-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 11 2009, 11:58 AM
[b] מקס
"שינקס, השתמש במכת ברק!" אומר המאמן. צ'ארמנדר תוקף את שינקס ופוגע, אבל בזמן שהוא פוגע שינקס משתמש במכת הברק ופוגע בצ'ארמנדר. [/b][/quote]
"צ'ארמנדר, כדורי אש!" אני אומר לצ'ארמנדר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 10 2009, 07:40 PM
[b]
תמיר
שאיבת הגיגה פוגעת בו, וכעת פאנפי נראה עייף הרבה יותר, אבל הוא עדיין לא מוותר בנסיונו הנואש להוכיח שאתה טועה, והוא משתמש שוב בזריקת אבנים, אבל מחטיא [/b][/quote]
"פעם אחרונה שאיבה!"
-
סליחה שאני מגיב כל כך קצת לאחרונה, אתם לא תאמינו לי אם אני אגיד שאני שעה עשיתי REPAIR לאינטרנט עד שהוא סוף סוף עבד?
דודי
"חנופה לא תשנה את העובדה שמחלמה זה רע!" הוא אומר. הנשיכה פוגעת בסורסקיט, ולאחר מכן הוא נפגע ממכת הברק. "אוקיי סורסקיט, עוקץ רעל!" הוא אומר וסורסקיט יורה מספר עוקצים לבנים. סורסקיט נראה די עייף.
ניתאי
כן
--
הלהביור פוגע בקורים של ספינרק ושורף אותם, ואז ספינרק משתמש ביריית חוט כדי לפגוע מהלהביור.
"ספינרק, קח תנופה מהחוט, והשתמש במהלך ספיידרמני להפליא כדי להשתמש בדחיפה!" אומר המאמן. ספינרק קופץ מעץ לעץ כמו ספיידרמן קופץ מבניין לבניין, ולבסוף דוחף ופוגע במגבי.
מקס
כדורי האש פוגעים בשינקס.
"שינקס, השתמש במהירות!" אומר המאמן. שינקס מתחיל לרוץ מהר ולבסוף פוגע בצ'ארמנדר.
תמיר
השאיבה פוגעת בפאנפי, ואין לו כבר כח לזוז, והוא פשוט נשאר על האדמה. מ.ש.ל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 11:02 AM
[b] דודי
"חנופה לא תשנה את העובדה שמחלמה זה רע!" הוא אומר. הנשיכה פוגעת בסורסקיט, ולאחר מכן הוא נפגע ממכת הברק. "אוקיי סורסקיט, עוקץ רעל!" הוא אומר וסורסקיט יורה מספר עוקצים לבנים. סורסקיט נראה די עייף. [/b][/quote]
"תישלך מכת ברק לעבר הקוצים ואז תישלח שוב לעברו של סקורקיט
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 11:02 AM
[b] ניתאי
כן
--
הלהביור פוגע בקורים של ספינרק ושורף אותם, ואז ספינרק משתמש ביריית חוט כדי לפגוע מהלהביור.
"ספינרק, קח תנופה מהחוט, והשתמש במהלך ספיידרמני להפליא כדי להשתמש בדחיפה!" אומר המאמן. ספינרק קופץ מעץ לעץ כמו ספיידרמן קופץ מבניין לבניין, ולבסוף דוחף ופוגע במגבי. [/b][/quote]
"מגבי,גלגל להבה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 12:02 PM
[b] סליחה שאני מגיב כל כך קצת לאחרונה, אתם לא תאמינו לי אם אני אגיד שאני שעה עשיתי REPAIR לאינטרנט עד שהוא סוף סוף עבד?
תמיר
השאיבה פוגעת בפאנפי, ואין לו כבר כח לזוז, והוא פשוט נשאר על האדמה. מ.ש.ל. [/b][/quote]
גם אצלי זה ככה...
---
מה זה מ.ש.ל?
---
אני לוקח פוכדור ושזורק על פאנפי
-
דודי
מכת הברק פוגעת בקוצים ועוצרת אותם, אך סורסקיט עצמו משתמש במהירות ובורח.
"קדימה סורסקיט, כעת אקדח מים!" הוא אומר וסורסקיט יורה אקדח מים.
ניתאי
מגבי משתמש בגלגל להבה ופוגע בספינרק.
"ספינרק, ברח לעץ והשתמש בעוקץ רעל!" אומר המאמן. ספינרק בורח סגנון ספיידרמן לעץ ואז יורה עוקץ רעל על מגבי.
תמיר
=O ואתה הולך ללמוד באוניברסיטה הפתוחה? מ.ש.ל == מה שהיה לוהכיח, מה שכותבים בסיום של כל הוכחה!
--
פאנפי נכנס לפוכדור, והפוכדר מתנונדנד מעט, ולבסוף נעצר. לכדת פאנפי, יעודכן מיד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 12:34 PM
[b]
תמיר
=O ואתה הולך ללמוד באוניברסיטה הפתוחה? מ.ש.ל == מה שהיה לוהכיח, מה שכותבים בסיום של כל הוכחה!
--
פאנפי נכנס לפוכדור, והפוכדר מתנונדנד מעט, ולבסוף נעצר. לכדת פאנפי, יעודכן מיד. [/b][/quote]
להזכירך,אני עדיין לא למדתי את זה...
אז תפסיק לחוש את עצמך כזה חכם...
חוץ מזה,החלטתי לא להרשם לזה בסוף.
--
"יש!" אני אומר,מרים את הפוכדור של פאנפי.
אני אומר תודה להופיפ ומחזיר אותו לפוכדור,ולאחר מכן ממשיך לכיוון העיר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 11:34 AM
[b] ניתאי
מגבי משתמש בגלגל להבה ופוגע בספינרק.
"ספינרק, ברח לעץ והשתמש בעוקץ רעל!" אומר המאמן. ספינרק בורח סגנון ספיידרמן לעץ ואז יורה עוקץ רעל על מגבי. [/b][/quote]
"תסיט אותו ממסלולו עם להביור ואז גלגל להבה!"
-
תמיר
אני בשום דרך לא ניסיתי לחוש את עצמי חכם, כל אחד שמתחיל ללמוד גיאומטריה בבית ספר, לומד את זה במבנה של הוכחה (בדרך כלל). נו טוב זה לא עקרוני.
--
רגע לפני שאתה מחזיר את הופיפ, הוא מתחיל לזהור וגדל, ולאחר מכן אתה רואה שהוא התפתח לסקיפלום. יעודכן מיד. האם בכל זאת תמשיך ב'אתה הולך לעיר הבאה', או שתשנה את ההמשך?
ניתאי
את מי להסיט?
--
הלהביור עוצר את עוקץ הרעל, ולאחר מכן גלגל הלבה פוגע בספינרק.
"ספינרק, השתמש בדחיפה!" הוא אומר. ספינרק קופץ מעץ לעץ ובסוף פוגע במגבי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 12:36 PM
[b] ניתאי
את מי להסיט?
--
הלהביור עוצר את עוקץ הרעל, ולאחר מכן גלגל הלבה פוגע בספינרק.
"ספינרק, השתמש בדחיפה!" הוא אומר. ספינרק קופץ מעץ לעץ ובסוף פוגע במגבי. [/b][/quote]
"מגבי,בפעם הבאה שהוא עושה את זה תשתמש בגלגל להבה ותתגלגל במקום!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 11:34 AM
[b] דודי
מכת הברק פוגעת בקוצים ועוצרת אותם, אך סורסקיט עצמו משתמש במהירות ובורח.
"קדימה סורסקיט, כעת אקדח מים!" הוא אומר וסורסקיט יורה אקדח מים. [/b][/quote]
"מכת ברק ואז נשיכה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 01:36 PM
[b] תמיר
אני בשום דרך לא ניסיתי לחוש את עצמי חכם, כל אחד שמתחיל ללמוד גיאומטריה בבית ספר, לומד את זה במבנה של הוכחה (בדרך כלל). נו טוב זה לא עקרוני.
--
רגע לפני שאתה מחזיר את הופיפ, הוא מתחיל לזהור וגדל, ולאחר מכן אתה רואה שהוא התפתח לסקיפלום. יעודכן מיד. האם בכל זאת תמשיך ב'אתה הולך לעיר הבאה', או שתשנה את ההמשך?
[/b][/quote]
אבל אני לא מכיר את המשפטים האלה,התחלתי ללמוד את זה רק השנה...
--
ל,אני ממשיך לעיר הבאה.
-
ניתאי
"ספינרק, עוקץ רעל!" אומר המאמן. ספינרק יורה מספר עוקצי רעל והם פוגעים מגבי. נראה שמגבי לא הורעל.
דודי
וואו יש לך גיוון במהלכים.
--
"הפסק!" אומר המאמן אל סורסקיט. מכת הברק מתחילה לעבור דרך אקדח המים על סורסקיט, אבל הוא עוצר בזמן ולכן לא נפגע ישירות מדי ממכת הברק, ולאחר מכן הוא נפגע מהנשיכה "כעת מחט תאומה!"
תמיר
אתה מתקדם עוד קצת, ואתה שם לב למשהו חום כתום במרחק מה ממך, אוכל אדמה ליד איזה שהוא עץ.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 02:28 PM
[b] ניתאי
"ספינרק, עוקץ רעל!" אומר המאמן. ספינרק יורה מספר עוקצי רעל והם פוגעים מגבי. נראה שמגבי לא הורעל. [/b][/quote]
"להביור! ואל תחשוש לשרוף עצים אם הוא בורח אליהם!"