-
"אסור לי להתאהב במישהו שאני מאמנת אותו , אני עלולה להביא לו זכויות יתר והשאר יקנאו ."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 08:23 PM
"אסור לי להתאהב במישהו שאני מאמנת אותו , אני עלולה להביא לו זכויות יתר והשאר יקנאו ."[/color] [/b][/quote]
"אז אני יעבור קבוצה אני מוכן לרדת קבוצה כדאי להישאר איתך" אני אומר בחיוך.