-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 17 2009, 06:49 PM
[b] תומאס
סטריו יורה קרן בילבול ואקדח מים, אבל קדברה מתעשת ומפזר את אקדח המים ואז קופץ מעל קרן הבילבול.
הוא מקיף את עצמו במים של האקדח ואז מעיף את הכל לכל הכיוונים, הוא נראה יפיפה.
מצב נקודות:
סטריו- 81%
קדברה- 82%
[/b][/quote]
"תנסה לעשות מערבולת בעזרת שילוב של בועות ואקדח מים ואז תנסה להתנגש בקדברה."
-
[quote][b]
רומה
סייבלי חוזר לפוקדור אוהפוקדור שזרקת עומד לפגוע בגליגר, כשלפתע משב רוח חזק מאוד מעיף אותו, מי יודע לאן
[/b][/quote]
אני מיתרקב אל הגליגר המעולף ומוציא עוד פוקדור ונוגע בגליגר עם הפוקדור כך שהעיגול יגע בו והפוקדור יפתח.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 17 2009, 06:49 PM
[b] נדב
הוא לא מפסיק לבכות, הוא פשוט לא מפסיק לבכות.
ממש קשה לו, אם לא היית יודע מה קרה לו, היית חושב שהוא איבד את כל מה שהיה חשוב לו לפני שתי שניות
[/b][/quote]
"טוב מאדקיפ, אין מה לעשות... תחזור לפוקדור עד שתרגע" אני אומר ומחזיר אותו לכדור.
"טוב פרופסור, אני אלך. אני אודיע לך אם משהו יקרה למאדקיפ, בסדר?" אני אומר ויוצא מהר מהמעבדה לכיוון העיר הבאה, העיר מונטיריט.
-
רומה
אתה ממשיך ללכת למונטריט, והרוחות משנות כיוון.
אתה רואה את מונטריט, כשגליגר מתרסק לידך
תומאס
סטריו מפזר בועות וכוכבים לכל כיוון ונראה מדהים, זה עולה לאלקזם בהרבה נקודות.
אלקזם משתמש בעל חושי וגורם לבועות ולכוכבים להעלים את סטריו ובאותו הזמן ליפות אותו, מה שעוזר לו מאוד.
מצב נקודות:
סטריו- 40%
קדברה- 38%
-
נדב
"אל תכניס אותו לפוקדור כשהוא בוכה, זה רעיון גרוע"
רומה
אתה מתקרב אבל הרוח שוב מעיפה את גליגר, הוא מתעורר ועף משם על הרוחות החזקות, למרות שאתה רואה שהוא לא רוצה לעוף
תומאס
שוב פעם אקדח המים נכנס לסחרור עם הבועות אבל קדבה הורס את הכל בקרן על חושית וגם פוגע בסטריו.
הקרן העל חושית מנצנצת בגלל המים וזה פוגע לך בנקודות.
מצב נקודות:
סטריו- 76%
קדבה- 80%
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 17 2009, 07:17 PM
[b] נדב
"אל תכניס אותו לפוקדור כשהוא בוכה, זה רעיון גרוע"
[/b][/quote]
"טוב, בסדר..." אני אמלמל וארים את מאדקיפ, ולמרות שהוא בוכה אני ממשיך להתקדם אל עבר העיר מונטירט.
-
[b] תומאס
שוב פעם אקדח המים נכנס לסחרור עם הבועות אבל קדבה הורס את הכל בקרן על חושית וגם פוגע בסטריו.
מצב נקודות:
סטריו- 76%
קדבה- 80% [/b][/quote]
אוקי סטאריו אל תזוז ותמגן את עצמך בשילוב של בועות ומהירות.
-
[b] תומאס
מצב נקודות:
סטריו- 76%
קדבה- 80% [/b][/quote]
אוקי קרן בלבול ומהירות!
שלב אותן!
--------------------------
לקרב הזה יש זמן?
כמה זמן נשאר?
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 17 2009, 08:00 PM
[b]
נדב
אתה יוצא ומתקדם לכיון היציאה כששוטר ניגש אליך ואומר "המדקיפ שלך מעורר מהומה בכל מקום, תרגיע אותו או שתחזיר אותו לפוקדור" [/b][/quote]
"סליחה, אבל אני לא יכול... כשהוא בוכה זה לא טוב להכניס אותו לכדור, ואין לי מושג איך להרגיע אותו. אני מצנל, אבל אין לי ברירה" אני אומר וממשיך ללכת.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 17 2009, 06:13 PM
[b] מקס
טיילו מביט עליך מבולבל, הוא לא מבין איך אתה רוצה שהוא ינצל את המהירות.
צימצאר באותו המצב, שניהם לא מבינים מה אתה רוצה.
אורד אומר לך "אתה חייב להסביר בדיוק מה אתה רוצה שהם יעשו, תנועה תנועה, שלב שלב, או שהאימון לא יצליח"
[/b][/quote]
"צימצר,כמו שאתה יורה גחלת,תירה את הלהביור,תכוון ותמקד אותו למטרה אחת,ככה תוכל לשלוט עליו!טיילו תתעוף ותשתמש במתקפה מהירה אבל כשאתה תוקף תתקוף במכת כנף,ככה תנצל את המהירות של של המתקפה המהירה ואת הכוח של המתקפת כנף!"אני אומר להם
-
נדב
הוא עוצר אותך ואומר "או שתרגיע אותו או שנצתרך לקחת אותו", והקול שלו רציני, הוא מתכוון לזה
מקס
צימצאר יורה להביהור בזמן שטיילו עף אבל הלהביהור מתפרס לשטח ענק ופוגע בטיילו, שנופל פצוע על הריצפה
תומאס
סטריו יוצר מגן אבל לא רואים אותו, ואז קדברה משתמש בעל חושי ומרסק את הכל על סטריו.
סטריו עדיין עומד, אבל הוא פצוע קשה ומצב הנקודות שלו ירוד
מצב נקודות:
סטריו- 50%
קדברה- 80%
יש עוד שתי דקות
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 17 2009, 07:38 PM
[b]
מקס
צימצאר יורה להביהור בזמן שטיילו עף אבל הלהביהור מתפרס לשטח ענק ופוגע בטיילו, שנופל פצוע על הריצפה
[/b][/quote]
אני מחזיר את טיילו לפוקדור,'קודם נעבוד רק עם צימצר' אני חושב לעצמי,"צימצר תקשיב,תסתכל רק על העץ ותתרכז רק בו,תכוון עליו גחלת,אבל במקום גחלת תשלח להביור ותמקד אותו על המטרה היחידה שלך."אני אומר לו ומקווה לטוב.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 17 2009, 07:38 PM
[b] נדב
הוא עוצר אותך ואומר "או שתרגיע אותו או שנצתרך לקחת אותו", והקול שלו רציני, הוא מתכוון לזה [/b][/quote]
"טוב, בסדר... אבל אחרי זה הוא יבכה יותר, ואז מה?" אני אגיד לו בזמן שאני מוציא את הכדור.
"לא נעים לי לעשות את זה מאדקיפ, ובאמת שאני מצטער..." אינ לוחש למאדקיפ ומחזיר אותו לכדור.
אני ממשיך ללכת לכיוון העיר מונטיריט.
-
נדב
אתה מחזיר את מדקיפ לפוקדור, כשלפתע הוא מתחיל לרעוד, והוא מתנפץ.
מדקים יוצא חזרה לידיים שלך, ומתחיל לבכות אפילו יותר חזק
מקס
צימצאר יורה רק גחלת בגוש אחד ולא להביהור ואורד אומר "תצתרך להתאמן הרבה, ולמצוא עץ מאחר. מהאחד הזה לא נשאר הרבה" ואתה רואה שהעץ כמה כמעט הרוס לגמרי
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 17 2009, 07:47 PM
[b] נדב
אתה מחזיר את מדקיפ לפוקדור, כשלפתע הוא מתחיל לרעוד, והוא מתנפץ.
מדקים יוצא חזרה לידיים שלך, ומתחיל לבכות אפילו יותר חזק
[/b][/quote]
"אוי, לעזאזל!" אני צועק ומתחיל לרוץ במהירות אל עבר העיר מונטיריט בתקווה שהשוטר לא ישים לב שמאדקיפ יצא.