מישהו כאן משחק בהירואפ?
Printable View
מישהו כאן משחק בהירואפ?
פייקים ממזמן..אנימציות מעכשיו..
[IMG]http://up353.siz.co.il/up3/yuqtqmzzy4j1.gif[/IMG]
מה אתם אומרים עליו?
שוב אני מזכיר..הראשונים שלי..
הוא... מוזר... O.o
האנימציה או הפייק?
הפייק הוא חתול שמשולב עם כדור צמר, מקורי D:
הפייק
האמת שהוא נראה כמו גולה יותר מכדור צמר
אז אתה צריך לראות אותו כפייק, לא כאנימציה, רק אז תדע באמת מה הוא.
ראיתי בתור פייק -.-"
איזה מגניב! קניתי את מיסטר פנטסטיק בהירואפ ואני יכול להשיג גם אחד מ:סטורם, וולברין, דרדרוויל ועוד כמה דמויות שאני לא ממש מכיר
[quote=RabbiKingler;1257277]כמה דברים לא נכונים ביותר.
נביאים כתבו את כל הספרים. נביאים היו בערך היחידים שלא פחדו מפני המלכים (ראה ערך אליהו, גד, נתן, שמואל, חיזקיהו, חולדה ועוד ועוד...)
נביאים כתבו בספרים הרבה מאוד על דברים רעים פרטיים וכלליים שעשו המלכים הכי טובים שהיו אי פעם (לדוגמא, דוד).
ואם זה היה זיוף, אז הנביאים לא היו מרוצים מזה שיהושיהו מחזיר את העם בתשובה, כי הם רוצים שהוא יחזיר אותם לעבודה האמיתית של ה', לא למשהו אחר, גם לא לעבודה אחרת של ה'.
ראה דוגמא, הבמות ששימשו לעבודת ה', אבל לא באופן שה' ציווה, וזה היה פסול ואין אחד ששמח בזה אפילו שזה גרם לעם לעבוד את ה'.
זה לא בסדר שהעלמת את התור שסנורלקס צריך לחכות במשך חפירה (וסקפטייל היה יותר זריז מסנורלקס כי הוא השתמש כבר פעמיים בזריזות עוד קודם).
טוב, שנינו יודעים שניצחתי, אבל מה שאתה לא יודע, זה שסנורלקס לא נחת על סקפטייל, כי הוא השתמש בחפירה בעצמו.
אחר כך הוא השתמש בסינטזה כדי להתרפאות ואז עם אגרוף מרוכז הוא פגע לסנורלאקס בפנים.
הוא ניצל את הרגע וקפץ לסנורלקס על הבטן כמו טרמפולינה ואז השתמש ברעידת אדמה, [B]היישר על סנורלקס!!![/B] סנורלקס רועד כמו ג'לי עד שהבטן שלו מתפוצצת וסנורלקס מת. :big_wink:[/quote]
השאלה העיקרית שלי זה איך אתה יודע? היית שם? יש הוכחות היסטוריות?
[quote=RabbiKingler;1257287]רק כי ביקשת יפה.
זה נראה כמו סקווירטל של מסוג אש, וההנפשה, לא הבנתי מה הוא עושה.
אני לא מבין מה המדדים להנפשה, אבל הפיק לא משהו וממש לא אופייני לך.
עריכה:
אביזי- שלח לי תגובה ונמשיך את הוויכוח המעניין מאוחר יותר. אני כבר הרבה יותר מידי זמן על האליל שנקרא "מחשב".[/quote]
שלחת לי משהו שלא עניתי עליו? מיד בודק.
אכן עניתי על כל מה ששלחת לי, אז אני לא כל כך מבין מה לשלוח לך.
אני מתחרפן לי ושלומי עושה את חייו
ניר מה אתה אומר, וולברין או דרדרוויל? [את מי להשיג קודם, את שניהם אני אשיג בכל מקרה..]
זה לא עולה כסף אמיתי?
לא, אפשר להשיג עם הצ'אלנג'
איך?!
יש משהו חדש, אתגרים
אחרי כמה אתגרים תגיע לאתגר של לעבור רמה מסויימת ועלייה תוכל לקבל גיבור
היא נורא נמוכה (הרמה) אבל בנשים לפנייה צריך לקנות גיבור אז זה קשה יותר..