-
[QUOTE=Halloween;1407077]מה אכפת לי הוא וטאשה לא דומים חוץ מהנשק~והוא לא הפסיד כי זה משחק :what:
השיער האמיתי של טאשה בכלל שחור ~[/QUOTE]
לא, דנטה די הפסיד נגד אח שלו בDMC3 בהתחלה הוא די דקר אותו עם הנשק שלו וכמעט הרג אותו אם הוא לא היה מעיר את הDT שלו (פלוט נו ג'וסטו) הוא היה מת. חוץ מזה לא הצלחתי לנצח את וירג'יל בשלב 13 בDMD בDMC3 :(
טוב אם גם השיער שלו שחור אז כן הם לא דומים חוץ מהנשק..
-
ועדיין לא זיהו את הדמות שלי במי אני ):
-
-
[QUOTE=Flupy;1407079]ועדיין לא זיהו את הדמות שלי במי אני ):[/QUOTE]
אבל אמרת שאתה לא קורא מנגות..
לא מכיר מי זה
היי איתמר..
-
-
[QUOTE=evelynn;1407082]אני קורא[/QUOTE]
אה? מה הקשר אבל..
הקטע בWH שעוברים מדבר לדבר מעצבן אותי אני לא סובל את הפלאשבאקים והקטע שהולכים לשיחה אחרת שמקדימה משהו אני מעדיף שיסבירו דברים כשהקוראים ירצו הסבר ולא לפני שמשהו קורה ככה לדעתי הסידרה יותר מובנת כי הרבה פעמים אני פשוט לא מכיר דמויות בגלל כל ההקדמות האלה.
וגם קשה לדעת מתי זה פלאשבאק שיצבעו בגוון שונה כמו בנארוטו ככה יודעים מתי זה פלאשבאק ומתי זה לא ככה זה לא נראה מוזר כשקופצים לעבר..
[SPOILER]
[IMG]http://i37.mangareader.net/witch-hunter/26/witch-hunter-879248.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
WTF? להתעלם מכך שהתירגום גרוע? אז למה אתם מתרגמים בכלל?
-
[QUOTE=Ilan;1407081]אבל אמרת שאתה לא קורא מנגות..
לא מכיר מי זה
היי איתמר..[/QUOTE]
לא *כל כך* קורא מנגות
אני גם לא כל כך קורא ספרים, זה לא אומר שאני לא קורא ספרים בכלל
כאילו ברצינות
שאלה אחרי זה אמרתי שקראתי סול איטר
-
[QUOTE=Ilan;1407083]אה? מה הקשר אבל..
הקטע בWH שעוברים מדבר לדבר מעצבן אותי אני לא סובל את הפלאשבאקים והקטע שהולכים לשיחה אחרת שמקדימה משהו אני מעדיף שיסבירו דברים כשהקוראים ירצו הסבר ולא לפני שמשהו קורה ככה לדעתי הסידרה יותר מובנת כי הרבה פעמים אני פשוט לא מכיר דמויות בגלל כל ההקדמות האלה.
וגם קשה לדעת מתי זה פלאשבאק שיצבעו בגוון שונה כמו בנארוטו ככה יודעים מתי זה פלאשבאק ומתי זה לא ככה זה לא נראה מוזר כשקופצים לעבר..
[SPOILER]
[/SPOILER]
WTF? להתעלם מכך שהתירגום גרוע? אז למה אתם מתרגמים בכלל?[/QUOTE]
חתיכת כפוי טובה. תקרא את כל ההודעה לא רוצה אל תקרא. לך תשלם כמו ילד טוב על כל ווליום ווליום(שאגב יש רק בקוריאנית/יפנית וצרפתית~ )
-
[QUOTE=Flupy;1407084]לא *כל כך* קורא מנגות
אני גם לא כל כך קורא ספרים, זה לא אומר שאני לא קורא ספרים בכלל
כאילו ברצינות
שאלה אחרי זה אמרתי שקראתי סול איטר[/QUOTE]
אה נכון.. אז זאתי ששמת זה ממנגה מפורסמת? מאיזו מנגה היא (ממילא עוד מעט אני אשים דמות ממנגה אחרת..)
-
[QUOTE=Ilan;1407083]אה? מה הקשר אבל..
[SPOILER]
[/SPOILER]
WTF? להתעלם מכך שהתירגום גרוע? אז למה אתם מתרגמים בכלל?[/QUOTE]
איפה הם אמרו שהתירגום גרוע
הם אמרו שתתעלם מהאיכות הגרועה של הפרק כי הם לא מצאו RAW טוב יותר לפרק, ואם יש לך אחד אז תשלח להם
-
פלופי המניאק ):
שואלים שאלה Db ולא נותנים לי הזדמנות?
-
סופת אימים, כמו הסופה שמשתוללת לי בחוץ ברגעים אלו ממש, לא זכורה לי ב-17 השנים האחרונות בחיי.
100 מ"מ גשם בשעה, מדהים.
והברקים- אין מה לדבר.
החצר שלי נראית כמו אחרי מלחמת עולם שלישית- אם העולם יחליט לעבור מאקדחים לרובי מים.
-
רק עכשיו התחלתי לשחק בhg וזה כיף חיים, הצוות כנראה התגבש להיות ככה בינתיים:
פרליגטור
נידוקינג
ארקניין
סודואודו
לא חושב שיש לי סיכוי קלוש נגד לאנס, אלא אם אוסיף פיילוסווין או משהו[אפילו דרגונייט לא הכי עוזר כי יש מהירים ממנו כמו גארצ'ומפ שיחסלו אותו.]
אני חושב שפיילוסווין ודרגונייט יהיו אחלה תוספות Xd גם אין יותר מדי פוקימונים שאני מת לשים בצוות
-
-