-
[quote=pikachu 4 ever;1459726]הייתי שחקן ראנקד (נדיר שהייתי עושה משהו אחר חוץ מזה)
השאלה לכמה זמן פרשת, אני מאמין ש-4 חודשים זו תקופה שבאמת יכולה להרוס לי את הכיף (סביר להניח שאני אפסיד כל משחק כמעט...):um_face:[/quote]
פרשתי ל3 חודשים. עשיתי משחק אחד, ראיתי מה קרה לחפצים, ראיתי קצת patch preview ומיד חזרתי לשגרה. אין הרבה שינויים גדולים. הגדולים ביותר שאני יכול לחשוב עליהם הם שהסירו את השידרוג של aegies ועכשיו זה משתדרג לlocket ושעכשיו המכשפות הזאבים והגולמס מופיעים ב2:05 במקום 1:40
-
[QUOTE=Cho'gath;1459730]פרשתי ל3 חודשים. עשיתי משחק אחד, ראיתי מה קרה לחפצים, ראיתי קצת patch preview ומיד חזרתי לשגרה. אין הרבה שינויים גדולים. הגדולים ביותר שאני יכול לחשוב עליהם הם שהסירו את השידרוג של aegies ועכשיו זה משתדרג לlocket ושעכשיו המכשפות הזאבים והגולמס מופיעים ב2:05 במקום 1:40[/QUOTE]
א. הרסו את הג'אנל האהוב שלי :cry::cry::cry:
ב. הורידו אותי עכשיו ליגה כי לא הייתי פעיל... זה ממש מעצבן אותי !!
ננסה נורמאל נראה איך זה:um_face::um_face:
-
-
[quote=הנפש המתמטית;1459728]אולי קצת תעדכנו אותי,
במה שקורה בפורום?[/quote]
הפורום מנסה לחזור לתקופות הישנות שלו. כמתמטיקאים, מחויבתנו היא לאמת. והאמת היא שהמטרה הזו לא תוכל להתגשם. לכן עלינו להאבק ברצון של הפורום לחזור לשגשג, ולגרום לו להכיר במציאות שהפורום הזה מת. אני סומך עליך.
-
[quote=mr. Avokado;1459714]למה לי כן להיות מנהל חחחחח
בדיוק מאותה סיבה למה אתה לא פה 24/7
יש לי חיים^^
וששששששש שחר אל תגלה להם שאינלי[/quote]
אני אגיד לך למה לך להיות מנהל,כי מנהלים זה op
[quote=lordabizi;1459733]הפורום מנסה לחזור לתקופות הישנות שלו. כמתמטיקאים, מחויבתנו היא לאמת. והאמת היא שהמטרה הזו לא תוכל להתגשם. לכן עלינו להאבק ברצון של הפורום לחזור לשגשג, ולגרום לו להכיר במציאות שהפורום הזה מת. אני סומך עליך.[/quote]
שתוק בבקשה.
-
[quote=odin borson;1459735]אני אגיד לך למה לך להיות מנהל,כי מנהלים זה op
שתוק בבקשה.[/quote]
מישהו בחצי מהגיל שלי לא ישתיק אותי.
-
-
[quote=lordabizi;1459736]מישהו בחצי מהגיל שלי לא ישתיק אותי.[/quote]
אני חולק עלייך. אין מצב שאני בחצי הגיל שלך,אתה בן עשרת אלפים
-
[QUOTE=Odin Borson;1459738]אני חולק עלייך. אין מצב שאני בחצי הגיל שלך,אתה בן עשרת אלפים[/QUOTE]
ארכימדס הוא בן כאלפיים, אבל אני לא צריך אפילו את המסכה של ארכימדס כדי להתמודד איתך. כפי שאמר ללוש, You are not worth having a geass cast upon.
-
מה קרוה עמית?
מצד שני, יכול להיות שבזמן שלא הייתי היה יותר שומם מעשיו
ולכן שעכשיו ישנו סיכוי גדול יותר לפורום לחזור לחיים.
מתמטקאי צריך נתונים כדי להשוות, נעלם לא בהערך גדול יותר ממינוס 1.
-
[quote=הנפש המתמטית;1459741]מה קרוה עמית?
מתמטקאי צריך נתונים כדי להשוות, נעלם לא בהערך גדול יותר ממינוס 1.[/quote]
פשוט אל תפרוש,טוב?
[quote=lordabizi;1459740]ארכימדס הוא בן כאלפיים, אבל אני לא צריך אפילו את המסכה של ארכימדס כדי להתמודד איתך. כפי שאמר ללוש, you are not worth having a geass cast upon.[/quote]
אז אתה מאשר את מה שאמרתי!
-
תמיד היה שומם :o
-
יש לנו את נתוני התנהגות הפורום לאורך 4 השנים האחרונות. אפשר לעשות אקסטרפולציה נומרית. לא הכי מדוייק אבל זה הדבר הכי טוב שיש. האקסטרפולציה מנבאת התנהגות מסוג אחד. המשתמשים בפורום שואפים להתנהגות מסוג אחר. חייבים להרוג את המשתמשים בפורום.
איך לעזאזל אני מאשר את מה שאמרת? אמרת שלא יכול להיות שגילך חצי מהגיל שלי כי אני בן 10k. אמרתי שארכימדס הוא בן 2k, אבל אני אפילו לא מדבר איתך כארכימדס, אלא אני מדבר איתך ללא מסכות כי אני לא זקוק להן כדי להתמודד איתך. לכן אני זה הבן אדם בשר ודם, ולא שום ישות מיסטית.
-
[QUOTE=LordAbizi;1459740]ארכימדס הוא בן כאלפיים, אבל אני לא צריך אפילו את המסכה של ארכימדס כדי להתמודד איתך. כפי שאמר ללוש, You are not worth having a geass cast upon.[/QUOTE]
[url="http://jpg.co.il/view/52618a0184c9f.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/10/52618a0184c9f.png[/img][/url]
[QUOTE=הנפש המתמטית;1459741]מה קרוה עמית?
מתמטקאי צריך נתונים כדי להשוות, נעלם לא בהערך גדול יותר ממינוס 1.[/QUOTE]
סבבה מה איתך?
-
סבבה.
מתמטקאים שואפים לאמת ובלי אנשים לא יהומ דעות ולכן גם לא יהי אמת