-
[QUOTE=monster;761467][B][COLOR="Red"]מרי
טראפינץ' זז הצידה ומתחמק מהמערבולת של פרינפלאפ.טראפינץ' רץ אל פרינפלאפ בראשיה חזקה.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מהראשיה של טראפינץ' ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ שלו"משאבת הידרו על טראפינץ' שלה"פרינפלאפ משתמש במשאבת הידרו[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
ארון נמצא בחוץ -_-
_________
"ארון,התחמק !!!אז ציפורן מתכת וראשיה"
-
[QUOTE=monster;761020][B][COLOR="Red"]אדם
טרטויג משתמש בשוטי גפן ואז מסתוב בבמקום וכך מעיף את הערפיח של אנקס.טרטויג רץ אל אנקס בבלימה.אנקס לא מצליח להתחמק מהבלימה של טרטויג.אנקס נפגע קשה מהלימה של טרטויג.לאור אומר לאנקס שלו"תשתמש בבנישה על טרטויג"אנקס משתמש בנשיכה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]טוני
לפתע הקול אומר לך"אני חיל מצוות ניוטק.אני מקווה ששמעת עלינו.הבוס שלנו ציוה שניקח את הפוקימוונים של מאמנים מתחילים.אז תביא את פוקימוניך.אם אתה לא רוצה להתחשמל ממות ילד."אתה רואה את הדמות שנראת כך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png[/IMG] ולידה מינון.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אמרתי לך בעוד המשך 1 עכשיו תוכל אוקי
אתה יורד מהספינה וראה איש נראה כך
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr067.png[/IMG]אומר לך"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
אתה מוציא את פיג'י שלך לקרב.אלכס מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/305.png[/IMG] לירון שלו.אלכס אומר ללירון"לירון תשתמש בכדור ג'ירו על הפיג'י שלו"לירון משתמש בכדור ג'ירו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מחפש עוד אימון לאיוי וכשאתה מחפש אימון לאיוי אתה רואה על האדמה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem076.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem077.png[/IMG]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem078.png[/IMG] מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
האישה אומרת לך"אין בעיה ולפקיס תרצה תופיע מיד" האישה לוחצת על כפתור ולאחר כמה שניות אתה רואה מולך ולפקיס חזקה כמו שהיתה לך.האישה עומדת מאוחרי ולפקיס ואומרת לך"אני היה המאמנת של ולפקיס מקובל עליך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה יוצא מהחנות ואז מוציא את טרטויג שלך לאימון שיפטרי.טרטויג משתמש בעלי טער על שיפטרי.שיפטרי מתחמק מהעלי טער ומשתמש בנקמה על טרטויג[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטרטויג לחמוק ואחר כך אני חושב אני מוציא את צ'רמיליון ומונפרנו ואומר לטרטויג ושיפטרי שזה לא אימון טוב אם הם נלחמים נגד אותם סוגים אז אני רוצה שצ'רמיליון ומונפרנו הילחמו נגד שניכם טאז אני שואל אותם עם זה בסדר
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג חומק מהנקמה של שיפטרי.אתה מוציא את צ'רמיליון ומונפרו לאימון.כולם מסכימים ומחכים לפקודות שלך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אופס
ארון מצליח להתחמק ממשאבת ההידרו של פרינפלאפ.ארון משתמש בציפורן מתכת על פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מציפורן הברזל של ארון.פרינפלאפ נפגע קשה מאוד.ארון רץ אל פרינפלאפ בראשיה.פרינפלאפ מתחמק מהראשיה של ארון.אלכס אומר לפרינפלאפ"טופר מתכת על ארון"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת על ארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
אתה מחזיק את זנבו של פולויאג ועושה לו פרצוף שאתה רוצה לאכול אותו.אתה משחחר את פולויאג לחופשי.לפתע בא אליך מאמן שאומר לך"הי ילד ראיתי את זה שחיסלת את פולויאג המסכן.אז מה דעתך לחסל עוד כמה פוקימונים ובתמורה אנייבא לך משהו שיחזק תאלקיד שלך.מה דעתך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]טוני
אתה מחזיר את סינדקוויל ואודיש שלך לפוכדור שלהם.אתה ממשיך בדרכך ואתה רואהה שלט שכתוב עליו"מערת הקרח של העיר סנוי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג זז הצידה ומתחמק מהלהביור של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בבלימה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהבלימה של טרטויג ולכן נפגעת קשה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ולפקיס.שוטיהגפן פוגעים בולפקיס אך לא משפייעים עליה מכיון שהיא סוג אש.אנה אומרת לך"יפה השתמשת במתקפת עשב זה טוב.ולפקיס תשתמש בבחיפרה" ולפקיס משתמשת בחפירה ונעלמת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טרטויג משתצמש בשוטי גפן ומכה בהם בכל דבר.בסופו שלדבר הערפיח ונעלם.אתה רואה שטרטויג פגע באנקס ואפילו הביס אותו.לאור מחזיר את אנקס.לאור מוציא פוכדור חדש ומוציא מימנו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG] שנדרו קטן שמשתתמש בחפירה ונעלם.[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;761543][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טרטויג משתצמש בשוטי גפן ומכה בהם בכל דבר.בסופו שלדבר הערפיח ונעלם.אתה רואה שטרטויג פגע באנקס ואפילו הביס אותו.לאור מחזיר את אנקס.לאור מוציא פוכדור חדש ומוציא מימנו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG] שנדרו קטן שמשתתמש בחפירה ונעלם.[/COLOR][/B][/quote]
"טרטוויג מהר תעלה לאיזה מקום גבוה כדי שסנדשרו לא יפגע בך ושהוא יצא תשתמש בשוטי גפן!"
-
[QUOTE=monster;761543][B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג חומק מהנקמה של שיפטרי.אתה מוציא את צ'רמיליון ומונפרו לאימון.כולם מסכימים ומחכים לפקודות שלך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להם ששיפטרי וטרטויג איתי ומונפרנו וצ'רמרליון יתקפו לבד
ואחר זה אני אומר לשיפטרי לתקוף בנקמה על מונפרנו ולטרטויג אני אומר לתקוף בהצלפת גפן על צ'רמיליון
-
[quote=monster;761543][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג זז הצידה ומתחמק מהלהביור של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בבלימה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהבלימה של טרטויג ולכן נפגעת קשה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ולפקיס.שוטיהגפן פוגעים בולפקיס אך לא משפייעים עליה מכיון שהיא סוג אש.אנה אומרת לך"יפה השתמשת במתקפת עשב זה טוב.ולפקיס תשתמש בבחיפרה" ולפקיס משתמשת בחפירה ונעלמת[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "תנסה לראות איפה נמצאת ולפקיס ואם תמצא תשתמש בעלי טער על המקום ואז בדחיפה על ולפקיס".
-
[QUOTE=monster;761543][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]מרי
אופס
ארון מצליח להתחמק ממשאבת ההידרו של פרינפלאפ.ארון משתמש בציפורן מתכת על פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מציפורן הברזל של ארון.פרינפלאפ נפגע קשה מאוד.ארון רץ אל פרינפלאפ בראשיה.פרינפלאפ מתחמק מהראשיה של ארון.אלכס אומר לפרינפלאפ"טופר מתכת על ארון"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת על ארון[/COLOR][/B]
אתה מחזיק את זנבו של פולויאג ועושה לו פרצוף שאתה רוצה לאכול אותו.אתה משחחר את פולויאג לחופשי.לפתע בא אליך מאמן שאומר לך"הי ילד ראיתי את זה שחיסלת את פולויאג המסכן.אז מה דעתך לחסל עוד כמה פוקימונים ובתמורה אנייבא לך משהו שיחזק תאלקיד שלך.מה דעתך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]טוני
אתה מחזיר את סינדקוויל ואודיש שלך לפוכדור שלהם.אתה ממשיך בדרכך ואתה רואהה שלט שכתוב עליו"מערת הקרח של העיר סנוי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג זז הצידה ומתחמק מהלהביור של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בבלימה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהבלימה של טרטויג ולכן נפגעת קשה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ולפקיס.שוטיהגפן פוגעים בולפקיס אך לא משפייעים עליה מכיון שהיא סוג אש.אנה אומרת לך"יפה השתמשת במתקפת עשב זה טוב.ולפקיס תשתמש בבחיפרה" ולפקיס משתמשת בחפירה ונעלמת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טרטויג משתצמש בשוטי גפן ומכה בהם בכל דבר.בסופו שלדבר הערפיח ונעלם.אתה רואה שטרטויג פגע באנקס ואפילו הביס אותו.לאור מחזיר את אנקס.לאור מוציא פוכדור חדש ומוציא מימנו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG] שנדרו קטן שמשתתמש בחפירה ונעלם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אתה רציני? טוב מי אתה רוצה? חכה שנייה אני רק קורא לפוקימונים שלי... אלקיד!!! צ'ימצ'אר!!!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד וצ'ימצ'אר חוזרים אליך.המאמן אומר לך"רק תביא לי להיזכר בשמותיהם.5אה נזכרתי ,תרביץ לדיטו ולאיוי הם נמצאים לא רחוק מפה.אז בהצלחה בכיסוח הלוזרים האלו?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מחפש את ולפקיס ואז מוצא אותה.טרטויג משתמש בעלי טער על ולפקיס.ולפקיס מתחמקת בממהירות מהעלי טער של טרטויג.טרטויג רץ במהירות ודוחף את ולפקיס בחוזקה.אנה אומרת לולפקיס"תשתמשי בזנב ברזל"ולפקיס משתמשת בזנב ברזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שיפטרי תוקף את מונפרו בנקמה.מונפרו מתחמק מהנקמה של שיפטרי.מונפרו משתמש באגרופי מאך על שיפטרי.טרטויג משתמש בשוטי גפן על צ'רמיליון.צ'רמיליון מתחמק משוטי הגפן ש לטרטויג.צ'רמיליון משתמש בניב אש על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טרטויג מחפש מקום גבוה והוא מוצא אבן גדולה.טרטויג עוולה על האבן וכך מתחמק מפגיעה של שנדלש.טרטויג משתמש בשוטי גפן על שנדלש.שנדלש לא מספיק להתחמק ונפגע משוטי הגפן של טרטויג.לאור אומר לשנדלש."תשתמש בגילגול" שנדלש משתמש במתקפת גילגול[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
אלקיד וצ'ימצ'אר חוזרים אליך.המאמן אומר לך"רק תביא לי להיזכר בשמותיהם.5אה נזכרתי ,תרביץ לדיטו ולאיוי הם נמצאים לא רחוק מפה.אז בהצלחה בכיסוח הלוזרים האלו?"[/quote]
"לדיטו לא אכפת לי זה יהיה מאתגר אבל יש לך פוקימון אחר חוץ מאיווי הוא קצת מסכן אולי אני דווקא אלכוד אותו...
אני אהיה מוכן להילחם בקומבסקן במקום איווי"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
הנער אומר לך"תרצה את תת התפחות של קומבסקין טורצ'יק.אז בטורצ'יק תרצה להילחם במקום איוי.בכל מקרה גם טורצ'יק נמצא לא רחוק מפה"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;761877][B][COLOR="Blue"]לוקאס
הנער אומר לך"תרצה את תת התפחות של קומבסקין טורצ'יק.אז בטורצ'יק תרצה להילחם במקום איוי.בכל מקרה גם טורצ'יק נמצא לא רחוק מפה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"האמת שהתכוונתי שקומבסקין אבל אני מניח שטורצ'יק הוא יריב ראוי גם כן.." אני אומר ואז מוציא את סטרביה "סטרביה אתה יכול להטיס אותי מעל האי אני צריך לבדוק משהו... אה כמעט שכחתי אלקיד צ'ימצ'אר תחזרו!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את סטרביה .נראה שסטרביה למד פלי.אתה מחזיר את אלקיד וצ'ימצ'אר לפוכדור שלהם ועולה על סטרביה.אתה וסטרביה עפים בשמיים.אתה נההנה מהרוח שנושבת .אתהרואה מאמן שמאמן שיפטרי וטרטויג.לפתע אתהרואה את איוי וטורצ'יק שהילד ביקש שתרביץ להם[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;761880][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את סטרביה .נראה שסטרביה למד פלי.אתה מחזיר את אלקיד וצ'ימצ'אר לפוכדור שלהם ועולה על סטרביה.אתה וסטרביה עפים בשמיים.אתה נההנה מהרוח שנושבת .אתהרואה מאמן שמאמן שיפטרי וטרטויג.לפתע אתהרואה את איוי וטורצ'יק שהילד ביקש שתרביץ להם[/COLOR][/B][/QUOTE]
דיטו וטורצ'יק
"היי יגאל!! *אופס*" אני אומר לסטרביה לנסות מכת מהירות לעבר שתי הפוקימונים
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטרביהעף במהירותאל הפוקימונים ולבסוף אתם נוחתם על האדמה.טורצ'יקודיטו פוחדים מכם ובורחים מכם.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;761884][B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטרביהעף במהירותאל הפוקימונים ולבסוף אתם נוחתם על האדמה.טורצ'יקודיטו פוחדים מכם ובורחים מכם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"איזה יופי... סטרביה תחזור" אני הולך להתחבא בשיחים בזמן שאני הולך בשקט לעבר הפוקימונים ואז חושב לעצמי 'האם זה שווה את זה? יש לי רעיון איך לא להכות פוקימונים מסכנים וגם להסיג את החפץ יאהאהאהאהא!!' אני יוצא מהשיחים וצועק "דיטו!!! טורצ'יק!!! אתם רוצים לנקום באיש שביקש ממני להכות אותכם?!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מחזיר את סטרביה בחזרה לפוכדור שלו.אתה מתחבא בין השיחים.דיטו וטורצ'יקשמחים להרביץ לאיש שביקש ממך להרביץ להם.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;761888][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מחזיר את סטרביה בחזרה לפוכדור שלו.אתה מתחבא בין השיחים.דיטו וטורצ'יקשמחים להרביץ לאיש שביקש ממך להרביץ להם.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי בינתיים אתם תהיו על הגב שלי תשמרו כוח להרבי לו ואז אני אקח את החפץ שהוא רצה להביא לי אסור להרביץ לפוקימונים שלא עשו כלום רק לפוקימון שעצבנו אותי! ואתם חברה לא עשיתם לי כלום... רגע יש לי רעיון! במקום שתהיו על הגב שלי דיטו תהפוך אליי וטורצ'יק תעשה כאילו אתה מעולף דיטו כשאתה הופך אלי תרים את טורצ'יק ה"מעולף" ותלך אל האיש כשאני אוציא את אלקיד שלי והוא יבוא לאזור שלך זה הסימן להתחיל את המכות!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציאאת סטרביה ועלה איתו יחד עם דיטו טורצ'יק.אתם עפים באוויר ואתהרואה את המאמן.סטרביה נוחת מבלי שיראו אותו. אתה מחזיר את סטרביה.דיטו הופך לך ורטורצ'יק משחק מעולף ממש טוב.אתה מוציא את אלקיד.דיטו מתקרב אל הנער.טורצ'יק משתמש בגחלת וניור על הנער ודיטו נותן לו מכות.הנער מעולף צריך טיפול נמרץ[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;761875][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מחפש את ולפקיס ואז מוצא אותה.טרטויג משתמש בעלי טער על ולפקיס.ולפקיס מתחמקת בממהירות מהעלי טער של טרטויג.טרטויג רץ במהירות ודוחף את ולפקיס בחוזקה.אנה אומרת לולפקיס"תשתמשי בזנב ברזל"ולפקיס משתמשת בזנב ברזל[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "טרטויג תתחמק מהר מהזנב ברזל של ולפקיס ואז תשתמש בדחיפה ואז בשוטי גפן הכי חזקים שלך".
-
[QUOTE=monster;761875][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד וצ'ימצ'אר חוזרים אליך.המאמן אומר לך"רק תביא לי להיזכר בשמותיהם.5אה נזכרתי ,תרביץ לדיטו ולאיוי הם נמצאים לא רחוק מפה.אז בהצלחה בכיסוח הלוזרים האלו?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מחפש את ולפקיס ואז מוצא אותה.טרטויג משתמש בעלי טער על ולפקיס.ולפקיס מתחמקת בממהירות מהעלי טער של טרטויג.טרטויג רץ במהירות ודוחף את ולפקיס בחוזקה.אנה אומרת לולפקיס"תשתמשי בזנב ברזל"ולפקיס משתמשת בזנב ברזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שיפטרי תוקף את מונפרו בנקמה.מונפרו מתחמק מהנקמה של שיפטרי.מונפרו משתמש באגרופי מאך על שיפטרי.טרטויג משתמש בשוטי גפן על צ'רמיליון.צ'רמיליון מתחמק משוטי הגפן ש לטרטויג.צ'רמיליון משתמש בניב אש על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טרטויג מחפש מקום גבוה והוא מוצא אבן גדולה.טרטויג עוולה על האבן וכך מתחמק מפגיעה של שנדלש.טרטויג משתמש בשוטי גפן על שנדלש.שנדלש לא מספיק להתחמק ונפגע משוטי הגפן של טרטויג.לאור אומר לשנדלש."תשתמש בגילגול" שנדלש משתמש במתקפת גילגול[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לשיפטרי לתקוף מהר את מונפרנו בסופת עלים
ולטרטויג אני אומר לחמוק ואחר כך לתקוף בעלי טער
-
[QUOTE=monster;761892][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציאאת סטרביה ועלה איתו יחד עם דיטו טורצ'יק.אתם עפים באוויר ואתהרואה את המאמן.סטרביה נוחת מבלי שיראו אותו. אתה מחזיר את סטרביה.דיטו הופך לך ורטורצ'יק משחק מעולף ממש טוב.אתה מוציא את אלקיד.דיטו מתקרב אל הנער.טורצ'יק משתמש בגחלת וניור על הנער ודיטו נותן לו מכות.הנער מעולף צריך טיפול נמרץ[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני לוקח את האיטם מאיפה שזה לא יהיה ואז אומר להם "קצת רחמים פוקימונים חמודים שלי אתם חזקים אני שמח שלא אני זה שהתמודד מולכם אם אתם רוצים תמשיכו בדרך שלכם אבל יש לי שאלה אתם ראיתם מתישהו גור גראוליט משוטט ומסכן הוא שלי והוא ברח לי בגלל סווייפר רשע לפני כשנתיים...
דיטו אתם יכולים לעזור לי לקחת את האיש לאיזה בית חולים אני לא רוצה להשאיר אותו פה עוד יאשימו אותי ברצח..."
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה לוקח את האיטם ושם בכיסך.איוי וטרוצ'יק עושים לא עם הראש ואתה מבין שהם לא ראו גראוליט משוטט באזור.דיטו הוופך לך אותם ומביא את הנער לבית החולים הקרוב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שיפטרי מתחמק מאגרופי המאך של מונפרו.שיפטרי משתמש בסופת עלים מונפרו.מונפרו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מונפרו משמש באגרוף חשמל על שיפטרי.טרטויג מתחמק מהניב אש של צ'רמיליון.טרטויג משתמש בעלי טער על צ'רמיליון.צ'רמיליון לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.צ'רמיליון משתמש בגחלת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מתחמק מהזנב ברזל של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בדחיפה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהדחיפה של טרטויג.ולפקיס נפגעת ומתעלפת במקום.אנה אומרת לך"כול הכבוד טרטויג ניצח פוקימון אש"לפתע טרטויג מתחיל לזהור ואור לבן מקיף אותו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;761920][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה לוקח את האיטם ושם בכיסך.איוי וטרוצ'יק עושים לא עם הראש ואתה מבין שהם לא ראו גראוליט משוטט באזור.דיטו הוופך לך אותם ומביא את הנער לבית החולים הקרוב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שיפטרי מתחמק מאגרופי המאך של מונפרו.שיפטרי משתמש בסופת עלים מונפרו.מונפרו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מונפרו משמש באגרוף חשמל על שיפטרי.טרטויג מתחמק מהניב אש של צ'רמיליון.טרטויג משתמש בעלי טער על צ'רמיליון.צ'רמיליון לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.צ'רמיליון משתמש בגחלת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מתחמק מהזנב ברזל של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בדחיפה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהדחיפה של טרטויג.ולפקיס נפגעת ומתעלפת במקום.אנה אומרת לך"כול הכבוד טרטויג ניצח פוקימון אש"לפתע טרטויג מתחיל לזהור ואור לבן מקיף אותו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטרטויג לא לחמוק ואחרי זה תשתמש בסינטזה ולשיפטרי אני אומר לחמוק ותקוף בנקמה
-
[QUOTE=monster;761920][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מתחמק מהזנב ברזל של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בדחיפה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהדחיפה של טרטויג.ולפקיס נפגעת ומתעלפת במקום.אנה אומרת לך"כול הכבוד טרטויג ניצח פוקימון אש"לפתע טרטויג מתחיל לזהור ואור לבן מקיף אותו[/COLOR][/B][/QUOTE]
*איזה איטם זה?
אני הולך לאזור שהאדמה בו די קשה ממתכת ומחפש שם ריאולו
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
TM 24 + חוברת אוהראות
אתה מוצאאזור מתכי שמתאים ליראולו.לפתע אתהרואה ריולו בכבודו ובעצמו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שומע"היי"מאמן לא מוכר.טרטויג לא מתחמק מהגחלת של צ'רמיליון.טרטויג מרפא את עצמו בפוטוסינטזה.שיפטרי מתחמק מהאגרוף חשמל של מונפרו.שיפטרי משתמש בנקמה על מונפרו שנפגע מזה.מונפרו משתמש בלהביור עלשיפטרי[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;761949][B][COLOR="Blue"]לוקאס
TM 24 + חוברת אוהראות
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שומע"היי"מאמן לא מוכר.טרטויג לא מתחמק מהגחלת של צ'רמיליון.טרטויג מרפא את עצמו בפוטוסינטזה.שיפטרי מתחמק מהאגרוף חשמל של מונפרו.שיפטרי משתמש בנקמה על מונפרו שנפגע מזה.מונפרו משתמש בלהביור עלשיפטרי[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו שלום מהר ואחרי זה אני אומר לטרטויג לתקוף את צ'רמיליון בעלי טער ולשיפטרי אני אומר לתקוף בנקמה פעם נוספת
-
[quote=monster;761920]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מתחמק מהזנב ברזל של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בדחיפה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהדחיפה של טרטויג.ולפקיס נפגעת ומתעלפת במקום.אנה אומרת לך"כול הכבוד טרטויג ניצח פוקימון אש"לפתע טרטויג מתחיל לזהור ואור לבן מקיף אותו[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאנה: "תודה שעזרת לפתח אותו" ואז אני מחכה עד שגרוטל יופיע לגמרי כדי שאני יברך אותו.
-
[QUOTE=monster;761949][B][COLOR="Blue"]לוקאס
TM 24 + חוברת אוהראות
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שומע"היי"מאמן לא מוכר.טרטויג לא מתחמק מהגחלת של צ'רמיליון.טרטויג מרפא את עצמו בפוטוסינטזה.שיפטרי מתחמק מהאגרוף חשמל של מונפרו.שיפטרי משתמש בנקמה על מונפרו שנפגע מזה.מונפרו משתמש בלהביור עלשיפטרי[/COLOR][/B][/QUOTE]
*ריאולווו!!
"יששש אלקיד צא תשתמש במהירות משולבת עם אגרופים!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד יוצא מהפוכדור שלו.אלקיד משמש במהירות שמשולבת אם אגרופים.ריאולו מתחמקק מהמכות של אלקיד.ריולו משתמש במכת עצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אנה אומרת לך"זוהי חובתי" לפתע טרטויגנעלם ובמקומו גרוטל מופיע.גרוטל למד טיפוס סלעים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
יגאל
אתה אומר למאמן"שלום"טרטויג תוקף בעלי טער את צ'רמיליון.צ'רמיליון מתחמק ומשתמש בניב אש על טרטויג.שיפטרי מתחמק מהמכה של מונפרו.שיפטרי משתמש בנקמה על מונפרו.מונפרו מתחמק מהנקמה.מונפרו משתמש בלהביור.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;761974][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד יוצא מהפוכדור שלו.אלקיד משמש במהירות שמשולבת אם אגרופים.ריאולו מתחמקק מהמכות של אלקיד.ריולו משתמש במכת עצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אנה אומרת לך"זוהי חובתי" לפתע טרטויגנעלם ובמקומו גרוטל מופיע.גרוטל למד טיפוס סלעים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
יגאל
אתה אומר למאמן"שלום"טרטויג תוקף בעלי טער את צ'רמיליון.צ'רמיליון מתחמק ומשתמש בניב אש על טרטויג.שיפטרי מתחמק מהמכה של מונפרו.שיפטרי משתמש בנקמה על מונפרו.מונפרו מתחמק מהנקמה.מונפרו משתמש בלהביור.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לשיפטרי לתקוף את הלהביור בסופת עלים
ולטרטויג אני אומר לתקוף את צ'רמיליון בעלי טער
-
[QUOTE=monster;761974][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]
יגאל
אתה אומר למאמן"שלום"טרטויג תוקף בעלי טער את צ'רמיליון.צ'רמיליון מתחמק ומשתמש בניב אש על טרטויג.שיפטרי מתחמק מהמכה של מונפרו.שיפטרי משתמש בנקמה על מונפרו.מונפרו מתחמק מהנקמה.מונפרו משתמש בלהביור.[/COLOR][/B][/QUOTE]
'רגע זאת הזדמנות לפתח את צ'ימצ'אר!' אלקיד תחזור "צ'ימצ'אר צא ותשתמש בלהביור התנגדות!"
-
[quote=monster;761974]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אנה אומרת לך"זוהי חובתי" לפתע טרטויגנעלם ובמקומו גרוטל מופיע.גרוטל למד טיפוס סלעים[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל בשמחה: "נו, איך זה להתפתח גרוטל, אתה מרגיש חזק יותר" ואז אני ניפרד מאנה.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל שמח שהתפתח מטרטאויג לגרוטל.אתה יוצא מהטריה מה תעשה?*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
אלקיד חוזר לפוכדור שלו וצ'ימצ'אר יוצא.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור התנגדות.ריולו מתחמקמזה ומשתתמש במכת עצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שיפטרי תוקף בסופת עלים את הלהביור.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ.שיפטרי ומונפרו נפגעים.טרטויג מתחמק מניבהאששל צ'רמיליון.טרטויג תוקף בעלי טער את צ'רמיליון.צ'רמיליון לא מתחמק ונפגע קשה.צ'רמיליון משתמש בחימום יתר[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;762010][B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
אלקיד חוזר לפוכדור שלו וצ'ימצ'אר יוצא.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור התנגדות.ריולו מתחמקמזה ומשתתמש במכת עצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שיפטרי תוקף בסופת עלים את הלהביור.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ.שיפטרי ומונפרו נפגעים.טרטויג מתחמק מניבהאששל צ'רמיליון.טרטויג תוקף בעלי טער את צ'רמיליון.צ'רמיליון לא מתחמק ונפגע קשה.צ'רמיליון משתמש בחימום יתר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטרטויג לחמוק ואחר כך ללתקוף בגפן מצליפה
ולשיפטרי אני אומר לקום ולתקוף שוב בסופת עלים
-
[quote=monster;762010][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוטל שמח שהתפתח מטרטאויג לגרוטל.אתה יוצא מהטריה מה תעשה?*[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "רגע אני רוצה לפתח את פיג'יוטו, בוא נכנס שוב לטירה והלחם מול פוקימון חשמל כדי לפתח אותו".
-
[QUOTE=monster;762010][B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
שיפטרי תוקף בסופת עלים את הלהביור.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ.שיפטרי ומונפרו נפגעים.טרטויג מתחמק מניבהאששל צ'רמיליון.טרטויג תוקף בעלי טער את צ'רמיליון.צ'רמיליון לא מתחמק ונפגע קשה.צ'רמיליון משתמש בחימום יתר[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תפוס ברגל של ריאולו ותעיף אותו לשמיים ואז תעמוד מתחתיו ותשתמש בלהביור!"
-
[quote=monster;761020][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחפש עוד אימון לאיוי וכשאתה מחפש אימון לאיוי אתה רואה על האדמה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem076.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem077.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem078.png[/IMG] מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אקח אותם, אשים אותם בתיקי
-
[B][COLOR="Teal"]דניס
אתה לוקח את שלושת האבנים ושם בתיק שלך.אתה ממשיך בדרכך ורואה מנצ'לקס שאכול לו[/COLOR][/B]
צ'ימצ'אר מתחמק ממכת העצם של ריאולו.צ'ימצ'אר תופס את רגלו ומעיף את ריולו לאויר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על ריולו.ריולו מתחמק ומשתמש בכדור הילה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה חוזר שוב לטירה והפעם אתה מאמן את פג'יוטו.אנה אומרת לך"אתה שוב חוזר.אז איזה פוקיעמון תרצה להילחם נגדו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג מתחמק מהחימום יתר של צ'רמיליון.טרטויג משתמש בגפן מצליפה עלצ'רמיליון.צ'רמיליון נפגע קצת.צ'רמילין משתמש בניב אש.שיפטי משתמש בסופת עלים על מונפרו.מונפרו נפגע ואתה רואה שונפרו מתואש[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;762087][B][COLOR=teal]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה לוקח את שלושת האבנים ושם בתיק שלך.אתה ממשיך בדרכך ורואה מנצ'לקס שאכול לו[/COLOR][/B][/quote]
"צא ארון" אני זורק את הפוקדור של ארון "פצצת בוץ!"
-
[quote]לוקאס
צ'ימצ'אר מתחמק ממכת העצם של ריאולו.צ'ימצ'אר תופס את רגלו ומעיף את ריולו לאויר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על ריולו.ריולו מתחמק ומשתמש בכדור הילה[/quote]
"ריולו עם כדור הילה? מוזר.. צ'ימצ'אר תתפוס אותו ברגל תעיף לשמיים וא קפוץ למעלה בזמן שאתה משתמש באגרוף אש!"