-
[QUOTE=Blackbeard;1322591]צריך לישון אבל אתה לא תבין... כי אתה לא מבין בop, לכן לא תבין גם אם אני אסביר. זה יהיה בזבוז זמן שבמקסימום יוכיח שאני צודק למי אכפת...
ומה הקשר זמן? אז בוא שנארוטו יהיה במלחמה בלי אפילו גרם של צ'קרת שועל איך אני איתך... הסייג' זו המצאה רק לנצח את פיין וראינו אותה רק בסאגת פיין... ל"ט[/QUOTE]
לא רוצה לצאת ילדותי אבל כנראה שזה מה שעומד לקרות עכשיו, אין לך הוכחה אז אני ניצחתי!^^ וכבר איזה כוח יכול להיות ללופי בלי הפרי? הוא רק מפתח קומבואים ושטויות כאלה מהעובדה שהוא יכול להתמתח..
הוא השתמש עוד לפחות פעמיים בסייג' מוד אחרי הקרב עם פיין. אחד לפני שהוא פגש את סאסקה ואחד בפילרים.
ונגיד נגיד נגיד נגיד שהוא לא עומר להשתמש בסייג' מוד לעולם וזה היה רק לסאגת פיין, את הפוטון ראסנשוריקן הוא למד וזה פשוט אדיר.
אגב, גם אם הסייג' מוד היה רק לסאגת פיין, השיחה הזאת היא על זה שנארוטו "חלש" (המרכאות כי אני לא חושב שהוא כזה) בלי ניצול הקיובי, והסייג' מוד הוא ההוכחה לכך שזה לא נכון..
שאלה אחרונה לי אליך ובבקשה תענה בשיא הכנות למרות שיהיה קשה לסמוך עליך כי אתה משוחד, אם נארוטו ולופי היו נלחמים, מי היה מנצח?
ולילה טוב.. D:
-
איזה כיף, מחר אין בצפר [כמו כל שישי], הידד D:
עידן, לא צריך.. אתה לא רוצה לדבר, לא צריך..
-
[QUOTE=~prinny;1322592]לא רוצה לצאת ילדותי אבל כנראה שזה מה שעומד לקרות עכשיו, אין לך הוכחה אז אני ניצחתי!^^ וכבר איזה כוח יכול להיות ללופי בלי הפרי? הוא רק מפתח קומבואים ושטויות כאלה מהעובדה שהוא יכול להתמתח..
הוא השתמש עוד לפחות פעמיים בסייג' מוד אחרי הקרב עם פיין. אחד לפני שהוא פגש את סאסקה ואחד בפילרים.
ונגיד נגיד נגיד נגיד שהוא לא עומר להשתמש בסייג' מוד לעולם וזה היה רק לסאגת פיין, את הפוטון ראסנשוריקן הוא למד וזה פשוט אדיר.
אגב, גם אם הסייג' מוד היה רק לסאגת פיין, השיחה הזאת היא על זה שנארוטו "חלש" (המרכאות כי אני לא חושב שהוא כזה) בלי ניצול הקיובי, והסייג' מוד הוא ההוכחה לכך שזה לא נכון..
שאלה אחרונה לי אליך ובבקשה תענה בשיא הכנות למרות שיהיה קשה לסמוך עליך כי אתה משוחד, אם נארוטו ולופי היו נלחמים, מי היה מנצח?
ולילה טוב.. D:[/QUOTE]
ללופי יש את כל שלוש סוגי האקי
שזה כבר 3 דברים שהוא מסוגל לעשות בלי הפרי~~
-
wtf?! ברור שלופי לפי דעתי אין ספק בכלל מבחינתי מבין כל האנימות שונן שהגיבור שלהן בסגנון של לופי ונארוטו לופי הכי אדיר ואתה כל הזמן נותן את לופי כדוגמה בלי הפרי זה כמו שניקח את נארוטו בלי צ'אקרה בכלל אז נכון הפרי זה רוב הפואנטה למרות שללופי יש תסוגים של האקי ובכלל המון דמויות בנארוטו תלויות ביכולות המיוחדות שלהם שזה מתבסס בעיקר על צ'אקרה(אני לא מדבר על משתמשי טאיג'וטסו וכו' כמו הראיקאגה למרות שהוא גם משתמש בצ'אקרה והוא באמת דמות ענקית!) שלא כמו בop שדמויות חזקות מתבססות לא רק על פרי שטן אלא על הכוח של עצמן ובמומחיות שלהם כמו סאנג'י, מיהוק, זורו וכו'...
-
[QUOTE=~Donphan~;1322551]אם מכות זה משהו שכיח אצלך זה אחלה בצפר XD
אצלינו שנה קודמת היה כל שבוע מכות כמעט חחחח..[/QUOTE]
כל שבוע?
כל יום יש אצלנו מכות..
יש כול כך הרבה ערסים שאי אפשר לא יהיה מכות
-
טוב, אני זזתי, אני חושב לישון.
לילה טוב
-
בוא'נה אני הייתי משועמם אתמול... ראיתי דיג'ימון אדוונצ'ר 02 פרקים 1-25+הסרט של אדוונצ'ר 01
(תגיד ליאור, זה הופך אותי לאוטאקו נכון?)
-
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1322601]בוא'נה אני הייתי משועמם אתמול... ראיתי דיג'ימון אדוונצ'ר 02 פרקים 1-25+הסרט של אדוונצ'ר 01
(תגיד ליאור, זה הופך אותי לאוטאקו נכון?)[/QUOTE]
תראה את הסרט השני של אדוונצ'ר,ואת הרביעי,אז תחכה עד שתגיע לסרט הראשון של סייברס. אלו הסרטים הכי טובים
-
בוקר טוב!
איזה כיף! מצאתי אפליקציה שאפשר לקרוא בה את המנגה של וואן פיס ולא חסרים פרקים/ זה עולה כסף! (קוראים לה Manga Rock 2 למעוניינים, זה לא רק וואן פיס אבל פשוט כיף שיש אפליקציה כזאת)
-
לא הכי כיף... גם לקרוא באינטרנט זה חרא וגם במסך קטן? Fail
ועידן יש לי תשובה יותר מפורטת משנתנו לך אבל אמרתי שאין סיבה שאבזבז תזמן בלכתוב אותה. מה ייצא לי מזה, להוכיח שאני צודק? לא ארגיש יותר גבר אחרי זה...
-
עומרי אני חייב להגיד לך שאתמול ראיתי ת2 פרקים של Akb וזה שונה לגמרי ממה שחשבתי כאילו עדיין יש שם שירים והכל כן...אבל זה הרבה יותר טוב משציפית ברצינות למשל שהן בטיסה ובדיוק נכנסים הרובוטים האלה ואז שהיא חוזרת לקחת תסרט שלה היא בדיוק קולטת תצ'ירי הזאת
-
זה כן כיף O.o
ברור שהייתי מעדיף להחזיק את זה ביד כמו ספר..
-
[QUOTE=accelerator;1322609]עומרי אני חייב להגיד לך שאתמול ראיתי ת2 פרקים של Akb וזה שונה לגמרי ממה שחשבתי כאילו עדיין יש שם שירים והכל כן...אבל זה הרבה יותר טוב משציפית ברצינות למשל שהן בטיסה ובדיוק נכנסים הרובוטים האלה ואז שהיא חוזרת לקחת תסרט שלה היא בדיוק קולטת תצ'ירי הזאת[/QUOTE]
WOW מישהו באמת ראה את זה. XD
אני צפיתי בזה בגלל שאח שלי שומע את השירים של AKB48...
וסתם כדי להעביר את הזמן תוך כדי.
-
חחחח שמע זה באמת מעביר תזמן...ושוב זה לא כזה גרוע כמו שחשבתי שזה יהיה
ד"א יש מצב אתה עוזר לי בדק של גולד פאלאדין עם הdragon black כאילו לבנות אחת?
-
טוב לדעתי זה לא, אני יכול לקרוא רק במציאות...