[quote=מאסטר ליאון;1277921]הקדמה טעם של עוד וקראת את הסיפור שלי?[/quote]
נו? ורוצה הצצה לפרק הבא?
Printable View
[quote=מאסטר ליאון;1277921]הקדמה טעם של עוד וקראת את הסיפור שלי?[/quote]
נו? ורוצה הצצה לפרק הבא?
אהלן,
התגלו כל ימי הבגרויות שלי השנה (המורים אמרו לי היום), ויהיה לי קיץ ארוך.
[QUOTE=Pooh;1277939]הרקע של שחר היה מושקע וטוב יותר משלך. הוא הרחיב קצת יותר על ההיסטוריה שלו, אמנם ההתחלה קצת מוזרה אבל זה משתפר בהמשך. בנוסף, אפשר להבין מהרקע שלו קצת יותר על האופי של הדמות.
לעומת זאת, הרקע שלך היה חסר הגיון וחסר פירוט. אתה כותב שלעגו לדמות שלך בגיל 5 ואז היא רבה עם ההורים שלה ועברה דירה? ילד בן 5 יכול לעשות דבר כזה? דבר נוסף, למכון האדמה קוראים ג'ייקוב? איך הגעת לדבר כזה? זה דבר שאני קובע. כשאמרתי שאתה יכול להוסיף פרטים לא התכוונתי לפרטים מהסוג הזה אלא למשפחה ודברים שקשורים לפרטים קיימים. עוד משהו זה בסוף כתוב שהדמות עוברת לגור אצל ילד מאונובה. מאיפה הוא מכיר את הילד הזה? חבר ילדות? קרוב משפחה? סתם ילד זר שקוראים לו סירו שעלה מאונובה, זה לפחות מה שאני הבנתי.
בקיצור תקרא שוב את הרקע שלו ושלך ואחר כך תשפוט של מי יותר טוב.[/QUOTE]
א' שמת לב למשפט השלישי שלי? חשבתי שהתכוונת למישהו אחר כי הרקע של טריקו באמת אבל באמת מושקע.
ב' לפי האנימה והמשחקים יש מכון אדמה, אבל אף אחד לא קבע שלמנהיג המכון [B]הראשון[/B] לא קראו ג'ייקוב
ג' יפית
ד' הוא לא עבר דירה, הוא עזב את הבית לבית של דודו באנייה שאליה הוא התפלח.
ה' כתבתי שזה ילד שהוא התחבר איתו מיד...
[QUOTE=HapoelImperia;1277944]אהלן,
התגלו כל ימי הבגרויות שלי השנה (המורים אמרו לי היום), ויהיה לי קיץ ארוך.[/QUOTE]
חח תאמין לי עם כל הבגרויות שיש לך, לי יש יותר
[QUOTE=Pooh;1277946]חח תאמין לי עם כל הבגרויות שיש לך, לי יש יותר[/QUOTE]
הסתכל תגובה מעליך מעליך ^^
[quote=Pooh;1277946]חח תאמין לי עם כל הבגרויות שיש לך, לי יש יותר[/quote]
לא אבל תקעו את הבגרויות קיץ בתאריכים גרועים,
לפי הטיוטה שפירסמו של המשרד החינוך וגם מה ששמעתי היום מהמורים בבית הספר
יש לי בתוך 3 ימים את הבגרות בלשון ואת הבגרות בהיסטוריה (היסטוריה א' 28/6 לפי הטיוטה ולפי הטיוטה ולפי המורה שלי הבגרות בלשון ב1/7).
[QUOTE=HapoelImperia;1277949]לא אבל תקעו את הבגרויות קיץ בתאריכים גרועים,
לפי הטיוטה שפירסמו של המשרד החינוך וגם מה ששמעתי היום מהמורים בבית הספר
יש לי בתוך 3 ימים את הבגרות בלשון ואת הבגרות בהיסטוריה (היסטוריה א' 28/6 לפי הטיוטה ולפי הטיוטה ולפי המורה שלי הבגרות בלשון ב1/7).[/QUOTE]
גם לי אמור להיות בערך שבוע שבו יש לי גם בגרות באזרחות, גם בספרות וגם באנגלית אני חושב...
ויש לי גם מחר בגרות בהיסטוריה (סוף סוף היסטוריה יהיה היסטוריה :) )
[QUOTE=חמין זה נאדים;1277945]א' שמת לב למשפט השלישי שלי? חשבתי שהתכוונת למישהו אחר כי הרקע של טריקו באמת אבל באמת מושקע.
ב' לפי האנימה והמשחקים יש מכון אדמה, אבל אף אחד לא קבע שלמנהיג המכון [B]הראשון[/B] לא קראו ג'ייקוב
ג' יפית
ד' הוא לא עבר דירה, הוא עזב את הבית לבית של דודו באנייה שאליה הוא התפלח.
ה' כתבתי שזה ילד שהוא התחבר איתו מיד...[/QUOTE]
אוקיי לגבי מנהיג המכון, שיהיה...
באנייה שאליה הוא התפלח? איך אני אמור להבין את זה? לא כתבת את זה ברקע, וחוץ מזה, זה נשמע לך הגיוני שילד בן 5 יתפלח לאונייה?
ילד שהתחבר איתו מיד? איך הוא הכיר את הילד הזה? יום אחד הוא היה בפאלט ראה ילד אמר לו "היי!" ואז הוא הציע לו לבוא לגור ביחד? עדיין נשמע מופרך מאוד.
ואני עדיין לא יודע כלום לגבי האופי של הדמות...
[QUOTE=Pooh;1277951]גם לי אמור להיות בערך שבוע שבו יש לי גם בגרות באזרחות, גם בספרות וגם באנגלית אני חושב...
באנייה שאליה הוא התפלח? איך אני אמור להבין את זה? לא כתבת את זה ברקע, וחוץ מזה, זה נשמע לך הגיוני שילד בן 5 יתפלח לאונייה?
ילד שהתחבר איתו מיד? איך הוא הכיר את הילד הזה? יום אחד הוא היה בפאלט ראה ילד אמר לו "היי!" ואז הוא הציע לו לבוא לגור ביחד? עדיין נשמע מופרך מאוד.
ואני עדיין לא יודע כלום לגבי האופי של הדמות...[/QUOTE]
שיהיה, יהיו מ"תים אחרים...
הכי טוב זה לשמור על אופטימיות ^.^
ד"א, מה לא הגיוני בילד בן 5 שהתפלח? ככל שהוא יותר קטן ככה יותר קל... ^^__^^ בנוגע לשאר אתה צודק.
[quote=Pooh;1277951]גם לי אמור להיות בערך שבוע שבו יש לי גם בגרות באזרחות, גם בספרות וגם באנגלית אני חושב...
ואני עדיין לא יודע כלום לגבי האופי של הדמות...[/quote]
בהצלחה חח.
[QUOTE=HapoelImperia;1277954]בהצלחה חח.[/QUOTE]
תודה =]
[QUOTE=Cool Nick;1277938]יאוו יש לי רעיון אדיר, השאלה מי יהיה הקורבן..?
מי רוצה להיות הקורבן? (רק משתמשים רגילים)[/QUOTE]
אני רוצה! 3:
ומה ז''א קורבן, אתה רוצה להרוג מישהו? XD
-
והיי אוהד ^^
לא רין! אני רוצה!
[b]אני מזכיר שיש עוד רק 3 מקומות פנויים במשחק החדש שלי! :)[/b]
אני מתחיללעשו לראות את העונה הכי טובה של דיג'ימון דיג'ימון טיימרס
חזרתי