[QUOTE=SportMan;1082855]ואני שני,
[B][U]00 הודעות.[/U][/B]
בקרוב הקדשה!.[/QUOTE]
מזל טוב על 00 הודעותXD
Printable View
[QUOTE=SportMan;1082855]ואני שני,
[B][U]00 הודעות.[/U][/B]
בקרוב הקדשה!.[/QUOTE]
מזל טוב על 00 הודעותXD
בחיים לא היה לי 00 הודעות ! Xd
חזרתי!
הי קודאק
היי אלון מה קורה?
אתם לא מבינים מה קרה לי היום בשיעור מדעים,אני יושב מאחורי ערס מצוי שכול הזמן מרביץ,הוא משחק בטלפון בפוקימון ועוד ערס,זה משהו מפחיד פחד
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1082877]היי אלון מה קורה?
אתם לא מבינים מה קרה לי היום בשיעור מדעים,אני יושב מאחורי ערס מצוי שכול הזמן מרביץ,הוא משחק בטלפון בפוקימון ועוד ערס,זה משהו מפחיד פחד[/QUOTE]
ואו גדול
רצינות או ציניעות?
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1082877]היי אלון מה קורה?
אתם לא מבינים מה קרה לי היום בשיעור מדעים,אני יושב מאחורי ערס מצוי שכול הזמן מרביץ,הוא משחק בטלפון בפוקימון ועוד ערס,זה משהו מפחיד פחד[/QUOTE]
אתה רציני??
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1082762]נל מה עם ההורדה של סוניק Xd ?[/QUOTE]
איזה הורדה, סיימתי ת'משחק עם טיילס, עכשיו עם סוניק, לפני שעה עם ביג(היית מאמין שהוא חתול?!), עם איימי מזמן, עם הרובוט הזה גם מזמן ועכשיו כמעט סיימתי עם נאקלס.
[quote=indoneJa;1082884]אתה רציני??[/quote]
רציני וחצי,ואחרי זה אני שואל אותו [בשביל להיות בטוח למה יכול להיות שאני לא רואה טוב]:"מה שיחקת בשיעור הקודם" הוא עונה לי "פוקימון",נשבע לכם בכול היקר לי [שזה המחשב,הטלוויזיה,המשפחה,שני חברי הטובים]
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1082883]רצינות או ציניעות?[/QUOTE]
בוא נראה ציניות
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1082889]רציני וחצי,ואחרי זה אני שואל אותו [בשביל להיות בטוח למה יכול להיות שאני לא רואה טוב]:"מה שיחקת בשיעור הקודם" הוא עונה לי "פוקימון",נשבע לכם בכול היקר לי [שזה המחשב,הטלוויזיה,המשפחה,שני חברי הטובים][/QUOTE]
יואו איזה מוזר זה..
טוב, לשבת מאחורי ערס זה מפחיד, במיוחד אם הוא מרביץ.
אבל אם הוא מנסה להרביץ לך תזרוק עליו כיסא בכל הכח!!! Xd
[quote=the New World;1082890]בוא נראה ציניות[/quote]
אוקיי,למ''ת הבא שלי אל תירשם...
נל,לא חשוב אני יוריד לבד,המשחק הזה זה עם התמונה של "כאוס" היצור הכחול ששואב את היהלומים האלה שהופכים את שאדו וסוניק לסופרמנים נכון?[וואי אני לא מאמין שאני זוכר את כול זה!]
אתם יודעים מה קרה לי
נלה מהיפה מהחנון באה לכיתה שלי והתחילה להיצטלם איתנו להביא חתימות.