לא מדברים על אייל גולן בתקופה הקרובה.
Printable View
לא מדברים על אייל גולן בתקופה הקרובה.
[quote=alien;1462742]misson complete[/quote]
סתם צוחק, אני מובאס בכללי בגלל דמות מסויימת באנימה מסויימת.
זה יכול להתפרש בשתי צורות.
[quote=pen draig;1462743]לא מדברים על אייל גולן בתקופה הקרובה.[/quote]
אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן
^שמע, לי אישית זה לא מפריע, אבל לא הייתי רוצה להיות אתה אם רותם יראה את זה. ):
ברור שאייל גולן זכאי. היטמן העליל את זה כדי להתנקם בפורום הזה בכלל וברותם בפרט.
לחילופין, סביר שהיטמן הפעיל imperius על אייל גולן וכפה עליו לעשות את זה.
[quote=lordabizi;1462746]ברור שאייל גולן זכאי. היטמן העליל את זה כדי להתנקם בפורום הזה בכלל וברותם בפרט.
לחילופין, סביר שהיטמן הפעיל imperius על אייל גולן וכפה עליו לעשות את זה.[/quote]
הולי שיט הכל הגיוני עכשיו
[QUOTE=LordAbizi;1462746]ברור שאייל גולן זכאי. היטמן העליל את זה כדי להתנקם בפורום הזה בכלל וברותם בפרט.
לחילופין, סביר שהיטמן הפעיל imperius על אייל גולן וכפה עליו לעשות את זה.[/QUOTE]
אתה מתכוון לגיאס.
ואם כבר-מה זה imeprius?
אחים היטמן פשוט חטף את אייל גולן והתחפש אליו
[quote=ragnathebloodege;1462748]אתה מתכוון לגיאס.
ואם כבר-מה זה imeprius?[/quote]
לא, התכוונתי לimperius, מהארי פוטר. גיאס יהיה overkill רציני.
וחוץ מזה שום דבר לא מבטיח לך שאם להיטמן יהיה גיאס אז זה יהיה "הכח של המלכים".
אם פתאום יהיה שופט חדש בכוכב הבא בשם "היטמן" אנחנו נדע את מי להאשים. ):
הא! סוף סוף הלוגו של הפורום התחלף לי חזרה! הוא עדיין היה "הפורום של master yi" במשך די הרבה זמן.
[quote=lordabizi;1462752]הא! סוף סוף הלוגו של הפורום התחלף לי חזרה! הוא עדיין היה "הפורום של master yi" במשך די הרבה זמן.[/quote]
זה בטח סוף סוף עדכן את הפאץ' של הריוורק
[quote=the chosen one;1367881]איזה תגובות בוגרות יש לכם משהו, ובכלל לא מזלזלות, כבר הבנתי שכולכם חברים שלו ומן חבורת "מאפייה" כזאת בפורום..[/quote]
[quote=pen draig;1367882]אה קול
[size="6"]חבר'ה אם אנחנו מאפיה אז אני הבוס של המאפיה אוקיי? )))):[/size][/quote]
גאד הייתי כזה בוס פעם
literally
[QUOTE=Alien;1462731][URL]http://akk.li/pics/anne.jpg[/URL][/QUOTE]
אני שונא אותך.
אני כתבתי שזה סקרימר, למה אתם לא טורחים לקרוא ):
[QUOTE=LordAbizi;1462750]לא, התכוונתי לimperius, מהארי פוטר. גיאס יהיה overkill רציני.
וחוץ מזה שום דבר לא מבטיח לך שאם להיטמן יהיה גיאס אז זה יהיה "הכח של המלכים".[/QUOTE]
צודק בדבריך.