[quote=odin borson;1453898]מישהו מהפרויקט שלי מנסה להכין את מה שביקשתי?[/quote]
אני לא הבנתי מה צריך לעשות... לפעמים אתה מאוד לא מובן.
Printable View
[quote=odin borson;1453898]מישהו מהפרויקט שלי מנסה להכין את מה שביקשתי?[/quote]
אני לא הבנתי מה צריך לעשות... לפעמים אתה מאוד לא מובן.
[quote=cho'gath;1453904]אני לא הבנתי מה צריך לעשות... לפעמים אתה מאוד לא מובן.[/quote]
צריך כרגע לעבוד על ההתחלתיים. עכשיו התחלנו אותם עם צ'ארמנדר,צריך עכשיו לעשות את ההתפתחויות שלו(רק צ'ארמיליון עכשיו)
[quote=odin borson;1453905]צריך כרגע לעבוד על ההתחלתיים. עכשיו התחלנו אותם עם צ'ארמנדר,צריך עכשיו לעשות את ההתפתחויות שלו(רק צ'ארמיליון עכשיו)[/quote]
אבל לא הבנתי מה עושים...
[quote=cho'gath;1453907]אבל לא הבנתי מה עושים...[/quote]
תכין את צ'ארמיליון לפי המדריך
[quote=odin borson;1453909]תכין את צ'ארמיליון לפי המדריך[/quote]
מה המדריך אומר? -__-
[quote=cho'gath;1453911]מה המדריך אומר? -__-[/quote]
מה לא הבנת בו? זוכר את המשימה בקורס של הלסמן את הקווי מתאר? תעשה אותו דבר לצ'ארמיליון הפעם,תמחק את הרקע ותמחק את מה שבפנים לאחר שסימנת את כל מה שאתה צריך לסמן בשחור. אחרי זה תצבע באדום כדי לראות שלא שכחת למחוק שום חלק ממה שבפנים ולא סימנת. אחרי זה תכין מחדש את הפרטים של הפוקימון ותצבע כאילו אתה מחקה את ההצללה של הפוקימון בתמונה המקורית,הצללה הפעם היא רק לכיוון השמש,אז אתה דוגם צבעים מהתמונה המקורית ויוצר מדים ומצליל. הצללה היא מהכיוון שממנו בא האור יש את הכי בהיר,את קווי המתאר השחורים באזור שמכסה את איפה שצבעת את הכי בהיר,צובעים בצבע הביניים,צבע הביניים צובעים אותו בחלק הרגיל שלא בשמש ולא בחושך,הצבע האחרון חשוך וכהה ויופיע רק במקומות שבהם האור לא פוגע בכלל,בגלל זה אסור שהצבע הכי בהיר ייגע בו אפילו. מובן?
איך עובר החג?
יחסית בסדר.
התחלת מדריך וידאו?
[quote=hit man;1453940]התחלת מדריך וידאו?[/quote]
זה יותר משהו לנוחותי מאשר מדריך וידאו. דבר ראשון- זה ערוך, אז לא אמור להיות אכפת לך. דבר שני, ככה אני לא מרגיש שאני מדבר לעצמי, דבר שלישי, בכ"מ במשחק הזה צריך לשמור כל 10 דקות, אז למה לא לעשות עם זה משהו?!
החג בסדר
[quote=togfi;1453942]החג בסדר[/quote]
אתה גונב לי משפטים )):
[quote=cho'gath;1453943]אתה גונב לי משפטים )):[/quote]
לא נורא
לך תתפוס טווס
אתם קולטים שעוד מעט יש פה את עמוד ה100?
עוד 2 עמודים