בוויזל הפוקימון הכי חזק שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
בוויזל הפוקימון הכי חזק שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עומר,יש בעיה! אני עדיין כועס על מה שקרה היום בבוקר וזו בעיה לך!!! אני מנסה שלא לכעוס אבל זה קשה מדי. אני אנסה להרגיע את עצמי אבל תעשה לי טובה ותגיב כדי שאני אל אתפתה לעשות עריכה
אפילו ספיידרמן לא חזק כמו בוויזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
[QUOTE=Spider Man!;1354643]עומר,יש בעיה! אני עדיין כועס על מה שקרה היום בבוקר וזו בעיה לך!!! אני מנסה שלא לכעוס אבל זה קשה מדי. אני אנסה להרגיע את עצמי אבל תעשה לי טובה ותגיב כדי שאני אל אתפתה לעשות עריכה[/QUOTE]
הגבתי.. S:
[QUOTE=buizel שולט;1354647]אפילו ספיידרמן לא חזק כמו בוויזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11[/QUOTE]
אממ.. שקד..?
[QUOTE=buizel שולט;1354642]בוויזל הפוקימון הכי חזק שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
לא נכון.
אלון למה אתה מתעלם מהנושא..? S:
[QUOTE=Spider Man;1354648]הגבתי.. S:
אממ.. שקד..?[/QUOTE]
מי זה שקד? אני בוויזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=llan;1354650]לא נכון.[/QUOTE]
מה לא נכון... אתה לא אוהב את בוויזל??...
אבל הוא הפוקימון הכי חזק גם יותר משאר הפוקימונים.......................
כי אין לי תשובה X:
ובמקרה מצאת אותי פה.
זה נדב X:
אני אל מבין ל-מה יש לחקות את עידן זה כולה עידן והוא אפילו מודה :(
[QUOTE=buizel שולט;1354654]מי זה שקד? אני בוויזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל הוא הפוקימון הכי חזק גם יותר משאר הפוקימונים.......................[/QUOTE]
אה
[QUOTE=snivy~;1354655]כי אין לי תשובה X:
ובמקרה מצאת אותי פה.
זה נדב X:
אני אל מבין ל-מה יש לחקות את עידן זה כולה עידן והוא אפילו מודה :([/QUOTE]
למה..? פשוט תשנה O:
וואי נדב, אתה כושל~ >>
[QUOTE=buizel שולט;1354654]מי זה שקד? אני בוויזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל הוא הפוקימון הכי חזק גם יותר משאר הפוקימונים.......................[/QUOTE]
הוא חרא פוקימון
[QUOTE=Ritsuka kun;1354657]וואי נדב, אתה כושל~ >>[/QUOTE]
טוב גבר
[QUOTE=buizel שולט;1354642]בוויזל הפוקימון הכי חזק שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
טעות. מי אתה בכלל?
[QUOTE=buizel שולט;1354659]טוב גבר[/QUOTE]
ברצינות~ בויזל? ><
[QUOTE=Ritsuka kun;1354662]ברצינות~ בויזל? ><[/QUOTE]
זה הרעיון יא שכל ):
אגב יש לי רעיון כזה שעדיף על שרשורים בצורה שלהם עכשיו
זה יכול להיות חמוד וזורם כזה אבל זאת החלטה שלך