כדי שלא ישאלו לאן נעלם שחר, אני מודיע שממחר אני נוסע ל4 ימים לחופשה .
תהנו בלעדיי :)
Printable View
כדי שלא ישאלו לאן נעלם שחר, אני מודיע שממחר אני נוסע ל4 ימים לחופשה .
תהנו בלעדיי :)
[IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20101118223413/naruto/images/thumb/a/ae/Naruto_green_suit.png/300px-Naruto_green_suit.png[/IMG]
זה באמת היה?
וזה רוק לי מחופש לנארוטו או נארוטו מחופש לרוק לי כי זה ממש לא ברור
[quote=Gamatatsu;1374997][IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20101118223413/naruto/images/thumb/a/ae/Naruto_green_suit.png/300px-Naruto_green_suit.png[/IMG]
זה באמת היה?
וזה רוק לי מחופש לנארוטו או נארוטו מחופש לרוק לי כי זה ממש לא ברור[/quote]
היה פרק פילר שבו נארוטו קיבל את בגד הגוף מגאי, אבל אני לא זוכר כל כך מה קרה שם.
[quote=LordAbizi;1374998]היה פרק פילר שבו נארוטו קיבל את בגד הגוף מגאי, אבל אני לא זוכר כל כך מה קרה שם.[/quote]
אוקיי זה די הגיוני אבל הגבות והעיניים,מה הקטע עם זה?
[QUOTE=monster;1374991]אם זכור לי נכון מדע בדיוני- דברים עדיטנים כאלו שלא קיימים בעולמנו.
ברוך שובך, איך היה בחו''ל?
אשמח אם תציץ בסיקור המפגר שעשיתי [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=51312[/url][/QUOTE]
אני אשמח להציץ בו מחר/מחרתיים כי אני קרוע מעייפות.
[QUOTE=Gamatatsu;1374987]ביי אביזי,תהנה [אם זה הגיוני שאתה תהנה מדברים שלא מאתגרים לך את המוח ומכאיבים לו]
עמית איפה אתה בוואן פיס?[/QUOTE]
פרק 17, בחו"ל לא ראיתי כלום.
שמעו אני חייב להגיד שברצלונה זה גן עדן בשבילנו-ראיתי לא אחת, לא שתיים-3 חנויות מנגה/קומיקסים!שתיים זו אותה חנות פשוט סניפים שונים ויקרה והשלישית זו חנות זולה עם טונות מנגה ופיגרים.
[quote=Gamatatsu;1374999]אוקיי זה די הגיוני אבל הגבות והעיניים,מה הקטע עם זה?[/quote]
מטרות קומיות? מאיפה אני יודע.
[QUOTE=Reborn;1375000]אני אשמח להציץ בו מחר/מחרתיים כי אני קרוע מעייפות.
פרק 17, בחו"ל לא ראיתי כלום.
שמעו אני חייב להגיד שברצלונה זה גן עדן בשבילנו-ראיתי לא אחת, לא שתיים-3 חנויות מנגה/קומיקסים!שתיים זו אותה חנות פשוט סניפים שונים ויקרה והשלישית זו חנות זולה עם טונות מנגה ופיגרים.[/QUOTE]
תבדוק אם אתה קונה משם מנגה שהיא לא בספרדית P:
[QUOTE=Rider;1375003]תבדוק אם אתה קונה משם מנגה שהיא לא בספרדית P:[/QUOTE]
דווקא בדקתי והיא כן בספרדית..
אבל בכ"מ אתה יודע כמה מנגות היו שם?בחנות אחת בשם פנאק[fnac, חנות חנונים אולטימטיבית] היה אגף שלם של מנגות!שלושה/ארבעה מדפים[ובמדפים אני מתכוון לאלה בגודל של ארון] רק מנגות!היה די גריימן,נארוטו[פרקים חדשים אפילו] ועוד טונות והיה גם אגף שלם של קומיקסים!
בחנות נוספת ששכחתי את השם שלה הייתה קומה שלמה של דברים של מנגות ואנימות-פיגרים, מחזיקי מפתחות וצ'אפטרים!בעיקר היה וואן פיס ונארוטו אבל היה גם כמה דברים של פיירי טייל ועוד כמה..
[QUOTE=Reborn;1375006]דווקא בדקתי והיא כן בספרדית..
אבל בכ"מ אתה יודע כמה מנגות היו שם?בחנות אחת בשם פנאק[fnac, חנות חנונים אולטימטיבית] היה אגף שלם של מנגות!שלושה/ארבעה מדפים[ובמדפים אני מתכוון לאלה בגודל של ארון] רק מנגות!היה די גריימן,נארוטו[פרקים חדשים אפילו] ועוד טונות והיה גם אגף שלם של קומיקסים!
בחנות נוספת ששכחתי את השם שלה הייתה קומה שלמה של דברים של מנגות ואנימות-פיגרים, מחזיקי מפתחות וצ'אפטרים!בעיקר היה וואן פיס ונארוטו אבל היה גם כמה דברים של פיירי טייל ועוד כמה..[/QUOTE]
גבר, רוצה בלון?
חחח יאללה נמאס לשמוע על חנויות מנגה וכל המכירים והורדות חוקיות. זה מתחיל לשעמם כבר..
אין בינתיים מנגות ששובות אותי, ולא היה כבר בערך חצי שנה.. קומיקסים אם כבר.
[QUOTE=Reborn;1375006]דווקא בדקתי והיא כן בספרדית..
בחנות נוספת ששכחתי את השם שלה הייתה קומה שלמה של דברים של מנגות ואנימות-פיגרים, מחזיקי מפתחות וצ'אפטרים!בעיקר היה וואן פיס ונארוטו אבל היה גם כמה דברים של פיירי טייל ועוד כמה..[/QUOTE]
חנות שלמה של מנגות חייבות להיות כמה באנגלית ויש גם פה בארץ את קומיקאזה וקומיקס וירקות
איפה שקד המתרומם הזה @:
[QUOTE=Flupy;1375012]איפה שקד המתרומם הזה @:[/QUOTE]
תומר 3>
מצפה לי עוד יום ארוך מלפני... אני עתיד לההפך קורבן לאמירה של עצמי: "זה המחיר שעל מי שמתעלל בשעון הביולוגי שלו לשלם"
[QUOTE=Spider Man;1375008]גבר, רוצה בלון?
חחח יאללה נמאס לשמוע על חנויות מנגה וכל המכירים והורדות חוקיות. זה מתחיל לשעמם כבר..
אין בינתיים מנגות ששובות אותי, ולא היה כבר בערך חצי שנה.. קומיקסים אם כבר.[/QUOTE]
לא תודה.
[QUOTE=Rider;1375010]חנות שלמה של מנגות חייבות להיות כמה באנגלית ויש גם פה בארץ את קומיקאזה וקומיקס וירקות[/QUOTE]
לא לא ראיתי שום דבר.
ובארץ זה יקר..
בוקר ):
עריכה : טל ועמית, ברוך שובכם! אביזי ושחר - תהנו (: