-
[QUOTE=Kilgrave;1495951]יש עונות יותר חזקות יש עונות שפחות
רוב העונות הן ככה[/QUOTE]
כן ככה זה ברוב התוכניות
זה ממש מוזר בלי מריחות של 3 פרקים בלי הדחה והתערבויות של ההפקה, אני עוד אתחיל להתגעגע לישראלי בקרוב (מדי פעם אני מזפזפ לישראלי כשהוא משודר אבל אני רואה בסביבות ה15 דקות סהכ מכל פרק)
-
[QUOTE=דניס זה אני;1495952]כן ככה זה ברוב התוכניות
זה ממש מוזר בלי מריחות של 3 פרקים בלי הדחה והתערבויות של ההפקה, אני עוד אתחיל להתגעגע לישראלי בקרוב (מדי פעם אני מזפזפ לישראלי כשהוא משודר אבל אני רואה בסביבות ה15 דקות סהכ מכל פרק)[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחח אמרתי לך מראש, עולם אחר
-
[QUOTE=Kilgrave;1495953]חחחחחחחחחחחחח אמרתי לך מראש, עולם אחר[/QUOTE]
צריך להתרגל עדיין, זה מרגיש תוכנית אחרת לחלוטין
חוץ מהמנגינה שהעדפתי את של הישראלי (היא סבבה, אבל לפעמים חופרת טיפה והמאייהההההה זה מנגינה ממש טובה) אני לא רואה שום יתרון של התוכנית הישראלית למרות שהיו כמה ליהוקים מבריקים (דן מנו כמובן דוגמא קלאסית)
ובלי קשר, איתי שגב היה תחמן או ״גיבור״ כזה בעונה שהוא זכה? אני לא זוכר ואני לא בטוח אם הוא תיחמן או שיחק ישר עד שבגד בבוקי (צדקתי בבן אדם?)
-
Sigh
לעולם לא אתגבר על ערמת המחברות הזאת...
-
[QUOTE=דניס זה אני;1495954]צריך להתרגל עדיין, זה מרגיש תוכנית אחרת לחלוטין
חוץ מהמנגינה שהעדפתי את של הישראלי (היא סבבה, אבל לפעמים חופרת טיפה והמאייהההההה זה מנגינה ממש טובה) אני לא רואה שום יתרון של התוכנית הישראלית למרות שהיו כמה ליהוקים מבריקים (דן מנו כמובן דוגמא קלאסית)
ובלי קשר, איתי שגב היה תחמן או ״גיבור״ כזה בעונה שהוא זכה? אני לא זוכר ואני לא בטוח אם הוא תיחמן או שיחק ישר עד שבגד בבוקי (צדקתי בבן אדם?)[/QUOTE]
בעונות החדשות המוזיקה ממש טובה שעושה את העבודה ומותחת רצח.
איתי שגב לדעתי היה גיבור כי הוא לא לכלך את הידיים יותר מידי או שיקר הוא פשוט היה לקקן
-
אני מעיף את שיערי קדימה ואחורה קדימה ואחורה קדימה ואחורה
-
[QUOTE=סבתא שרית;1495960]אני מעיף את שיערי קדימה ואחורה קדימה ואחורה קדימה ואחורה[/QUOTE]
נזכרתי ש-STM פתח אשכול על הפרק הזה: [url]https://www.google.co.il/search?hl=iw&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1920&bih=912&q=ash%27s+krookodile&oq=ash%27s+krookodile&gs_l=img.12...0.0.0.1060.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1ac..64.img..0.0.0.9y98_DeCmV0#imgrc=7BqTxJX-otpJ-M%3A[/url] שהיה אמור להיות משודר, אבל משום מה הוא לא שודר. זה ידוע למה הוא אף פעם לא שודר? (התכוונתי שאם סרבי פעם כתבו משהו על הסיבה שהפרק לא שודר)
-
אבל בטופיק בודד יהיה יותר סיכוי שאוכל למצוא את מה שאתה כותב. סתם ככה אני לא אחפש 20 דפים בנו"ד לאיזה פליצה שאולי כתבת. ואולי לא.
-
[QUOTE=Hit Man;1495979]אבל בטופיק בודד יהיה יותר סיכוי שאוכל למצוא את מה שאתה כותב. סתם ככה אני לא אחפש 20 דפים בנו"ד לאיזה פליצה שאולי כתבת. ואולי לא.[/QUOTE]
Well אתה יכול לפתוח גם, רוב מה שאני אומר לא ממש חשוב או מעניין
איזה מצחיק זה שכל ההתחלה של העונה הם נפטרו ישר מהחזקים
ושאלייזה אמרה לג'ייסון שזה מקל צחקתי כל כך
עכשיו אני בפרק 10 (ראיתי אותו כבר, זה הפרק שאוזי מודח)
-
[QUOTE=Hit Man;1495979]אבל בטופיק בודד יהיה יותר סיכוי שאוכל למצוא את מה שאתה כותב. סתם ככה אני לא אחפש 20 דפים בנו"ד לאיזה פליצה שאולי כתבת. ואולי לא.[/QUOTE]
אפשר לפלטר לפי הודעות של משתמש.
אני בלי הקשר לשיחה אז אני לא באמת יודע אם זה עוזר לך איכשהו או לא, אבל זה נשמע כאילו העצה שלי מועילה.
-
-
[QUOTE=Shiny Noctowl;1495977]נזכרתי ש-STM פתח אשכול על הפרק הזה: [URL]https://www.google.co.il/search?hl=iw&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1920&bih=912&q=ash%27s+krookodile&oq=ash%27s+krookodile&gs_l=img.12...0.0.0.1060.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1ac..64.img..0.0.0.9y98_DeCmV0#imgrc=7BqTxJX-otpJ-M%3A[/URL] שהיה אמור להיות משודר, אבל משום מה הוא לא שודר. זה ידוע למה הוא אף פעם לא שודר? (התכוונתי שאם סרבי פעם כתבו משהו על הסיבה שהפרק לא שודר)[/QUOTE]
לא מוצא וחיפשתי עכשיו כמה שעות טובות /:
-
אתה יודע שברגע שעברנו לדומיין הזה, כל המידע והתוכן של פוקימונס נהיה לא נגיש לגולש הממוצע? ובנוסף, כל פעם שאתה מגיע ל20 דפי הודעות, השאר נהיה לא זמין גם כן?
לראיה, אני לא התחלתי לכתוב הודעות ב[RIGHT][COLOR=#3E3E3E]08-28-2015.[/COLOR][/RIGHT]
-
יהיה בסדר
בסדר
בסדר
בסדר
גם מה שלא ידוע
כי ניסים קורים
הם תמיד הם תמיד
הם תמיד קורים
אני פאקורה
לוכדת עכברים
יודעת זה בטוח שמשהו