יש עוד 7
Printable View
יש עוד 7
[quote=Eustass Kid;690948]מזל טוב אבי[/quote]
תודה, בקרוב אתה מקדיש.
[QUOTE=Damond_Pearl;690945]מכבי והפועל הם היריבות הכי גדולות עם כל הכבוד לחיפה ואתה תסכים לי, האוהדים שלכם לא סובלים את שתי הקבוצות אבל הם מעדיפים שחיפה תנצח את מכבי, זה מה שהיה במשחק שלהם בשנה שעברה בסיבוב 3.
אגב הודעה 800 שלי.[/QUOTE]
הכי חזקות זה הפועל וחיפה אבל הדרבי תמיד מעניין,
ואכן זה מה שהעדפנו,אבל הפעם במחזור הראשון נעדיף תיקו מלא כרטיסים צהובים ופציעות,או ניצחון חיפאי בדקה ה90..
אין אני פשוט מת שהבועה שגולדהאר יצר עם ה100 מיליון דולר שלו פשוט תתפוצץ לו בפנים.
אני מעודד את הפועל ארגזים D:
[quote=Captain_Charisma;690955]הכי חזקות זה הפועל וחיפה אבל הדרבי תמיד מעניין,
ואכן זה מה שהעדפנו,אבל הפעם במחזור הראשון נעדיף תיקו מלא כרטיסים צהובים ופציעות,או ניצחון חיפאי בדקה ה90..
אין אני פשוט מת שהבועה שגולדהאר יצר עם ה100 מיליון דולר שלו פשוט תתפוצץ לו בפנים.[/quote]
אבל תסכים שהיריבות שהכי שונאות את הקבוצה השניה הם מכבי והפועל, החזקות הם חיפה והפועל.
[QUOTE=Damond_Pearl;690954]תודה, בקרוב אתה מקדיש.[/QUOTE]
כן 4דקות
[QUOTE=Naruto;690956]אני מעודד את הפועל ארגזים D:[/QUOTE]
חחח אצלנו יש כזאת העלבה שאומרים אחד לשני,בעיקר לשחקנים גרועים,
אתה שחקן מפתח במכבי מנעולים(או הפועל מנעולים,תלוי מי אומר ולמי) XDDD
[quote=Captain_Charisma;690962]חחח אצלנו יש כזאת העלבה שאומרים אחד לשני,בעיקר לשחקנים גרועים,
אתה שחקן מפתח במכבי מנעולים(או הפועל מנעולים,תלוי מי אומר ולמי) XDDD[/quote]
אתם נותנים למכבי את הכינוי "בית שאן", לחיפה אתם לא נותנים שום כינוי, לא שאני מכיר.
[quote=Captain_Charisma;690962]חחח אצלנו יש כזאת העלבה שאומרים אחד לשני,בעיקר לשחקנים גרועים,
אתה שחקן מפתח במכבי מנעולים(או הפועל מנעולים,תלוי מי אומר ולמי) XDDD[/quote]
לא ידעתי שמקללים ככה, פשוט כל פעם שאני משחק עם אבא שלי כדורגל כשאני עושה לו גול הוא אומר "אחד אפס להפועל ארגזים"
[QUOTE=Damond_Pearl;690964]אתם נותנים למכבי את הכינוי "בית שאן", לחיפה אתם לא נותנים שום כינוי, לא שאני מכיר.[/QUOTE]
אצלנו זה בד''כ מקקי ת''א או באמת מכבי בית שאן..
טוב אני הולך להכין את העדכעון על ואן פיס
[quote=Captain_Charisma;690966]אצלנו זה בד''כ מקקי ת''א או באמת מכבי בית שאן..[/quote]
עוד 4 הודעות אתה מקדיש, מזל טוב.
טוב אני צריך לנצל טוב את ה3 הודעות האחרונות..
אופס..
בעצם 2..
אני ראשון A:
תכנסו לעידכון של ואן פיס [url]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=24933[/url]