so what?
אני קוראת להם מלאכי מוותD:
Printable View
so what?
אני קוראת להם מלאכי מוותD:
וואו אני שונא את המורות שלי ואת ש.ב. שהן מביאות..
אצלינו גם לסעיפים, יש סעיפים, ובתוכם סעיפים עוד יותר קטנים S:
מה מה מה,
מה אוכלים היום?
[QUOTE=Art;1398775]טרהלהלהלה[/QUOTE]
ספאם טהור.
[QUOTE=Ziggs;1398781]וואו אני שונא את המורות שלי ואת ש.ב. שהן מביאות..
אצלינו גם לסעיפים, יש סעיפים, ובתוכם סעיפים עוד יותר קטנים S:[/QUOTE]
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up355.siz.co.il/up2/iemwgmymzvym.jpeg[/IMG][/URL]
אתה קולט שאלה 3, בתוכה א ב וג, בתוך א יש עוד שתי שאלות של 1 ו2 S:
[size="5"]חידה לכולם חוץ ממגל שיודע כבר[/size]
איך קוראים לעכבר שהולך על שתי רגליים?
אני יודע!
רק תזכירי לי איך קוראים לעכבר הגיבן ההוא מהסיפור שלך (;
[QUOTE=Wendy;1398785][size="5"]חידה לכולם חוץ ממגל שיודע כבר[/size]
איך קוראים לעכבר שהולך על שתי רגליים?[/QUOTE]
מיקי מאוס, ובברוזים זה כולם
זהו שלאxd
עריכה:אוף יהורס שכמוך!
חח טל זה היה ברור..
ות'אמת שגם מיני מאוס זה נכון, וגם ג'רי
איתמר תן לי טיפים לאירליה
חחחח קודם הייתי קארטוס עם 800ap עשיתי קואדרה עם האולטי, האחרון היה כבר מת
[QUOTE=Ziggs;1398781]וואו אני שונא את המורות שלי ואת ש.ב. שהן מביאות..
אצלינו גם לסעיפים, יש סעיפים, ובתוכם סעיפים עוד יותר קטנים S:[/QUOTE]
אתה חושב שלך קשה אצלנו בגלל שאנחנו מחוננים אז החליטו שאין לנו שום כישורים חברתיים אז החליטו לתת לנו תוכנית ניסיונית הנקראת "תקשורת בין אישית ומנהיגות" שזה אומר בתרגום חופשי-"לוקחים לכם שעתיים ממקצועות שהמורות שלהם הן מההכי טובות שאתם לומדים איתם שאתם כבר ככה מקבלים רק שעתיים מהם בשבוע כי יש לכם יום למידה מחוץ לבית ספר במעו"ף(בית ספר למחוננים) כדי לחפור לכם בשכל על אמפתיה ועל שלושת השאלות שצריך לשאול אם אתם נתקלים במישהו במשבר ואני מצטט מהדף שהיא הכריחה אותנו להעתיק: " שאלה על האירוע : מה קרה שם? שאלה על הרגש:איך הוא הרגיש בזמן האירוע? ושאלה על המחשבה:מה חשבת במהלך האירוע?" עשינו את זה בכיתה וזה הרגיש מזה פתטי כמו המורה שמעבירה את זה הקורס (שאני לא אתחיל לדבר עליה....) והיא גם נתנה לנו עבודה לחופש שאף אחד לא הבין, אז תבין שיש לך מזל שזאת הבעיה שלך ולא פלורית(המורה)
כמה סיבות להאמין שאתה מחונן:
1. למורה שלך קוראים פלורית
2. איבדתי אותך ב"תוכנית ניסיונית"
3. דפקת פה חפירה S:
[QUOTE=mundo_master;1398791]אתה חושב שלך קשה אצלנו בגלל שאנחנו מחוננים אז החליטו שאין לנו שום כישורים חברתיים אז החליטו לתת לנו תוכנית ניסיונית הנקראת "תקשורת בין אישית ומנהיגות" שזה אומר בתרגום חופשי-"לוקחים לכם שעתיים ממקצועות שהמורות שלהם הן מההכי טובות שאתם לומדים איתם שאתם כבר ככה מקבלים רק שעתיים מהם בשבוע כי יש לכם יום למידה מחוץ לבית ספר במעו"ף(בית ספר למחוננים) כדי לחפור לכם בשכל על אמפתיה ועל שלושת השאלות שצריך לשאול אם אתם נתקלים במישהו במשבר ואני מצטט מהדף שהיא הכריחה אותנו להעתיק: " שאלה על האירוע : מה קרה שם? שאלה על הרגש:איך הוא הרגיש בזמן האירוע? ושאלה על המחשבה:מה חשבת במהלך האירוע?" עשינו את זה בכיתה וזה הרגיש מזה פתטי כמו המורה שמעבירה את זה הקורס (שאני לא אתחיל לדבר עליה....) והיא גם נתנה לנו עבודה לחופש שאף אחד לא הבין, אז תבין שיש לך מזל שזאת הבעיה שלך ולא פלורית(המורה)[/QUOTE]
SORRY BUT
[IMG]http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/154/912/berneydidnotread.gif?1318992465[/IMG]
עצה לכולם לאונן באתר של לסביות עובד הרבה יותר מהר
השפכתי לפני שהיא הורידה בגדים )):
חחח תודה על העצה D:
אני פה עם אח הקטן שלי, שמור על הפה!