[QUOTE=monster;723102]מה קורה[/QUOTE]
אני בסדר ואיתך?
Printable View
[QUOTE=monster;723102]מה קורה[/QUOTE]
אני בסדר ואיתך?
[quote=יגאל;723103]אני בסדר ואיתך?[/quote]
סבבה
[QUOTE=monster;723104]סבבה[/QUOTE]
למה אתה ער בשעה אזות
היי יגאל היי ליאור היה אתמול ליגה?
[quote=יגאל;723105]למה אתה ער בשעה אזות[/quote]
אני תמיד ער בשעה כזאת
[QUOTE=killerbee;723106]היי יגאל היי ליאור היה אתמול ליגה?[/QUOTE]
היי מה קורה?
[quote=יגאל;723108]היי מה קורה?[/quote]
הכל בסדר אני קמתי עייף... כרגיל...
[QUOTE=killerbee;723109]הכל בסדר אני קמתי עייף... כרגיל...[/QUOTE]
לפחות אתה לא ער כמוני כל הלילה
[quote=יגאל;723110]לפחות אתה לא ער כמוני כל הלילה[/quote]
אני לא יכול אם אני עושה לילה לבן אני הורס לכולם את החיים בכל היום אחרי זה אני פשוט משתגע והופך לאדם רצחני ומטורף....
נכון שבא לכם לאונן על תמונות של פיקאצ'ו?
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;723113]נכון שבא לכם לאונן על תמונות של פיקאצ'ו?[/QUOTE]
למה?
[QUOTE=killerbee;723112]אני לא יכול אם אני עושה לילה לבן אני הורס לכולם את החיים בכל היום אחרי זה אני פשוט משתגע והופך לאדם רצחני ומטורף....[/QUOTE]
חחחחחחחחחח זה כלום לידי
[quote=יגאל;723115]חחחחחחחחחח זה כלום לידי[/quote]
לא אתה לא היית לידי יש שתי דברים שיכולים לקרות 1. אני ישן כל היום ומי שמעיר אותי מת...
2. אני מתחיל לצרוח על אנשים בלי שום סיבה ברורה יום אחד הלכתי לבריכה אחרי לילה לבן וכמעט נרדמתי במים... ואז צרחתי על חבר שלי למה לא הערת אותי משוגע זבל חולה נפש!!!
[QUOTE=killerbee;723116]לא אתה לא היית לידי יש שתי דברים שיכולים לקרות 1. אני ישן כל היום ומי שמעיר אותי מת...
2. אני מתחיל לצרוח על אנשים בלי שום סיבה ברורה יום אחד הלכתי לבריכה אחרי לילה לבן וכמעט נרדמתי במים... ואז צרחתי על חבר שלי למה לא הערת אותי משוגע זבל חולה נפש!!![/QUOTE]
זה כלום שאני ער כל הלילה ואז הולך לישון מי שמנעשה להעיר אותי אני מפוצץ אותו במכות
[quote=יגאל;723117]זה כלום שאני ער כל הלילה ואז הולך לישון מי שמנעשה להעיר אותי אני מפוצץ אותו במכות[/quote]
אנחנו רבים מי יותר מטורף ורק שתדעו אני מנצח בליגה בטוח!