-
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"תמיד תהיה חייב לעבור כאן , אני מוכנה לעשות לך אימון זירוז ולהעלות אותך לנוק C בתנאי שתהיה מוכן לקום כל יום בשעה 6:00 בבוקר ." היא אומרת וקצת חוששת בתשובה שלך "אבל בכל מקרה אני רוצה שתדע שגם אני מרגישה אליך משהו , אני אוהבת אותך" היא אומרת ומקרבת שוב את הראש .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 08:29 PM
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"תמיד תהיה חייב לעבור כאן , אני מוכנה לעשות לך אימון זירוז ולהעלות אותך לנוק C בתנאי שתהיה מוכן לקום כל יום בשעה 6:00 בבוקר ." היא אומרת וקצת חוששת בתשובה שלך "אבל בכל מקרה אני רוצה שתדע שגם אני מרגישה אליך משהו , אני אוהבת אותך" היא אומרת ומקרבת שוב את הראש .[/color] [/b][/quote]
"אני מוכן לכול דבר" אני אומר לה בבטחון,ושוב אני מקרב את הראש וליפני שהיא מתחרתת אני תופס אותה בעדינות ומצתרפת איתה.
-
[color=darkred][b]אנטו -[/b]
יפה יפה ..
---
היא לא עצרה ואתה מתנשקים , היא קמה מהכיסא תוך כדי הנשיקה ואתם מתנשקים בעמידה , אחר כך מתחילים להתמזמז על המיטה שלך . "אנטו אהוב שלי , אני כל כך אוהבת אותך !" היא אומרת בחושניות וסקסיות .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 08:43 PM
[b] [color=darkred][b]אנטו -[/b]
יפה יפה ..
---
היא לא עצרה ואתה מתנשקים , היא קמה מהכיסא תוך כדי הנשיקה ואתם מתנשקים בעמידה , אחר כך מתחילים להתמזמז על המיטה שלך . "אנטו אהוב שלי , אני כל כך אוהבת אותך !" היא אומרת בחושניות וסקסיות .[/color] [/b][/quote]
"wow עד לפו" אני אומר לה חחח סתם
-----------------
אני אומר לה בחושניות "את כול כך יפה שאני מת" אני מתחיל להוריד את הבגדים.
-
את הבגדים שלה או שלך ?![/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 09:35 PM
את הבגדים שלה או שלך ?![/color] [/b][/quote]
את שלי (אני מוריד את החולצה שלי) ובנתים אני מתמזמז אתה
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 08:00 PM
[b] [color=gray][b]ג'יי , ג'ק , ואדוארד -[/b]
כולם נלחמים יוצא מן הכלל והחיילים של ג'רוד מאוד חזקים , חמישה חיילים של אדוארד נהרג ומהצבאות האחרים נהרגו רק שני חיילים של טייסון . ג'ק אומר לג'סטין , חייל ממש חזק שלו "אתה מודע לזה שתהיה מאסטר נוק C שתחזור ?" וג'סטין נבהל ואומר "מה" ומקבל דקירה מחנית בגב שהורגת אותו . אדוארד מתחיל לעבד את העשתונות וצועק לעזרה ולפתע השרשרת שלו זוהרת וממנה יוצא זוהר לבן לאמצע המגרש , כולם נדהמים ומשם יוצא אביר לבן . הוא משיט את ידו לפנים ואומר "כאב" וכל חייליו של ג'רוד פשוט הופכים לזוהרים לבנים ומתפוצצים כל חיילי המים השחורים , והחשמל . כרגע נשארו רק חיילי אש שחורים שמנסים לברוח כי פוחדים מפני האביר הלבן . אבל חייליו של ג'יי מצליחים להשמיד אתם ולרסק אותם לרסיסים ! האביר הלבן הופך שוב לזוהר לבן קטן ונכנס לשרשרת של אדוארד . כולם בהלם ומריחים את הניצחון המתוק . חייליו של ג'ק מפונים לממלכה וג'ני מתחילה לבכות שג'סטין מת , אבל לפתע גם הוא הופך לזוהר לבן , חוזר שוב לגופו באלונקה אך הוא חי ! "מה ? אני חי ?" הוא תוהה ולא מבין מה קורה שם .[/color] [/b][/quote]
''תשמעו כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האביר הלבן נמצא בשרשרת שלי כנראה, הניצחון על ג'רוד קרוב, כולם להתאחד!'' אומר ואצרח מאושר.
אחר-כך, אדבר אל התת מודע ואומר, 'סטיב, אתה הוא האביר הלבן?'
-
כולם נלחמים יוצא מן הכלל והחיילים של ג'רוד מאוד חזקים , חמישה חיילים של אדוארד נהרג ומהצבאות האחרים נהרגו רק שני חיילים של טייסון . ג'ק אומר לג'סטין , חייל ממש חזק שלו "אתה מודע לזה שתהיה מאסטר נוק C שתחזור ?" וג'סטין נבהל ואומר "מה" ומקבל דקירה מחנית בגב שהורגת אותו . אדוארד מתחיל לעבד את העשתונות וצועק לעזרה ולפתע השרשרת שלו זוהרת וממנה יוצא זוהר לבן לאמצע המגרש , כולם נדהמים ומשם יוצא אביר לבן . הוא משיט את ידו לפנים ואומר "כאב" וכל חייליו של ג'רוד פשוט הופכים לזוהרים לבנים ומתפוצצים כל חיילי המים השחורים , והחשמל . כרגע נשארו רק חיילי אש שחורים שמנסים לברוח כי פוחדים מפני האביר הלבן . אבל חייליו של ג'יי מצליחים להשמיד אתם ולרסק אותם לרסיסים ! האביר הלבן הופך שוב לזוהר לבן קטן ונכנס לשרשרת של אדוארד . כולם בהלם ומריחים את הניצחון המתוק . חייליו של ג'ק מפונים לממלכה וג'ני מתחילה לבכות שג'סטין מת , אבל לפתע גם הוא הופך לזוהר לבן , חוזר שוב לגופו באלונקה אך הוא חי ! "מה ? אני חי ?" הוא תוהה ולא מבין מה קורה שם .[/color]
[/b][/quote]
"אתה מיוחד מאוד ג'סטין, אני מציע שתלך למרכז המחקר והם יחקרו את התופעה שלך ואת הכוחות שלך בכדי שאני אלמד אותך להשתמש בהם טוב יותר."
------------------
תזרום איתי שיש מעבדת מחקר.. :)
-
אתה מוריד את החולצה שלך וגם היא את שלה , גם את החזיה שלה , יש לה גוף מאוד יפה ![/color]
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
'אני אחד מעשרת האבירים הלבנים , ג'סטין גם אחד מהם , והוא במזל עוד חי , אל תתן לג'ק ולג'סטין ללכת הביתה' הוא אומר . החיילים מתפזרים ורק ראשי הממלכה נשארים איתך .
[b]ג'ק ~[/b]
"אני לא צריך לחקור את התופעה שלי זה שום דבר" הוא אומר וניראה די רגוע , כולם מתפזרים ורק אתה ג'סטין ושאר ראשי הממלכות נשארים שם .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 10:24 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
'אני אחד מעשרת האבירים הלבנים , ג'סטין גם אחד מהם , והוא במזל עוד חי , אל תתן לג'ק ולג'סטין ללכת הביתה' הוא אומר . החיילים מתפזרים ורק ראשי הממלכה נשארים איתך . [/b][/quote]
'אוקיי סטיב, תודה רבה לך.' אומר בתת המודע וארוץ במהירות אל ג'סטין וג'ק.
''תשמע ג'סטין, אני חייב לדבר איתך, זה משהו חשוב שאבא שלי, סטיב מלך ממלכת הקרח ביקש ממני להגיד לך, אתה....אביר לבן.'' אומר ואסתכל עליו.
-
[b] [b]ג'ק ~[/b]
"אני לא צריך לחקור את התופעה שלי זה שום דבר" הוא אומר וניראה די רגוע , כולם מתפזרים ורק אתה ג'סטין ושאר ראשי הממלכות נשארים שם .[/color] [/b][/quote]
אלך ואקח את חיילי אל הממלכה בחזרה...
כשאגיע אגיד"ג'סטין, היום אתה הולך לצפות עד כמה מר יכול להיות הגורל של מי שממרה את פי." אגיד ואקח אותו איתי אל המאסטר נוק C ואז אני אהרוג אותו בגזר דין מוות כמו שאמרתי בועידה:"אם מישהו אחד ימות אתה תהיה אוכל לדרקונים." לאחר שאסיים אלך אל ג'סטין ואגיד:"מזל טוב,אתה מאסטר נוק C החדש."
-
כולם נלחמים יוצא מן הכלל והחיילים של ג'רוד מאוד חזקים , חמישה חיילים של אדוארד נהרג ומהצבאות האחרים נהרגו רק שני חיילים של טייסון . ג'ק אומר לג'סטין , חייל ממש חזק שלו "אתה מודע לזה שתהיה מאסטר נוק C שתחזור ?" וג'סטין נבהל ואומר "מה" ומקבל דקירה מחנית בגב שהורגת אותו . אדוארד מתחיל לעבד את העשתונות וצועק לעזרה ולפתע השרשרת שלו זוהרת וממנה יוצא זוהר לבן לאמצע המגרש , כולם נדהמים ומשם יוצא אביר לבן . הוא משיט את ידו לפנים ואומר "כאב" וכל חייליו של ג'רוד פשוט הופכים לזוהרים לבנים ומתפוצצים כל חיילי המים השחורים , והחשמל . כרגע נשארו רק חיילי אש שחורים שמנסים לברוח כי פוחדים מפני האביר הלבן . אבל חייליו של ג'יי מצליחים להשמיד אתם ולרסק אותם לרסיסים ! האביר הלבן הופך שוב לזוהר לבן קטן ונכנס לשרשרת של אדוארד . כולם בהלם ומריחים את הניצחון המתוק . חייליו של ג'ק מפונים לממלכה וג'ני מתחילה לבכות שג'סטין מת , אבל לפתע גם הוא הופך לזוהר לבן , חוזר שוב לגופו באלונקה אך הוא חי ! "מה ? אני חי ?" הוא תוהה ולא מבין מה קורה שם .[/color] [/b][/quote]
אני ממשיך ליתקוף
-
אתה מוריד את החולצה שלך וגם היא את שלה , גם את החזיה שלה , יש לה גוף מאוד יפה ![/color]
[/b][/quote]
אי ממשש לה בעדינות מלקק לה את הפיטמות ומתיל להז^י* איתה.
-
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
אבל המלחמה הסתיימה . כולם מתחילים להתפזר ..[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
אתה מתקדמים לעבר היציאה ופתאום חייל אומר לך "אדוני פרצה מלחמה בממלכת האש !" אתה רץ לממלכה ורואה שהיא מוקפת בחיילי מים של ג'רוד , מכל סוגי המים ! (עמוד 4) אתה נבהל וג'סטין אומר באדישות "עוד קרב" ורץ לזירה עם הקילשון ומתחיל לחבוט בחיילים בכל הכוח שלו !
[b]אדוארד ~[/b]
אתה מנסה לעכב אותם אבל הם ממהרים לממלכה ולא הספקת למסור לג'סטין את המסר כי ג'ק לא נתן לך לדבר איתו ..אתה רץ אליו אבל אתה רואה שהם מתחילים לרוץ לעבר הממלכה , אתה לא מבין מה קרה לו ואתה נכנס לממלכה שלך מבואס ומיד שוב אזעקה הופעלה אבל הפעם אזעקה בצליל אחר , אתה עולה לחדר מהר לבדוק מה קרה ואתה רואה שיש התקפה באומת האש ![/color]
היא מורידה את הבגדים זורמת ואתם עושים את זה ..[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 29 2009, 06:33 PM
[b] [color=red][b]ג'ק ~[/b]
אתה מתקדמים לעבר היציאה ופתאום חייל אומר לך "אדוני פרצה מלחמה בממלכת האש !" אתה רץ לממלכה ורואה שהיא מוקפת בחיילי מים של ג'רוד , מכל סוגי המים ! (עמוד 4) אתה נבהל וג'סטין אומר באדישות "עוד קרב" ורץ לזירה עם הקילשון ומתחיל לחבוט בחיילים בכל הכוח שלו !
[/b][/quote]
ארוץ אל הזירה ואתקוף עם כלי הנשק את חיילי ג'רוד. "חיילים! עכשיו תקפו רק עם כלי הנשק, כח אש לא יעזור!"