-
[B][COLOR=SeaGreen]מאט-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen] "באמת?" הוא מגחך. "אתה ממש מרושע. אהבתי. טוב, נצטרך לראות מה המתנה שלך, ואז אולי אני אשאיר אותך בסביבה." הוא מוציא פתק קטן שרשום עליו מילה אחת[/COLOR]:
[FONT=Abaddon™][SIZE=5][COLOR=DarkRed]Infernal[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=SeaGreen]המילה כתובה באדום והכתב נמרח על הדף. אתה לא כל כך מבין למה הוא מראה לך אותה. "עכשיו אני אגע בך," הוא אכן נוגע ברגל שלך. "ונחכה." אתם לא מחכים הרבה זמן, כי לאחר כמה שניות אתה מרגיש כאבים עצומים בגב שלך, כאילו אתה יולד תינוק, אבל הוא יוצא מעמוד השדרה שלך. [/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"זה נכון." אומר אייס, ונראה מעודד יותר. "אז, מה עושים?" הוא שואל פתאום[/COLOR][/SPOILER][FONT=Abaddon™][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
-
[SPOILER][quote=הראשון מהסוף;630338][B][COLOR=SeaGreen]מאט-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen] "באמת?" הוא מגחך. "אתה ממש מרושע. אהבתי. טוב, נצטרך לראות מה המתנה שלך, ואז אולי אני אשאיר אותך בסביבה." הוא מוציא פתק קטן שרשום עליו מילה אחת[/COLOR]:
[FONT=Abaddon™][SIZE=5][COLOR=DarkRed]Infernal[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=SeaGreen]המילה כתובה באדום והכתב נמרח על הדף. אתה לא כל כך מבין למה הוא מראה לך אותה. "עכשיו אני אגע בך," הוא אכן נוגע ברגל שלך. "ונחכה." אתם לא מחכים הרבה זמן, כי לאחר כמה שניות אתה מרגיש כאבים עצומים בגב שלך, כאילו אתה יולד תינוק, אבל הוא יוצא מעמוד השדרה שלך. [/COLOR][/spoiler][/quote]
[B]"מה.. מה קורההה??" אשאל אותו בחשש.
[/B][/SPOILER]
-
[B][COLOR=SeaGreen]מאט- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"אנחנו אחים עכשיו!" הוא אומר בשמחה. הוא תופס לך ברגליים, חותך את החבל שקושר אותך מלמעלה ומושך אותך אל הגג של הבניין, איפה שהוא נמצא. אתה נופל על הגב, אבל מרגיש כאילו נחתת על כרית נוצות ענקית. "עכשיו רק צריך להבין מה גורם לך לתקתק.." הוא אומר[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=הראשון מהסוף;630410][B][COLOR=SeaGreen]מאט- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen]"אנחנו אחים עכשיו!" הוא אומר בשמחה. הוא תופס לך ברגליים, חותך את החבל שקושר אותך מלמעלה ומושך אותך אל הגג של הבניין, איפה שהוא נמצא. אתה נופל על הגב, אבל מרגיש כאילו נחתת על כרית נוצות ענקית. "עכשיו רק צריך להבין מה גורם לך לתקתק.." הוא אומר[/COLOR][/spoiler][/quote]
"מה גורם לי מה??" אשאל אותה ואנסה ליראות מה יש מתחתיי.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Green]מאט- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Green]"לתקתק? כמו שעון? אוף... " הוא אומר. "לא כיף איתך" והוא נותן לך בעיטה חזקה בצלעות. אתה מתקפל מכאב. "תפעיל כבר את הכוח שלך"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=הראשון מהסוף;630431][B][COLOR=Green]מאט- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Green]"לתקתק? כמו שעון? אוף... " הוא אומר. "לא כיף איתך" והוא נותן לך בעיטה חזקה בצלעות. אתה מתקפל מכאב. "תפעיל כבר את הכוח שלך"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אייך" אומר לו אנסה לגרום לאנרגייה שלי ליפרוץ אחוצה מבלי באמת לדעת אי עושים את זה...[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=הראשון מהסוף;630338]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"זה נכון." אומר אייס, ונראה מעודד יותר. "אז, מה עושים?" הוא שואל פתאום[/COLOR][/SPOILER][FONT=Abaddon™][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"היא חושבת כמעט כמוך, גם היא חושבת שצריך ללכת לTUT "אומר.
--------------
אביעד >:
לאן נעלמת >:
תתחבר למסן :@[/SPOILER]
-
[B][COLOR=SeaGreen]מאט- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"אהה זה קל, בפעם הראשונה אני פשוט צריך לסכן אותך וזה יעבוד כמו רפלקס" הוא אומר, וממשיך להכות אותך.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אז בוא נלך..." הוא אומר. "TUT, מאגר.... זה כבר לא משנה לי."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=הראשון מהסוף;636141][B][COLOR=SeaGreen]מאט- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen]"אהה זה קל, בפעם הראשונה אני פשוט צריך לסכן אותך וזה יעבוד כמו רפלקס" הוא אומר, וממשיך להכות אותך.[/COLOR][/spoiler]
"ומה יקרה אחרי שתסכן אותי " אשאל אותו ואנסה שלא לשים לב לכאב שנגרם לי ...[/SPOILER]
-
[B][COLOR=SeaGreen]מאט- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"זה כבר תלוי בך." הוא אומר. "במה אתה מסוגל לעשות." עוד אגרוף.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=הראשון מהסוף;636566][B][COLOR=SeaGreen]מאט- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen]"זה כבר תלוי בך." הוא אומר. "במה אתה מסוגל לעשות." עוד אגרוף.[/COLOR][/spoiler][/quote]
אנסה להגיב לו באגרוף לכליות.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=SeaGreen]מאט- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]אתה מרגיש בכאב חד באחורי גבך. אתה רואה את האגרוף של ג'יימס מתקרב אלייך ונעצר. אתה מרגיש כאילו היד שלך היא שעצרה אותו, אבל אתה רואה ששתי הידיים שלך מונחות לצידי הגוף, והאגרוף של ג'יימס עצור באוויר. "נראה כמו יד האלוהים!" אומר ג'יימס בשמחה. אתה מרגיש את היד הבלתי נראית כאילו היא שלך, ומחזיקה באגרופו של ג'יימס ללא מאמץ. אתה יכול לעשות איתה מה שאתה רוצה[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=הראשון מהסוף;636141]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אז בוא נלך..." הוא אומר. "TUT, מאגר.... זה כבר לא משנה לי."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
"טוב אין כבר מה להפסיד אז נלך"אומר .[/SPOILER]