עוד קצת ממש עוד קצת עד לk הבא!
Printable View
עוד קצת ממש עוד קצת עד לk הבא!
[QUOTE=the necromancer nilasak;850069]נו באמת,תעזרו לי!
בסוף עולם יבחרו ב: "הכה את ניר"
אני זוכר את הרקע של זה בעל-פה,מרוב כאב.[/QUOTE]
אני בוחרת בלמצוא את אוצר הדרקון ,בגלל שאתה אמרת לי בפרטי,ואני עשיתי לוגו כבר ,ואני עצלנית ואין לי כוח לעשות עוד אחד
מהיום אני יהיה שמינית ממה שאני פה :|
נראה לי שאני יסגור את המשחק שלי ( מתחילים ללמוד חזק , יש לי Book Report , מבחן במתמטיקה , מבחן בלשון ) אני צריך להחליט.
אז למה אתה בפורום?..
[quote=Spamer Girl;850067]היי אמיר סאן .
האמתי , שלי יש רק דבר אחד לתקן על הביקורות שלך .
העיניין של הספרייטים .לא כל אחד בא לפה בשביל פוקימון ,
אלא גם עבור הנוד''ים והחברים .ככה שיש אנשים שמעדיפים ספרייטים כי הם
לא מבינים על איזה פוקימון.[/quote]
עבדתי על זה כבר בביקורת הראשונה. מה שאני הייתי עושה הוא לבקש מהשה"מ לכתוב את השם של הפוקימון באנגלית ולעבוד עם הPOKEDEX של סרבי בצד. O:
[QUOTE=SysTem;850082]מהיום אני יהיה שמינית ממה שאני פה :|
נראה לי שאני יסגור את המשחק שלי ( מתחילים ללמוד חזק , יש לי Book Report , מבחן במתמטיקה , מבחן בלשון ) אני צריך להחליט.[/QUOTE]
מבאס אבל בהצלחה במחבנים שלך
[QUOTE=Spamer Girl;850080]אני בוחרת בלמצוא את אוצר הדרקון ,בגלל שאתה אמרת לי בפרטי,ואני עשיתי לוגו כבר ,ואני עצלנית ואין לי כוח לעשות עוד אחד[/QUOTE]
זה לא קשור ללוגו,זה למה שאנחנו עושים לעשות בD&D חיי ביום הולדת עוד מעט.
טוב, הלכתי להכין ש"ב במתמטיקה ולשון בזריזות
[quote=DarkTiger;850083]אז למה אתה בפורום?..[/quote]
באתי להגיד את זה :|
[QUOTE=SysTem;850082]מהיום אני יהיה שמינית ממה שאני פה :|
נראה לי שאני יסגור את המשחק שלי ( מתחילים ללמוד חזק , יש לי Book Report , מבחן במתמטיקה , מבחן בלשון ) אני צריך להחליט.[/QUOTE]
חבל.
אבל איך שיסתדר לך .
[quote=SysTem;850082]מהיום אני יהיה שמינית ממה שאני פה :|
נראה לי שאני יסגור את המשחק שלי ( מתחילים ללמוד חזק , יש לי Book Report , מבחן במתמטיקה , מבחן בלשון ) אני צריך להחליט.[/quote]
אל תסגור את המשחק שלך: אם תשרוד את תקופת היובש תוכל לחזור למשחק שלך במלוא הכח, וממילא, מי באמת לא יכול להגיב במשחק שלו פעם ביום? תגרור קצת את המשחק, ואז פתאום תתפלא שעברה שנה מאז שקיבלת אישור עבורו ם.ם
[quote=DarkTiger;850083]אז למה אתה בפורום?..[/quote]
^ניר..^
אני בפורום בגלל...
שצריך עזרה בבחירה של המשחק,לd&d חיי ביום הולדת.
[quote=LordAbizi;850075]הנאום הזה נראה לי מוכר, רק אני לא מכיר חצי מראשי התיבות.
אני לא אומר שאתה צריך להכריח אותי, אלא אני פשוט מנסה להבין את ההיגיון המעוות של אנשים פה. כל מי שלומד אלגברה לינארית יודע שלטרנספורמציה לינארית עדיף שיהיה גרעין קטן ביותר, כי ככה התמונה שלה גדולה יותר.
ואותו דבר תקף כאן: לייעל כל מילה שלי ולגרום לה להיות ברת משמעות. לכתוב מילים סתם הופך את המשפט שלי ללא הפיך ולכן הוא לא מקיים הרבה תכונות נחמדות.[/quote]
מה-מתי אמרתי שאני נחמד? ._.
מה האפשרויות?