-
[QUOTE=מאסטר פלריון;801362][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את ריילי משגר כדור אנרגיה אל עבר מסכת קרח והוא עף משם אל עבר השמיים השחורים כמו החושך האפל ביותר,אתה רואה את הירח צהוב כמו השמש שבוהקת בשמיי היום,אתה רואה את מייקי מטפל בפיג'יוטו שלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]פיקאצ'ו אומר לך:"פיקה פי",אתה מבין שהוא רוצה להתאמן מול טרטוויג בקרב חופשי,פלינט אומר לך:"טוב להתראות ילד",אתה רואה את פלינט לוקח את האבנים שלו וחוזר לביתו,אתה רואה את סטון אומר לך:"תגיד רוצה קרב?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]יוקסי ואזלף נעלמים באור משונה ואתה נשאר לבד ליד האגם היפה של ורידיאן,אתה רואה את השמש במרכז השמיים אתה רואה את קויבה יוצא מין הפוכדור והוא נראה די מאוכזב בגלל ההפסד המביך שקרה לו ולגיבל.[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Shonnn[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]הרקרוס יוצא מין הפוכדור הלבן שלו,אתה מסתכל על ידיו אך אין שם את הצלקת שגורמת לפחד,האחות ג'וי אומרת לך:"אתה אותגרת על ידי מנהיג המכון שלנו לואיס לקרב אחד על אחד על התג של ורידיאן אדון שון",אתה רואה את המכון ליד המרכז.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333333][FONT=Arial]Naptime[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]*אופס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]לריד אומר לך:"טוב אני מסכים אבל קודם תילחם נגדי בקרב אחד על אחד ואם זה יהיה קרב מעניין אני אסכים,אם אני אשתעמם אני הלך ולא תראה אותי יותר,אולי אתה תראה אבל אני לא אותך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Niv961[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה קבוצה קטנה של זורא שנלחמים זה בזה,אתה רואה ילד קטן צופה בהם בשקיקה מדהימה כאילו יש לו את כול הזמן שבעולם,הילד אומר לך:"נכון שזורא,זורוק ודיטו הם פוקימונים מדהימים?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את אזלף שלך נפגע ממשהו חשמלי כול שהו ואת רואה את צ'רלס מחזיק שלט מוזר והוא אומר לך:"זה מגן פוכדורים מי שמנסה לקחת לי מקבל שוט חשמלי כה עמוק עד שהוא מתעלף,לאגדיים זה רק מהמם אותם".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"הרקרוס אתה מוכן חבר?" אני מסתכל עליו בחיוך רחב.
אני מחזיר אותו לפכודור ומשיב לאחות ג'וי.
"תודה רבה אני מיד אגש לשם".
לאחר מכן אלך לכיוון המכון בהתרגשות רבה.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;801362][
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את אזלף שלך נפגע ממשהו חשמלי כול שהו ואת רואה את צ'רלס מחזיק שלט מוזר והוא אומר לך:"זה מגן פוכדורים מי שמנסה לקחת לי מקבל שוט חשמלי כה עמוק עד שהוא מתעלף,לאגדיים זה רק מהמם אותם".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אזלף ,תרדים אותו בהיפנוסיס !"אני אומרת .
"אתה תשחרר את פורסלס ,בכוח או לא " אני אומרת
"אין לך תקווה ואתה יודע את זה!" אני שואגת
-
[quote=מאסטר פלריון;801362]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]פיקאצ'ו אומר לך:"פיקה פי",אתה מבין שהוא רוצה להתאמן מול טרטוויג בקרב חופשי,פלינט אומר לך:"טוב להתראות ילד",אתה רואה את פלינט לוקח את האבנים שלו וחוזר לביתו,אתה רואה את סטון אומר לך:"תגיד רוצה קרב?".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לסטון: "טוב, אחד על אחד או שנים מול שנים?, אם שנים אז אני משתמש בפיקאצ'ו וטרטוויג ואם אחד אז פיקאצ'ו" ואני מסתכל על פיקאצ'ו.
-
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]סטון אומר לך בקול נחמד אך עם זאת מוכן לקרב:"שניים על שניים אני אוהב קרבות טובים וארוכים",אתה רואה את השמש יורדת בשמיי פיוטר אך אתה רואה את סטון עם פוכדור.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Shonnn[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]ההרקרוס אומר לך:"הרקרו הרקרוס!",אתה מבין שהוא מוכן לקרב,אתה שומע את קולו לירו אומר לך בראש:"אין לך סיכוי עם הפוקימון העלוב הזה עם או בלי הצלקת",אתה רואה את השמש יורדת אתה רואה שהיא אדומה כמו הדם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אזלף ממשיך לקבל מכות חשמל מין המכשיר של צ'רלס,אתה שומעת את קולו של אזלף מעונה מאוד מכאבים,את רואה גם את הפורוסלס מתענה בגלל המכשיר הזה,זעם רב על צ'רלס גובר לך בדם.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;801362][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את ריילי משגר כדור אנרגיה אל עבר מסכת קרח והוא עף משם אל עבר השמיים השחורים כמו החושך האפל ביותר,אתה רואה את הירח צהוב כמו השמש שבוהקת בשמיי היום,אתה רואה את מייקי מטפל בפיג'יוטו שלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל מייק ואומר לו"אתה סולח לי על זה שאמרתי שפיג'יוטו שלך חלש.כי אני באמת מצטער.אז אנו ממשיכים תקרב מהנוקדה שבה הפסקנו תקרב.כן או לא"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;801378][B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]סטון אומר לך בקול נחמד אך עם זאת מוכן לקרב:"שניים על שניים אני אוהב קרבות טובים וארוכים",אתה רואה את השמש יורדת בשמיי פיוטר אך אתה רואה את סטון עם פוכדור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]ההרקרוס אומר לך:"הרקרו הרקרוס!",אתה מבין שהוא מוכן לקרב,אתה שומע את קולו לירו אומר לך בראש:"אין לך סיכוי עם הפוקימון העלוב הזה עם או בלי הצלקת",אתה רואה את השמש יורדת אתה רואה שהיא אדומה כמו הדם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אזלף ממשיך לקבל מכות חשמל מין המכשיר של צ'רלס,אתה שומעת את קולו של אזלף מעונה מאוד מכאבים,את רואה גם את הפורוסלס מתענה בגלל המכשיר הזה,זעם רב על צ'רלס גובר לך בדם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מתעלם מהקול ומחליט ללכת למכון.
בעודי הולך חולפות לימ חשבות במוחי בנוגע לקרב המכון הראשון שלי.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;800261][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מיו אומר לך:"אתה בעולם המעוות המקום היחיד שבו הפוקימונים ובני האדם מדברים בשפה משותפת,אתה עדיין בחיים אבל אתה לא יכול לחזור לשם ריילי הוא מאוד מפורסם בקרב המאמנים אם תחזור לשם בלי הפוקימונים הנכונים אתה תאבד את כול מה שיש לך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]יוקסי אומר לך:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]העולם הוא לא שייך לארסיאוס הוא שייך לכול מי שחי בוא לצערי הרב גם העולם שייך לספקטרה פנטום הרשע והוא רוצה שהעולם יהיה רק שלו וזה אומר למחוק לעד את שני הזנים את בני האנוש ואת הפוקימונים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]Omerpoke[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]גרי אומר לך:"כן אני אשמור להם כמה ברים להראות לך את מרכז האימונים שלי,ואז נערוך קרב קצר של שתיים על שתיים,מה אתה אומר",אתה רואה את הלילה יורד בשמיים היפים של העיירה הקטנה פאלט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה רואה צלקת קטנה בידו הימנית של הרקרוס אתה מבין[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]שזו הסיבה שהוא יתנהג כה מוזר בקרב,הפוקדע אומר:"צלקת פחד,המתקפה הזו גורמת לפוקימון הנפגע ממה פוחד למשך קרבות רבים ומשאירה צלקת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial]Dan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*על מה מגיע לך הדרקונייט או הדרטיני?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]הילד אומר לך:"שמע לא אכפת לי מפוקימוני מים עלובים כמו טוטודייל אני חוזר לשאלה שלי ותענה לי בכן או לא אתה יודע איפה המוגוריו שלי ברח לו?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Niv961[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]*אסור להגיב פעמיים בלי שאני הגבתי קודם![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]סקווירטל מתעייף בגלל הסיבובים שלו והזורא-בלסטויז מביס אותו בעזרת משאבת הידרו,אתה רואה אותו נופל על הדשא הרטוב,המאמן מחזיר את הזורא שלו ופשוט הולך משם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*בסדר אני ראיתי את זה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אזלף משלב בין שלושת המתקפות ויוצר שורת להבות אדומה כדם מתחילה לכלוא את הזירה בלהבה שמתחילה להיות סגולה ברגע ששתי הקצוות נוגעות זה בזו,הפורסלאס מתחילה לנוע בזירה כאילו כלום לא קרה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
צוחק ואומר לו מה אתה לא שמעת מה אמרתי ? מוריד לו אגרוף בפנים ואז קופץ לו על הרגליים להפיל אותו
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;801378][B
[COLOR=red][FONT=Arial]אזלף ממשיך לקבל מכות חשמל מין המכשיר של צ'רלס,אתה שומעת את קולו של אזלף מעונה מאוד מכאבים,את רואה גם את הפורוסלס מתענה בגלל המכשיר הזה,זעם רב על צ'רלס גובר לך בדם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אזלף !!!" אני קוראת בדאגה.
אני רצה אליו ומנסה להרגיע אותו בחיבוק .
"אם משהו יקרה לאזלף ,אתה תשלם על זה בדם !מובן לך ?!!!"
אני כועסת .
-
[quote=מאסטר פלריון;801362][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]יוקסי ואזלף נעלמים באור משונה ואתה נשאר לבד ליד האגם היפה של ורידיאן,אתה רואה את השמש במרכז השמיים אתה רואה את קויבה יוצא מין הפוכדור והוא נראה די מאוכזב בגלל ההפסד המביך שקרה לו ולגיבל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]".[/FONT][/COLOR][/quote]
'בטח קווילבה מרגיש נורא בגלל ההפסד' אחשוב
"קווילבה מה דעתך ללכת להתעודד ע"י כמה אימונים?" אשאל בחיוך
"גיבל מיאו צאו החוצה! הגיע הזמן להתאמן!" אצעק
ואני אחפש מקום טוב לאימונים
-
[quote=מאסטר פלריון;801362]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]לריד אומר לך:"טוב אני מסכים אבל קודם תילחם נגדי בקרב אחד על אחד ואם זה יהיה קרב מעניין אני אסכים,אם אני אשתעמם אני הלך ולא תראה אותי יותר,אולי אתה תראה אבל אני לא אותך".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
" זלזול נחמד ריד אבל אני לא אוהב את הקרב הפסיכולוגי שלך אני יודע שאני מספיק אתגר למרות שאין לי ניסיון כלל ואתה תראה את זה עכשיו ולאורך כל הדרך שאתה תיהיה איתי ואפילו עם אפסיד לך אתה תראה שבעתיד אתה תזכור אותי ורצה לערוך זאת שוב אז בלי זלזולים אם אתה רוצה להמשיך ולהיות איתי בהמשך המסע שלי ושלך , אז קדימה טריקו למרות אתה התפתחות שלו והוא אמור להיות יותר חזק אני סומך עליך חבר וגם אם תפסיד לא נורא לו יש ניסיון שלנו אין , הניסיון שלנו על ידי המחשבה והשיתוף פעולה בינינו ואם תצליח אתה הכי טוב בעולם בשבילי טוב טריקו צא לשם חבר ונביס את ריד וגם א תספטייל הזוהר שלנו ונראה להם שלא רק החזק מנצח צריך גם מוח , קדימה טריקו תרוץ אליו ואז תעצור במקום תן לו חיוך ותנסה לגרום לו להתעצבן ותחכה למתקפה שלו , תתחמק ואז תחבוט במלוא הכח כמו שאתה יודע חבר " אני אומר דופק חיוך קטן לטריקו שאומר שאפילו עם הוא מפסיד או מנצח שאני סומך עליו עד סוף הדרך.
-
[quote=מאסטר פלריון;801282]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]Omerpoke[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]מדקיפ מוצא מתחת לקרקע של העץ חמישה ברי אורן כחולים כמו הים והם נראים די טוב,רטטה ומדקיפ מתחילים לאכול,הרוח הקרירה של פאלט מתחילה לנשב על הדשא הרטוב,אתה רואה שיש עוד ברי אורן אבל שחור כמו זפת.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
אני אוסף את כל הברים ומניח שהברי השחור רקוב ולכן משאיר אותו ואומר למאדקיפ ולרטטה לתקוף עוד עצים עד שימצאו פוקימון לתקוף לבנתיים אני חושב:"אתה עדיין פה?"ו חושב לעצמי:"אני יטעם את הברי" ולוקח ביס מאחד הברים.
-
[quote=מאסטר פלריון;801362][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]פיקאצ'ו אומר לך:"פיקה פי",אתה מבין שהוא רוצה להתאמן מול טרטוויג בקרב חופשי,פלינט אומר לך:"טוב להתראות ילד",אתה רואה את פלינט לוקח את האבנים שלו וחוזר לביתו,אתה רואה את סטון אומר לך:"תגיד רוצה קרב?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]יוקסי ואזלף נעלמים באור משונה ואתה נשאר לבד ליד האגם היפה של ורידיאן,אתה רואה את השמש במרכז השמיים אתה רואה את קויבה יוצא מין הפוכדור והוא נראה די מאוכזב בגלל ההפסד המביך שקרה לו ולגיבל.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Shonnn[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]הרקרוס יוצא מין הפוכדור הלבן שלו,אתה מסתכל על ידיו אך אין שם את הצלקת שגורמת לפחד,האחות ג'וי אומרת לך:"אתה אותגרת על ידי מנהיג המכון שלנו לואיס לקרב אחד על אחד על התג של ורידיאן אדון שון",אתה רואה את המכון ליד המרכז.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה קבוצה קטנה של זורא שנלחמים זה בזה,אתה רואה ילד קטן צופה בהם בשקיקה מדהימה כאילו יש לו את כול הזמן שבעולם,הילד אומר לך:"נכון שזורא,זורוק ודיטו הם פוקימונים מדהימים?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את אזלף שלך נפגע ממשהו חשמלי כול שהו ואת רואה את צ'רלס מחזיק שלט מוזר והוא אומר לך:"זה מגן פוכדורים מי שמנסה לקחת לי מקבל שוט חשמלי כה עמוק עד שהוא מתעלף,לאגדיים זה רק מהמם אותם".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לא:"צודק,אבל זורא יותר מדהים",אני צועק לזוראים:"מי רוצה להילחם נגדי,מי החזק ביותר פה אני רוצה שהחזק פה יהיה בצוות שלי ואז אני מוציא את סקווירטל ואומר לו,בוא נילחם הם לא יהפכו לבלסטריויים"
--------------------------------------------------------
איך קוראים למכה שהוא ניכנס לשיריון?
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;797586][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מתקפת הרעם ששלחת מפספסת את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/16.png[/IMG]בכמה מטרים טובים,מייקי אומר:"נו טוב לא כולם משתפרים עם הזמן יש כאלה כמוך שהם סתם מדרדרים עם הזמן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]גרי אומר בזמן שהאור הראשון מגיע:"סוואנה תשתמש במשאבת הידרו",אתה רואה סילון מים חזק מתקרב אליך ואל עבר[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/172.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*הודעה מושקעת מזכה אותך בכוכב כחול.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מאוחר מדי ציפור האש פגעה ב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/387.png[/IMG]בצורה כה מדויקת וכה חזקה שמתישה את ומנצחת אותו,לודין אומרת:"נאטו חזור,אתה ילד אתה הפסדת בקרב המכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה מרגיש את קולם של שני האחים במוח שלך,אבל אתה לא רואה אותם שהם נפגשים מין המתקפות ששלחת אליהם,אתה מרגיש כאב חד ביד שמאל וימין.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/7.png[/IMG] עושה כן עם ראשו,פרופסור אוק מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור וחוזר למעבדה,אתה רואה את גרי חוזר עם שקיות של קניות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] רץ אל עבר ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/248.png[/IMG] מעיף את בעזרת מתקפת זנב,חזקה מאוד,לירו אומר:"אני מכניס מוטיבציה למי שמנסה להילחם [/FONT][/COLOR][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]נגדי".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial]Dan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*סתם שאלה יש לך בעיה עם המילה "אני" כי אתה לא משתמש בה,אגב ירד לך אדום בגלל ההודעה המושקעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה מסתכל ואתה רואה שהזירה מלא בעצים,וזה טיפה יכול לעזור לגבור אליו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]*טריק נחמד אבל לא תקבל כוכב אני ביקשתי מלאות ולא חמש חצים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/252.png[/IMG] קופץ על העלים בניסיון להתחמק מהם,האיש הזקן אומר לך:"יש לך טכניקה אבל אין לך ניסיון וזה חבל,אתה יכול להיות מאמן טוב אם רק תתאמן".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Niv961[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אמרתי הודעה של יותר מושקעת ולא של שורה וחצי![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/7.png[/IMG] משתמש בחבטה שמפספסת את המטרה שלה ופוגעת באחד מין העצים שבאזור,האיש אומר לך:"נו אתה לא רציני בקרבות נכון?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפיצ'ו לחמוק מהר ואחרי זה אני אומר לו לתקוף בחבטה
ואז אני אומר לגרי נראה אותך חומך מיזה
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מייקי מסתכל אליך במבט שמח:"כן אני סולח לך,רק בזכותך ובזכות אחותי הפיג'י שלי הפך להיות הפיג'יוטו שאתה נלחמת מולו,תגיד אפשר לדחות את המשך הקרב למחר?",ריילי מוסיף:"רעיון מצוין ויש לי אפילו רעיון איפה הוא יהיה במערת הירח הכוחות של הפוקימונים גדלים שמע בצורה יוצאת דופן".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סוונאה רץ אל עבר פיצ'ו והוא מתחיל להתקיף אותו בניקור מקדחה חזק מאוד,אתה מבין שהגרי הזה הוא באמת מאמן מצוין,גרי מוסיף לך:"תגיד מה עם התג הראשון שלך לא השגת אותו עדיין נכון?".[/FONT][/COLOR]
[SIZE=5][/SIZE]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה שלושה דרטינים יוצאים מין האגם אתה רואה ששניים מהם רגילים אך אחד מהם זוהרים,אתה רואה מישהו מתקרב לכיוון שלך עם מצלמה והוא מתחיל לצלם את הדרטיני הזוהר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה טועם את הברי האורן הכחול ואתה מרגיש גועל רב,גרי אומר לך:"ברים הם לא למאכל אדם הם אוכל לפוקימונים כמו פופינים הבנת את זה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה נכנס למכון של ורידיאן אתה רואה שלהרקרוס שלך תהיה בעיה קשה עם לנצח במכון הזה בגלל שאתה רואה שיש שם זירת אש ואתה מבין שהמכון מתאפיין בסוג אש,אתה רואה מאמן צעיר מתקרב אליך ואומר לך:"אתה בוודאי שון נעים מאוד לואיס מנהיג המכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]הילד תופס לך את האגרוף וסוגר אליו עם היד שלו,אתה מרגיש כאב קשה מאוד בידך,הילד אומר לך:"תראה לי בדיוק איפה המוגוריו שלי נמצא עכשיו אחרת אני שובר לך את היד",אתה רואה דרטיני קטן מתחיל לשחק לו באזור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]לריד אומר לך:"ספטיי תשתמש בציפורניי תער",אתה רואה ידיו של הספטייל הזוהר הופכות לסכיניי תער מסוכנים מאוד,הוא מתחיל לרוץ אל עבר הטריקו שלך עם אגרוף סכיני מסוכן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]*זה מהלך הגנתי זה לא מתקפה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה זורא אחד מתקרב אליך והוא משתנה לפרליגטור עצבני מאוד שמתקרב אליך ואל עבר הסקווירטל שלך,אתה מבין שזה הולך להיות קרב קצר בהרבה מהקרב הקודם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]את רואה את צ'רלס פתאום קופא במקומו את רואה שהוא נופל כאילו אין בו רוח חיים,אזלף אומר לך:"אמרתי לך שאם מישהו פוגע בי שאני לא מוכן לזה הוא משותק,אם אני אפגע בקרב מוסכם לא יקרה לאף אחד כולם אבל צ'רלס משותק למשך עשרה ימים ולילות עד העשרים ושתיים לחודש[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;803167][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מייקי מסתכל אליך במבט שמח:"כן אני סולח לך,רק בזכותך ובזכות אחותי הפיג'י שלי הפך להיות הפיג'יוטו שאתה נלחמת מולו,תגיד אפשר לדחות את המשך הקרב למחר?",ריילי מוסיף:"רעיון מצוין ויש לי אפילו רעיון איפה הוא יהיה במערת הירח הכוחות של הפוקימונים גדלים שמע בצורה יוצאת דופן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סוונאה רץ אל עבר פיצ'ו והוא מתחיל להתקיף אותו בניקור מקדחה חזק מאוד,אתה מבין שהגרי הזה הוא באמת מאמן מצוין,גרי מוסיף לך:"תגיד מה עם התג הראשון שלך לא השגת אותו עדיין נכון?".[/FONT][/COLOR]
[SIZE=5][/SIZE]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה שלושה דרטינים יוצאים מין האגם אתה רואה ששניים מהם רגילים אך אחד מהם זוהרים,אתה רואה מישהו מתקרב לכיוון שלך עם מצלמה והוא מתחיל לצלם את הדרטיני הזוהר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה טועם את הברי האורן הכחול ואתה מרגיש גועל רב,גרי אומר לך:"ברים הם לא למאכל אדם הם אוכל לפוקימונים כמו פופינים הבנת את זה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה נכנס למכון של ורידיאן אתה רואה שלהרקרוס שלך תהיה בעיה קשה עם לנצח במכון הזה בגלל שאתה רואה שיש שם זירת אש ואתה מבין שהמכון מתאפיין בסוג אש,אתה רואה מאמן צעיר מתקרב אליך ואומר לך:"אתה בוודאי שון נעים מאוד לואיס מנהיג המכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]הילד תופס לך את האגרוף וסוגר אליו עם היד שלו,אתה מרגיש כאב קשה מאוד בידך,הילד אומר לך:"תראה לי בדיוק איפה המוגוריו שלי נמצא עכשיו אחרת אני שובר לך את היד",אתה רואה דרטיני קטן מתחיל לשחק לו באזור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]לריד אומר לך:"ספטיי תשתמש בציפורניי תער",אתה רואה ידיו של הספטייל הזוהר הופכות לסכיניי תער מסוכנים מאוד,הוא מתחיל לרוץ אל עבר הטריקו שלך עם אגרוף סכיני מסוכן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]*זה מהלך הגנתי זה לא מתקפה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה זורא אחד מתקרב אליך והוא משתנה לפרליגטור עצבני מאוד שמתקרב אליך ואל עבר הסקווירטל שלך,אתה מבין שזה הולך להיות קרב קצר בהרבה מהקרב הקודם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]את רואה את צ'רלס פתאום קופא במקומו את רואה שהוא נופל כאילו אין בו רוח חיים,אזלף אומר לך:"אמרתי לך שאם מישהו פוגע בי שאני לא מוכן לזה הוא משותק,אם אני אפגע בקרב מוסכם לא יקרה לאף אחד כולם אבל צ'רלס משותק למשך עשרה ימים ולילות עד העשרים ושתיים לחודש[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לגרי'' כן לא השגתי אותו אבל אני עוד ישיג אותו''
ואחרי זה אני אומר לפיצ'ו ''לחמוק ולתקוף בחבטה''
ואני חושב שאין לי סיכוי לנצח עם פיצ'ו