-
[U][B]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 08:43 |[/B][/U]
צ'ינגלינג זורקת את רוזליה על הקרקע ונפגעת קצת מהרעל, "רוזליה, יום שמשי מהר!" מורה צ'רי, ורוזליה יורה כדור אור לבן אל השמיים בעודה מוטחת באדמה בחזקה.
עננת אבק נוצרת על הזירה בעקבות הפגיעה של רוזליה, בזמן שצ'ינגלינג משקמת את עצמה ומחזירה אנרגיה, ואז נפגעת שוב בעקבות הרעל.
אתה מביט לשמיים ורואה שלאט לאט העננים נעלמים, והשמש מבציעה ומאירה בחזקה.
אתם מחכים מעט, ורואים את רוזליה על הרצפה. "רוזליה לא יכולה להילחם!", מכריז מרטין.
"תודה רוזליה!" אומרת צ'רי, מחזירה אותה לפוכדור. "עכשיו תורי" אומרת ליליאן, מתקדמת צעד לכיוונך ומחליפה את אחותה.
"צאי, ליליגאנט!" היא קוראת, והפוכדור שלה יוצא פוקימון גדול שמעולם לא ראית.
הרצפה עדיין מנצנצת באורות ירוקים, והשמש מאירה בחזקה את גופה של ליליגאנט.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/549.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Definitely not Seel;1502374][U][B]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 08:43 |[/B][/U]
צ'ינגלינג זורקת את רוזליה על הקרקע ונפגעת קצת מהרעל, "רוזליה, יום שמשי מהר!" מורה צ'רי, ורוזליה יורה כדור אור לבן אל השמיים בעודה מוטחת באדמה בחזקה.
עננת אבק נוצרת על הזירה בעקבות הפגיעה של רוזליה, בזמן שצ'ינגלינג משקמת את עצמה ומחזירה אנרגיה, ואז נפגעת שוב בעקבות הרעל.
אתה מביט לשמיים ורואה שלאט לאט העננים נעלמים, והשמש מבציעה ומאירה בחזקה.
אתם מחכים מעט, ורואים את רוזליה על הרצפה. "רוזליה לא יכולה להילחם!", מכריז מרטין.
"תודה רוזליה!" אומרת צ'רי, מחזירה אותה לפוכדור. "עכשיו תורי" אומרת ליליאן, מתקדמת צעד לכיוונך ומחליפה את אחותה.
"צאי, ליליגאנט!" היא קוראת, והפוכדור שלה יוצא פוקימון גדול שמעולם לא ראית.
הרצפה עדיין מנצנצת באורות ירוקים, והשמש מאירה בחזקה את גופה של ליליגאנט.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/549.gif[/IMG][/QUOTE]
'אני חושב שמישהי פה שכחה משהו מאוד בסיסי... יתר על כן, זה הקרב האחרון, אז אני יכול לתת עכשיו את כל מה שיש לי.' אני אחשוב בעודי בוהה ביום השמשי. "חילוף! צ'ינגלינג, עבודה טובה מאוד. לכי הצידה. סינדקוויל, תיכנס. אנא תזכיר לגברות הנחמדות האלו שיום שמשי מחזק מתקפות אש. תשתמש במסך עשן, וממנו תירה גחלת אל ליליגנט, ואל האדמה הקרובה אליה."
-
[QUOTE=Definitely not Seel;1502362]
[COLOR=#000000]
[/COLOR][COLOR=#000000][U][B]דניס | | היקום הכי דניסי בעולם | 12:12 |@דניס^זה^אני |[/B][/U][/COLOR]
בוא תשחק את זה כרגיל, for you sake. יהיה מצחיק.
--
אתה מנשק את סוקה על המצח לשלום, וקופץ אל תוך חור סגול במימד - נעלם ממימד האווטאר.
*טולולולולו* *טולולולולו* הטלפון הנייד שלך מצלצל, בעוד אתה לא שם לב לרטט בכיס.
לבסוף, אתה עונה, וקול מסתורי אומר לך לבוא למשחקיה הישנה ומנתק.
המשחקיה היא מקום בו אפשר לשחק במחשבים או במכונות משחק ישנות וחורקות.
ליתר דיוק מקום שהיה אפשר, המקום נסגר ביום אחד בהיר בו מכונה התפוצצה והרגה שלושה ילדים, משפחותיהם תבעו מבעל המקום מליוני שקלים והוא התרושש ופשט רגל.
המקום סגור מאז, כבר שנתיים.
מה תעשה? תלכך למשחקיה ותסמוך על הזר? או שתתעלם מההודעה בחשדנות?
[/QUOTE]
טוב
--
לא אעשה אף אחת מהאופציות, ואהרהר ״צא דיגימון!״ אזרוק את הפוקדור שלו
״לך תבדוק את המשחקייה!״ אתיישב על הספה בעצלנות ואחטט באף
-
[QUOTE=סוס;1502362][B][U]
[U][B]אייס | מכון העיר רסטבורו | 16:34 | @TOTODILE |[/B][/U]
מה בחיים לא ראית תקרב של גיבל ושאקל ימאכזב? נתתי לך פה אחלה רפרנס *:
---
טוטודייל נראה מוחמא מאוד לאור המחמאות השקריות שאתה נותן לו, ונראה שאתה באמת יודע לחזק את הקשר בינך לבין הפוקימון שלך. אך אתה מחזיר אותו לפוקוס ואומר לו להיזהר מהמתקפה שרוקסן מורה עליה בדיוק.
טוטודייל תוקף באקדח מים על הזירה, מתחיל להתיז לכל עבר, ונראה כי רוקסן מחייכת. "הוא פספס, עכשיו שאקל ג'יירו בול עוצמה מלאה!", שאקל שמסתובב במהרה על הרצפה מגיע למצב בו הוא פשוט מסתער אל עבר טוטודייל, במהירות אדירה - לאור החלקת המים. שאקל פוגע בטוטודייל, אך נראה כי הנזק פחות ביותר. טוטודייל, שנפגע בדיוק- תופס את שאקל בתוך פיו, ומקבע אותו בתוך פיו. לא מאפשר לא לזוז בכלל.
"מה???", שואלת אליסון בפליאה.
"גאוני! להשתמש במתקפה שתגרום לכדור ג'יירו להיות יותר מהיר, וככה פחות אפקטיבי! את רואה, כדור ג'יירו זו מתקפה שעושה יותר נזק אם היריב איטי מהמשתמש. ובעקבות ההחלקה על המים.. שאקל היה פי כמה וכמה יותר מהיר!" מסביר תום. "מבריק ביותר, אני מוכרחת לציין, אך אתה לא תנצח את הקרב הזה!" טוענת רוקסן.
היא מביטה על שאקל שתקוע בין מלתעותיו של טוטודייל, וצועקת: "תשתמש ברפש אל תוך פיו של טוטודייל!"
---
[I]ממליץ לך לכתוב ash vs conway ביוטיוב ולראות את החלק של נגד שאקל. אדיר.[/I][/QUOTE]
באמת קרב אדיר. נתת לי רמז למהלך הבא שאני צריך לעשות אהבתי.
------------
"טוטודייל הישאר רגוע, תירק את שאקל" אומר לו ואתחרט "בעצם, תירק אותו עם מתקפת אקדח מים! תעיף אותו למעלה." אסתכל אל תום ואליסון ואחייך אליהם, יש תחושה טובה באוויר הפעם.
-
[COLOR=#000000][U][B]דניס | | היקום הכי דניסי בעולם | 12:28 |@דניס^זה^אני |[/B][/U][/COLOR]
לא ברור אם התעלמת באלגנטיות או שפשוט לא זיהית שזה מהמשחק שלך.
--
אתה מוציא את טייראנטרום, שיוצא בשאגה אדירה.
הוא מביט עליך, ואתה מלטף את אפו - כנהוג לעשות בכל בית ישראלי.
הוא רץ אל המשחקייה, ומיד חוזר אליך. בפיו מכתב.
אתה לא יכול לחכות ופותח את המכתב, בתוכו פתק שעליו רשום: "לא לקרוא."
אתה ממשיך לקרוא, וכתוב: "אוקיי. אם כבר קראתם, כנראה אתם אמיצים רצח. אז תקשיבו. אני צריך שתעזרו לי. הם גנבו לי את האוצר שלי. אני צריך שתעזרו לי להחזיר אותו. הוא הולכים להיות שם באוטו הכחול שלהם בשעה 12:30, וכשזה יקרה - תלכו לשם ותחזירו לי את האוצר!"
[U][B]
אייס | מכון העיר רסטבורו | 16:48 | @TOTODILE |[/B][/U]
יש. סופסוף מהלך שאני אוהב.
אגב מתי אתה טס למאליה?
---
טוטודייל קופץ ומדלג באוויר, עם שאקל בפה. רוקסן לא כלכך מבינה, אבל שאקל מתחיל לירות רפש נגד טוטודייל.
בעקבות כך, ובעקבות הוראותיך - טוטודייל משגר את שאקל ברוגז מפיו, היישר אל עבר התקרה. שאם לא ציינתי, גם מכוסה מעט אבנים.
שאקל המסכן נפגע מהאבן - וזה סופר אפקטיב. הוא נופל על הרצפה מסוחרר, ומתעלף במקום.
"יפה יפה, אך אל תשכח שיש עוד אחד!" מציינת רוקסן, ומחזירה את שאקל. "קדימה ג'יגאליט!", היא צועקת וזורקת את הפוכדור לאוויר.
מהפוכדור יוצא ג'יגאליט הענק, הוא נוחת על הזירה ומשמיע בום רציני. קצת מפחיד את טוטודייל.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/526.gif[/IMG]
[B][U]
מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 08:50 |[/U]
[/B]אתה מחזיר את צ'ינגלינג, שקופצת בשמחה לאור הנצחון הראשון שלה.
סינדקוויל חוזר לזירה, ונראה גם הוא במצב טוב. החבר'ה על הספסל נראים מעודדים ביותר.
ליליאן מבחינה בחילוף, ומבטה מעט מבוהל, יכול להיות שהיא באמת שכחה?
אתה מורה לסינדקוויל להשתמש במסך עשן, והוא מתחיל לנשוף עשן לכל עבר.
"ליליגאנט, סופת עלי כותרת!" מורה ליליאן, ואור ירוק זוהר זוהר בתוך העשן - ובמהירות רבה, הסופה מסביב לליליגאנט גודלת ומעיפה איתה את העשן, וגם את סינדקוויל.
סינדקוויל נפלט החוצה, והעשן מתפוגג. "ליליגאנט להב עלה!" מורה ליליאן, ובמהירות לא ייאמנת - ליליגאנט משסעת את סינדקוויל עם זוג זרועותיה, שחדות כתער.
בנוסף למהירות, בהתחשב במצבו של סינדקוויל לאחר שני התקפות העשב - נראה כי אפקט מגרש העשב עוד לא חלף.
אתה מביט על סינדקוויל, שבקושי מצליח- אך לבסוף מתרומם על זוג רגליו ומסוגל להמשיך להילחם. "ובכן, סינדקוויל נהדר יש לך שם. אך כמו ששמת לב, לא תוכל להתחרות במהירות של ליליגאנט. לא כל עוד היכולת שלה מופעלת", אומרת ליליאן.
-
[QUOTE=סוס;1502600][COLOR=#000000][U][B]דניס | | היקום הכי דניסי בעולם | 12:28 |@דניס^זה^אני |[/B][/U][/COLOR]
לא ברור אם התעלמת באלגנטיות או שפשוט לא זיהית שזה מהמשחק שלך.
--
אתה מוציא את טייראנטרום, שיוצא בשאגה אדירה.
הוא מביט עליך, ואתה מלטף את אפו - כנהוג לעשות בכל בית ישראלי.
הוא רץ אל המשחקייה, ומיד חוזר אליך. בפיו מכתב.
אתה לא יכול לחכות ופותח את המכתב, בתוכו פתק שעליו רשום: "לא לקרוא."
אתה ממשיך לקרוא, וכתוב: "אוקיי. אם כבר קראתם, כנראה אתם אמיצים רצח. אז תקשיבו. אני צריך שתעזרו לי. הם גנבו לי את האוצר שלי. אני צריך שתעזרו לי להחזיר אותו. הוא הולכים להיות שם באוטו הכחול שלהם בשעה 12:30, וכשזה יקרה - תלכו לשם ותחזירו לי את האוצר!"
[/QUOTE]
אני בקושי זוכר דברים מהמ״ת שלי
ואתה עצלן
--
׳שיט! הוא חזר!׳ אחשוב כשאראה את הקציצה המגודלת רצה בחזרה אליי ואחבק אותו ״כלב טוב, אבא יקנה לך מקל בדרך חזרה!״
״אוצר?! רק בשבילי?!״ אצרח וארוץ לאוטו הכחול ׳אובויוסלי אני אבוא! אני אמיץ רצח וגם יש לי ביצים!׳
-
[QUOTE=סוס;1502600][COLOR=#000000][U][B]
אייס | מכון העיר רסטבורו | 16:48 | @TOTODILE |[/B][/U]
יש. סופסוף מהלך שאני אוהב.
אגב מתי אתה טס למאליה?
---
טוטודייל קופץ ומדלג באוויר, עם שאקל בפה. רוקסן לא כלכך מבינה, אבל שאקל מתחיל לירות רפש נגד טוטודייל.
בעקבות כך, ובעקבות הוראותיך - טוטודייל משגר את שאקל ברוגז מפיו, היישר אל עבר התקרה. שאם לא ציינתי, גם מכוסה מעט אבנים.
שאקל המסכן נפגע מהאבן - וזה סופר אפקטיב. הוא נופל על הרצפה מסוחרר, ומתעלף במקום.
"יפה יפה, אך אל תשכח שיש עוד אחד!" מציינת רוקסן, ומחזירה את שאקל. "קדימה ג'יגאליט!", היא צועקת וזורקת את הפוכדור לאוויר.
מהפוכדור יוצא ג'יגאליט הענק, הוא נוחת על הזירה ומשמיע בום רציני. קצת מפחיד את טוטודייל.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/526.gif[/IMG]
[/QUOTE]
15.8-22.8 אחרי משכורות יולי חחחח (שלוש עבודות)
------------
'אני לא מאמין שהרעיון הזה עבד, אני צריך לרשום עליו קרדיט.' אחשוב בעוד רוקסן מחזירה את שאקל לפוקדור. "טוטודייל, חזור לצידי. סנייבי, תורך מול ג'יגאליט, השתמשי במתקפת משיכה (רשמת ענק לא תוכל להתקיל אותי), ותקפי בטורנדו עלים!" אורה עליה ואחבק את טוטודייל לאחר הניצחון שלו מול שאקל.
-
[QUOTE=סוס;1502600][B][U]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 08:50 |[/U]
[/B]אתה מחזיר את צ'ינגלינג, שקופצת בשמחה לאור הנצחון הראשון שלה.
סינדקוויל חוזר לזירה, ונראה גם הוא במצב טוב. החבר'ה על הספסל נראים מעודדים ביותר.
ליליאן מבחינה בחילוף, ומבטה מעט מבוהל, יכול להיות שהיא באמת שכחה?
אתה מורה לסינדקוויל להשתמש במסך עשן, והוא מתחיל לנשוף עשן לכל עבר.
"ליליגאנט, סופת עלי כותרת!" מורה ליליאן, ואור ירוק זוהר זוהר בתוך העשן - ובמהירות רבה, הסופה מסביב לליליגאנט גודלת ומעיפה איתה את העשן, וגם את סינדקוויל.
סינדקוויל נפלט החוצה, והעשן מתפוגג. "ליליגאנט להב עלה!" מורה ליליאן, ובמהירות לא ייאמנת - ליליגאנט משסעת את סינדקוויל עם זוג זרועותיה, שחדות כתער.
בנוסף למהירות, בהתחשב במצבו של סינדקוויל לאחר שני התקפות העשב - נראה כי אפקט מגרש העשב עוד לא חלף.
אתה מביט על סינדקוויל, שבקושי מצליח- אך לבסוף מתרומם על זוג רגליו ומסוגל להמשיך להילחם. "ובכן, סינדקוויל נהדר יש לך שם. אך כמו ששמת לב, לא תוכל להתחרות במהירות של ליליגאנט. לא כל עוד היכולת שלה מופעלת", אומרת ליליאן.[/QUOTE]
"טוב מאוד, Godzilla threshold, אם כן." אומר כשאחליט שכל האמצעים כשרים כדי לנצח בקרב. "סינדקוויל, תשתמש בגלגל להבה על עצמך, ופשוט תתחיל להתגלגל ברחבי המגרש ולאט לאט להרוס את הזירה היפה שלהם." אורה לסינדקוויל, באמונה שהאש שמקיפה אותו תגן עליו לפחות חלקית מהתקפות של ליליגנט. "לאחר מכן תשתמש במסך עשן למעלה כדי לחסום את אור השמש!" אומר, בידיעה שזה יבטל את ההשפעה של היום השמשי גם על סינדקוויל, אבל לפחות לא יהיה כלורופיל מעצבן.
-
[COLOR=#000000][U][B]דניס | | לא כאן | 12:28 |@דניס^זה^אני |[/B][/U][/COLOR]
אתה רץ אל האוטו הכחול, שם אתה מוצא ווראמפל פראי.
אתה מורה לטייראנטרום לתקוף בשריטה, והוא רץ אל ווארמפל, אך נפגע מעוקץ רעל נוסף, ועוצר באמצע.
ווארמפל שולח עוקץ רעל נוסף, אך טייראנטרום מתכדרר לכדור הגנה ומתגלגל הצידה, הוא ממשיך להתגלגל אל עבר ווארמפל כשלבסוף חובט בו בעוצמה עם גופו המכודרר!
ווארמפל נופל על הרצפה מעולף.
[B][U]
מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 09:03 |[/U]
[/B]אתה מורה לסינדקוויל להשתמש בגלגל להבה ולהרוס את הזירה, "ליליגאנט, אנחנו לא צריכים את הזירה, אני צודקת? תרקדי!" מורה לה ליליאן בעוד סינדקוויל מתחיל להרוס את הזירה.
סינדקוויל מצליח להרוס את הזירה כהוגן, ורוב הזוהר הירוק באמת מתפוגג לו מהאדמה. אך בו זמנית, ליליגאנט מפרפרת לה לצד ליליאן, רוקדת מצד לצד, ובמהירות רבה יותר ויותר עם כל תנועה. כשסינדקוויל מסיים להרוס את הזירה, היא מסיימת עם הריקוד, העלים על ראשה זוהרים באור ירקרק שנספג בגופה. (Quiver Dance)
"מסך עשן!" אתה מורה לסינדקוויל, "סופת עלי כותרת!" מורה ליליאן מנגד.
ובשנית, ליליגאנט קוראת את שמה בחזקה,[I] "גאנט!"[/I] - ומספיקה להשתמש בסופת עלי הכותרת ולהעיף את סינדקוויל אחורנית לפני שהוא מספיק לבצע את מהלכיו. הוא מוטח אחורנית בחזקה.
אף על פי שאין את הבוסט של הזירה המודשאת, נראה על סינדקוויל כי הריקוד של ליליגאנט חיזק אותה כהוגן.
סינדקוויל נראה תשוש מאוד.
[U][B]אייס | מכון העיר רסטבורו | 16:53 | @TOTODILE |[/B][/U]
שיאללה תכף משכורת יולי יהיה טוב. תן לי חצי מהרווח, אני מתעקש
------------
"טוטודייל, חזור לצדי" אתה מורה לו, והפוקימון מכופף את כתפיו באכזבה. חוזר לצדך.
"מה הוא עושה? ודווקא כשנראה היה שהולך לטוטודייל מצויין" אומר תום בהפתעה, ואתה מוציא את סנייבי במקום טוטודייל.
סנייבי יוצאת בסחרור מרשים, נעמדת על זוג כפותיה הקטנות. [I]"וייי"[/I], היא מצייצת.
סנייבי שולחת לבבות קטנים, שמקיפים את ג'יגאליט ואז נספגים בגופו. [I]"ג'יגאג'יגאליט!"[/I] הוא קורא בצהלה אל סנייבי.
סנייבי מושכת בכתפיה, ואז מנפנפת בזנבה - יוצרת טורנדו עלים אל עבר ג'יגאליט.
המתקפה סופר אפקטיבית, אך נראה כי בכל זאת הטנק הגדול מולכם מצליח לעמוד במתקפה כהוגן.
"ג'יגאליט, השתמש בקבר אבנים, אתה יודע איך!" מורה רוקסן לג'יגאליט בבטחון, ולמרות המשיכה הוא מתחיל להרעיד את האדמה במטרה ליצור קבר אבן.
-
[QUOTE=סוס;1502712]
[B][U]
מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 09:03 |[/U]
[/B]אתה מורה לסינדקוויל להשתמש בגלגל להבה ולהרוס את הזירה, "ליליגאנט, אנחנו לא צריכים את הזירה, אני צודקת? תרקדי!" מורה לה ליליאן בעוד סינדקוויל מתחיל להרוס את הזירה.
סינדקוויל מצליח להרוס את הזירה כהוגן, ורוב הזוהר הירוק באמת מתפוגג לו מהאדמה. אך בו זמנית, ליליגאנט מפרפרת לה לצד ליליאן, רוקדת מצד לצד, ובמהירות רבה יותר ויותר עם כל תנועה. כשסינדקוויל מסיים להרוס את הזירה, היא מסיימת עם הריקוד, העלים על ראשה זוהרים באור ירקרק שנספג בגופה. (Quiver Dance)
"מסך עשן!" אתה מורה לסינדקוויל, "סופת עלי כותרת!" מורה ליליאן מנגד.
ובשנית, ליליגאנט קוראת את שמה בחזקה,[I] "גאנט!"[/I] - ומספיקה להשתמש בסופת עלי הכותרת ולהעיף את סינדקוויל אחורנית לפני שהוא מספיק לבצע את מהלכיו. הוא מוטח אחורנית בחזקה.
אף על פי שאין את הבוסט של הזירה המודשאת, נראה על סינדקוויל כי הריקוד של ליליגאנט חיזק אותה כהוגן.
סינדקוויל נראה תשוש מאוד.
[/QUOTE]
'אני צריך את סינדקוויל בשביל מכת מחץ. אין טעם להקריב אותו עכשיו.' אני אחשוב. "חילוף!" אכריז, "סינדקוויל, תחזור אל היציע, עוד לא סיימת. סרסקיט, תורך. תתחיל בלהפיח קצת תקווה בי ובפוקימונים שצופים, על ידי זה שתבצע התקפה מהירה, ואתה יודע, אשכרה תפגע בדבר הזה, מה שעד עכשיו לא כל כך הלך לי. בעוד אתה מתרחק ממנו תנסה להשתמש בירי חוט!"
-
[QUOTE=סוס;1502712][COLOR=#000000][U][B]דניס | | לא כאן | 12:28 |@דניס^זה^אני |[/B][/U][/COLOR]
אתה רץ אל האוטו הכחול, שם אתה מוצא ווראמפל פראי.
אתה מורה לטייראנטרום לתקוף בשריטה, והוא רץ אל ווארמפל, אך נפגע מעוקץ רעל נוסף, ועוצר באמצע.
ווארמפל שולח עוקץ רעל נוסף, אך טייראנטרום מתכדרר לכדור הגנה ומתגלגל הצידה, הוא ממשיך להתגלגל אל עבר ווארמפל כשלבסוף חובט בו בעוצמה עם גופו המכודרר!
ווארמפל נופל על הרצפה מעולף.
[B][/B][/QUOTE]
״ארוחת ערב!״ אקרא ואוציא סיר עם מים חמים מהכיס
ואתחיל לבשל את הזנזון
-
[B][U]לילי | צפון העיר רסטבורו | 16:41 |@alice |[/U][/B]
פרל חושבת טיפה, ומיד ניצוצות עולים בעיניה. "כןכן!! כמו שראיתי בטלויזיה, קדימה!" היא מחייכת, ואז החיוך שלה טיפה יורד. "רגע... קירליה, מה דעתך?", היא שואלת, וקירליה מושכת בכתפיה ומחייכת.
נראה כי העניין מאושר משני הצדדים, ועל כך את שמחה ביותר. צ'רובי בינתיים רוקדת לה, ואתן מסכימות להתחיל בקרב.
"קירליה, עלים קסומים, תרקדי ואז תשתמשי בהם!" מורה פרל וקירליה רוקדת לה על רגל אחת, כרקדנית בלט, תוך כדי יצירת עלים קסומים מסביבה.
"[/QUOTE]
"מעולה. צ'רובי! תקיפי את עצמך גם בעלים קסומים ותרקדי. תשתמש גם במגן פרח, זה יגרום לסוג של רוח עם פרסים להקיף אותך (בדקתי איך ההתקפה נראת חח)" הורה לה. ארגיש די שמחה שסוף סוף צ'רובי יכולה לעשות מה שהיא אוהבת-לרקוד.
-
[QUOTE=סוס;1502712][COLOR=#000000][U][B]
[U][B]אייס | מכון העיר רסטבורו | 16:53 | @TOTODILE |[/B][/U]
שיאללה תכף משכורת יולי יהיה טוב. תן לי חצי מהרווח, אני מתעקש
------------
"טוטודייל, חזור לצדי" אתה מורה לו, והפוקימון מכופף את כתפיו באכזבה. חוזר לצדך.
"מה הוא עושה? ודווקא כשנראה היה שהולך לטוטודייל מצויין" אומר תום בהפתעה, ואתה מוציא את סנייבי במקום טוטודייל.
סנייבי יוצאת בסחרור מרשים, נעמדת על זוג כפותיה הקטנות. [I]"וייי"[/I], היא מצייצת.
סנייבי שולחת לבבות קטנים, שמקיפים את ג'יגאליט ואז נספגים בגופו. [I]"ג'יגאג'יגאליט!"[/I] הוא קורא בצהלה אל סנייבי.
סנייבי מושכת בכתפיה, ואז מנפנפת בזנבה - יוצרת טורנדו עלים אל עבר ג'יגאליט.
המתקפה סופר אפקטיבית, אך נראה כי בכל זאת הטנק הגדול מולכם מצליח לעמוד במתקפה כהוגן.
"ג'יגאליט, השתמש בקבר אבנים, אתה יודע איך!" מורה רוקסן לג'יגאליט בבטחון, ולמרות המשיכה הוא מתחיל להרעיד את האדמה במטרה ליצור קבר אבן.[/QUOTE]
תודה אבל אנ לא מעוניין
----------
"סנייבי, בואי נדהר עליו!" אומר במופלאות לנוכח הרעיון האדיר שלי כי אני ילד שהוא תותח. "השתמשי בגפנים שלך בזמן שהוא משתמש בקבר אבן ותהיי לו על הגב, כשתהיי על הגב שלו תקפי בהצלפות גפן." 'אין אין אני ילד שהוא תותח' אלקה בהיבריס ואחוש את תחושת המתיקות בפי.
-
[CENTER][SIZE=5][B]tryhard mode: Activated[/B]
מוכנים לקצת מ"ת???[/SIZE][/CENTER]
[B][U]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 09:19 |[/U][/B][RIGHT][COLOR=#333333][U]בפרקים הקודמים:::
[/U][I]הקרב בין סינדקוויל לליליגאנט מתחיל, לאחר שמליפאן הצליח להביס שניים משלושת פוקימוני המכון.
אמנם המצב נראה טוב לצידו של מליפאן, אך לליליגאנט יש מספר בוסטים שאחיותיה השאירו במיוחד בשבילה!
סינדקוויל הרס את הזירה, אך נראה שליליגאנט הייתה מוכנה גם לכך כאשר רקדה והעלתה את יכולותיה כהוגן.
סינדקוויל התשוש חוטף נזק רב.
[/I]----
אתה מחליט להחזיר את סינדקוויל אל היציע, "בחירה נבונה" אומרת ליליאן, משלבת את ידיה.
"אוי לא...", ממלמל טובי בעודו מביט על ליליגאנט המהירה. היא מדלגת לה ימינה ושמאלה, ונראה שהוא כותב את הכל בפנקס קטן. סינדקוויל מתהלך לו ומנסה לשחזר מעט אנרגיה בעוד סרסקיט מתרוצץ אל הקרב.
"מתקפה מהירה!" אתה מורה לסרסקיט, מנגד ליליאן מורה לליליגאנט לתקוף בקאנטר-אטאק בעזרת להב עלה.
ליליגאנט מחדדת את להביה, וסרסקיט מטיח את גופו הקטן בשלה - לפני שהיא מספיקה להכות בו.
אתה אוחז באגרופף בחוזק לאור ההצלחה, וסרסקיט מתאמן על ירי חוט שמשוסע בקלות על ידי הלהב עלה.
"קדימה ליליגאנט, בואי נסיים את זה, התנגשות ג'יגה!" מורה ליליאן.
ליליגאנט קופצת לאוויר ומוקפת באור כתום, היא מתחילהל שעוט ולעקוב אחרי סרסקיט שמנסה לברוח באמצעות שימוש במתקפה מהירה, אך לבסוף נפגע. הוא מתרסק על הקרקע, ולאחר מספר רגעים התמונה מתבהרת.
סרסקיט הקטן עוד מצליח לעמוד על רגליו, זוהר באור אדום שמתחיל להתפוגג לאט לאט, נראה כי הספיק להשתמש בסיבולת ולהעניק לעצמו עוד צ'אנס אחרון.
[/COLOR][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT]
[U][B]אייס | מכון העיר רסטבורו | 17:08 |[/B][/U]
[U]בפרקים הקודמים:::[/U]
טוטודייל ניצח את שאקל, והקרב ממשיך. אייס החזיר את טוטודייל, והוציא את סנייבי כנגד ג'יגאליט.
סנייבי השתמשה מיד במשיכה, והצליחה לתפוס את תשומת הלב של ג'יגאליט.
לאחר מכן תקפה סנייבי בטורנדו עלים, מתקפה סופר אפקטיבית - אך עדיין הדרך להבסת טנק כמו ג'יגאליט היא ארוכה.
ג'יגאליט הרעיד את האדמה והחל להשתמש בקבר אבנים.
----
אתה מורה לסנייבי לתקוף עם הגפנים ולעלות על גבו של ג'יגאליט בעודו מרעיד את האדמה.
סנייבי נזהרת ביותר, בעוד אבנים צצות להן מכל כיוון - ומצליחה לפגוע בחוד שעל ראשו של ג'יגאליט.
היא מושכת את עצמה ועולה על ראשו, בעודו מתנענע מצד לצד ומנסה להעיף אותה.
היא מתחילה להצליף בג'יגאליט, שיוצא ממצב המשיכה שהיה מקודם.
ג'יגאליט מנסה לפגוע עם אבני תער, אך מפספס עקב סנייבי שיושבת על ראשו. היא ממשיכה להצליף בג'יגאליט, פעם אחר פעם, ונראה כי מצליחה להכניע את הענק. "ג'יגאליט, התמקדות!" מורה רוקסן בנעם.
עיניו של ג'יגאליט מתמקדות בדמות הנחש שעל ראשו, ונראה כי הוא מוכן לבצע מתקפה.
"אבני תער!" מורה רוקסן, "full power!!!".
[U][B]לילי | צפון העיר רסטבורו | 16:49 |
[/B]בפרקים הקודמים:::
[/U]לאחר ההזמנה לקרב מצידה של קירליה, וההיענות של לילי - הקרב מתחיל.
לילי בוחרת בצ'רובי בעוד פרל משתמשת בקירליה, ונראה כי הולך לטובתה.
לאחר מספר תובנות של התקדמות הקרב, מחליטות המאמנות לשנות את צורת הלחימה לצורה זהה לשל תחרויות.
קירליה מקיפה את עצמה בעלים קסומים, מוכנים לשימוש.
----
את מורה על צ'רובי לתקוף עם עלים קסומים, לסובב אותם סביבה גם כן.
נראה שהיא מצליחה בזה פחות מקירליה, שכן קירליה בעלת כוחות על-חושיים העוזרים לה לשמור על קצב אחיד ומדויק.
צ'רובי משתמשת במגן פרח - מצדדיה מגיעים להם עלי כותרת רבים שמקיפים ומסתחררים סביבה, מעלים לה את ההגנה.
"תשלחי את העלים" מורה פרל, וקירליה שולחת את העלים אל צ'רובי, ששולחת גם כן את עליה אל קיריליה.
שני הפוקימונים נפגעים, אך נראה שקירליה קצת יותר ונופלת על הרצפה, זאת עקב מגן הפרח של צ'רובי.
"קירל...", ממלמלת קירליה, ונעמדת על רגליה תוך כדי שהיא נעטפת באור לבן. הזוהר גודל וגודל, ולובש צורה גבוהה יותר, עד שלבסוף הוא מתפוגג. [I]"גארדבוואר"[/I], ממלמל הפוקימון שמולכם. פרל מביטה למעלה בגארדוואר, ואישוניה גודלים. ."אתת...את..התפתחת!" היא אומרת, גארדוואר מהנהנת, ומתוך אדרנלין הקרב אוספת את שתי ידיה לאוויר ויוצרת כדור מיסטי בצבע ורדרד בוהק - היא שולחת אותו אל עבר צ'רובי, שנפגעת בחזקה ומוטחת מעולפת. "את השתמשת עכשיו בפיצוץ ירח?!", שואלת פרל - וגארדבוואר עונה בחיוביות, "אני מקווה שלאחי לא יהיה אכפת שהיא התפתחה..", היא אומרת במעט אכזבה.
[B][U]דניס | | לא כאן | 12:28 |
[/U][/B][U]בפרקים הקודמים:::
[/U]תפסתי אותך על חם אביזי. בכל אופן, קרה יותר משאני יכול לכתוב.
[RIGHT][COLOR=#333333]---
אתה מתעלם מהשאר, ופונה אל הצ'ארמנדר. "אתה בסדר?" אתה שואל אותו בדאגה, הוא מחייך ואומר "צ'אר" בנעימות. "קח, זה אמור לעזור" אומר ברנדון ומושיט לצ'רמנדר פרי, הוא אוכל ממנו ומחייך בהנאה.[/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=סוס;1503310][CENTER][SIZE=5][B]tryhard mode: Activated[/B]
מוכנים לקצת מ"ת???[/SIZE][/CENTER]
[B][U]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 09:19 |[/U][/B][RIGHT][COLOR=#333333][U]בפרקים הקודמים:::
[/U][I]הקרב בין סינדקוויל לליליגאנט מתחיל, לאחר שמליפאן הצליח להביס שניים משלושת פוקימוני המכון.
אמנם המצב נראה טוב לצידו של מליפאן, אך לליליגאנט יש מספר בוסטים שאחיותיה השאירו במיוחד בשבילה!
סינדקוויל הרס את הזירה, אך נראה שליליגאנט הייתה מוכנה גם לכך כאשר רקדה והעלתה את יכולותיה כהוגן.
סינדקוויל התשוש חוטף נזק רב.
[/I]----
אתה מחליט להחזיר את סינדקוויל אל היציע, "בחירה נבונה" אומרת ליליאן, משלבת את ידיה.
"אוי לא...", ממלמל טובי בעודו מביט על ליליגאנט המהירה. היא מדלגת לה ימינה ושמאלה, ונראה שהוא כותב את הכל בפנקס קטן. סינדקוויל מתהלך לו ומנסה לשחזר מעט אנרגיה בעוד סרסקיט מתרוצץ אל הקרב.
"מתקפה מהירה!" אתה מורה לסרסקיט, מנגד ליליאן מורה לליליגאנט לתקוף בקאנטר-אטאק בעזרת להב עלה.
ליליגאנט מחדדת את להביה, וסרסקיט מטיח את גופו הקטן בשלה - לפני שהיא מספיקה להכות בו.
אתה אוחז באגרופף בחוזק לאור ההצלחה, וסרסקיט מתאמן על ירי חוט שמשוסע בקלות על ידי הלהב עלה.
"קדימה ליליגאנט, בואי נסיים את זה, התנגשות ג'יגה!" מורה ליליאן.
ליליגאנט קופצת לאוויר ומוקפת באור כתום, היא מתחילהל שעוט ולעקוב אחרי סרסקיט שמנסה לברוח באמצעות שימוש במתקפה מהירה, אך לבסוף נפגע. הוא מתרסק על הקרקע, ולאחר מספר רגעים התמונה מתבהרת.
סרסקיט הקטן עוד מצליח לעמוד על רגליו, זוהר באור אדום שמתחיל להתפוגג לאט לאט, נראה כי הספיק להשתמש בסיבולת ולהעניק לעצמו עוד צ'אנס אחרון.
[/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
"כל הכבוד סרסקיט. עכשיו אני צריך עוד קצת הקרבה ממך! אני צריך שתמשיך לירות ירי חוט עליה כמה שאתה רק יכול. אני צריך שכשתפסיד, הזירה תהיה מלאה בכמה שיותר חוטים. אני מאמין בך, כעת עשה את הנדרש!"