-
[QUOTE=מאסטר פלריון;795876][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial][IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Sprites/BW/Kibago.png[/IMG] קופץ עוד פעם אך בשל זה שהוא לא פוקימון מכונף והוא חי את רוב חייו באדמה הוא מתקשה לקפוץ,אתה רואה את ריילי אומר לך:"להפיל את סטרפטור בשביל שתוכל להתקיף אותו?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את[IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Sprites/BW/Swana.png[/IMG] מתקרב אליך והוא משתמש בגל רוח שגורם לך לרעוד מקור,הפוקדע מתחיל לצפצף והוא אומר לך:"סוונאה,מחוז מוצא אישו,סוגו הוא מים מעופף הוא פוקימון הברבור,סוונאה הוא פוקימון נדיר שאוהב להסתובב במקורות מים מתוקים מאוד,אם יהיה במקורות מלוחים כוחו יחלש".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Dav5000[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה מגיע למרכז הפוקימונים אתה רואה שהאחות ג'וי שמתקדמת אליך נראת חולה מאוד היא אומרת לך בקול עייף:"מה בשבילך מאמן צעיר,לקחת את הפוקימונים לריפוי או אולי אתה רוצה לישון פה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]Omerpoke[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/258.png[/IMG] מתחיל לפחד מין הקרב בגלל מה שאמרת לו,פרופסור אוק אומר לך:"קח את הברי הזה בשביל להרגיע את המדקיפ החמוד הזה",הוא מושיט לך סוג של ברי סגול וצהוב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial]Dan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*אומרים הינה ולא אינה [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/158.png[/IMG] רץ בחבטה מהמהמת אל עבר[IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Sprites/BW/Moguryuu.png[/IMG] שמצליח להדוף אותו במתקפת בוץ חזקה ששוגרה מין פיו,אתה מרגיש שאתה רוצה את הפוקימון הזה מחוץ למשחק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333333][FONT=Arial]Naptime[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]האיש הזקן מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור יוצא[IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Sprites/BW/Yanappu.png[/IMG] ירוק כמו עשב וחמוד כמו פוקימון שרק יצא מין הביצה האיש אומר לך:"קדימה תוציא את הפוקימון שלך ושיותר מהיר ינצח בקרב הזה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Niv961[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]האיש הזקן מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור יוצא[IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Sprites/BW/Zorua.png[/IMG], שחור כמו הלילה ואדום כמו דם,האיש אומר לך:"קדימה תוציא את הפוקימון שלך ושיותר חזק ינצח בקרב הזה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של הפרופסור אוק הזקן והפרופסור אוק הצעיר,הפוכדור הראשון שלך בידך,את מגיע לפיצול של דרך מספר אחד,מאחוריך נמצאת הדרך לאי סינבר אך את יודעת שזה רק בהמשך המסע שלך את מגיע לדרך מספר אחד ואת רואה את וחמוד[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/23.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]שימו לב מי שלא יגיב יותר מחצי שורה יקבל כוכב אדום,לכבוד השנה החדשה אני לא מוותר לכם![/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]מי שיגיב ארבעה שורות ארוכות מאוד יקבל כוכב כחול.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]מי שלא זוכר\יודע שלושה כוכבים אדומים מעיפים מהמשחק,שלושה כחולים מקבלים פוקימון נדיר מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]שימו לב יש עוד מקום אחד ויחיד במשחק הזה [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"גם וגם" אני עונה לה "למה היא נראית כ"ך חולה?"
אני חושב לעצמי " בטח עברו פה המוני אנשים".
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;803167][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מייקי מסתכל אליך במבט שמח:"כן אני סולח לך,רק בזכותך ובזכות אחותי הפיג'י שלי הפך להיות הפיג'יוטו שאתה נלחמת מולו,תגיד אפשר לדחות את המשך הקרב למחר?",ריילי מוסיף:"רעיון מצוין ויש לי אפילו רעיון איפה הוא יהיה במערת הירח הכוחות של הפוקימונים גדלים שמע בצורה יוצאת דופן".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סוונאה רץ אל עבר פיצ'ו והוא מתחיל להתקיף אותו בניקור מקדחה חזק מאוד,אתה מבין שהגרי הזה הוא באמת מאמן מצוין,גרי מוסיף לך:"תגיד מה עם התג הראשון שלך לא השגת אותו עדיין נכון?".[/FONT][/COLOR]
[SIZE=5][/SIZE]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה שלושה דרטינים יוצאים מין האגם אתה רואה ששניים מהם רגילים אך אחד מהם זוהרים,אתה רואה מישהו מתקרב לכיוון שלך עם מצלמה והוא מתחיל לצלם את הדרטיני הזוהר.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]Omerpoke[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה טועם את הברי האורן הכחול ואתה מרגיש גועל רב,גרי אומר לך:"ברים הם לא למאכל אדם הם אוכל לפוקימונים כמו פופינים הבנת את זה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה נכנס למכון של ורידיאן אתה רואה שלהרקרוס שלך תהיה בעיה קשה עם לנצח במכון הזה בגלל שאתה רואה שיש שם זירת אש ואתה מבין שהמכון מתאפיין בסוג אש,אתה רואה מאמן צעיר מתקרב אליך ואומר לך:"אתה בוודאי שון נעים מאוד לואיס מנהיג המכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial]Dan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]הילד תופס לך את האגרוף וסוגר אליו עם היד שלו,אתה מרגיש כאב קשה מאוד בידך,הילד אומר לך:"תראה לי בדיוק איפה המוגוריו שלי נמצא עכשיו אחרת אני שובר לך את היד",אתה רואה דרטיני קטן מתחיל לשחק לו באזור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]לריד אומר לך:"ספטיי תשתמש בציפורניי תער",אתה רואה ידיו של הספטייל הזוהר הופכות לסכיניי תער מסוכנים מאוד,הוא מתחיל לרוץ אל עבר הטריקו שלך עם אגרוף סכיני מסוכן.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Niv961[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]*זה מהלך הגנתי זה לא מתקפה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה זורא אחד מתקרב אליך והוא משתנה לפרליגטור עצבני מאוד שמתקרב אליך ואל עבר הסקווירטל שלך,אתה מבין שזה הולך להיות קרב קצר בהרבה מהקרב הקודם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]את רואה את צ'רלס פתאום קופא במקומו את רואה שהוא נופל כאילו אין בו רוח חיים,אזלף אומר לך:"אמרתי לך שאם מישהו פוגע בי שאני לא מוכן לזה הוא משותק,אם אני אפגע בקרב מוסכם לא יקרה לאף אחד כולם אבל צ'רלס משותק למשך עשרה ימים ולילות עד העשרים ושתיים לחודש[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'אוי לא' אני חושב לעצמי כאשר לואיס מתקרב.
'אם הייתי יודע הייתי מכין את עצמי'.
"נעים לי מאוד" אני עונה לו עם חיוך מזויף.
"אני יודע שהזמנת אותי לקרב אבל תהיתי אם נוכל לדחות את זה טיפה" שואל אותו בנחמדות ומקווה לא ליהיות פוגע ומעליב.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;803167][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מייקי מסתכל אליך במבט שמח:"כן אני סולח לך,רק בזכותך ובזכות אחותי הפיג'י שלי הפך להיות הפיג'יוטו שאתה נלחמת מולו,תגיד אפשר לדחות את המשך הקרב למחר?",ריילי מוסיף:"רעיון מצוין ויש לי אפילו רעיון איפה הוא יהיה במערת הירח הכוחות של הפוקימונים גדלים שמע בצורה יוצאת דופן".[/FONT][/COLOR]
][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למייקי"תודה שאתה סולח לי.שוב תודה" אני אומר לריילי"רעיון ענק,אני אשמח להילחם שם נגד מיקי,אך כדי שנמהר כדי שנגיע עוד היום לשם.רק שאלה זה אחרי העיר פיוטר לא?,מערת הירח"
-
[quote=מאסטר פלריון;803167][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סוונאה רץ אל עבר פיצ'ו והוא מתחיל להתקיף אותו בניקור מקדחה חזק מאוד,אתה מבין שהגרי הזה הוא באמת מאמן מצוין,גרי מוסיף לך:"תגיד מה עם התג הראשון שלך לא השגת אותו עדיין נכון?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה שלושה דרטינים יוצאים מין האגם אתה רואה ששניים מהם רגילים אך אחד מהם זוהרים,אתה רואה מישהו מתקרב לכיוון שלך עם מצלמה והוא מתחיל לצלם את הדרטיני הזוהר.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]Omerpoke[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה טועם את הברי האורן הכחול ואתה מרגיש גועל רב,גרי אומר לך:"ברים הם לא למאכל אדם הם אוכל לפוקימונים כמו פופינים הבנת את זה?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה נכנס למכון של ורידיאן אתה רואה שלהרקרוס שלך תהיה בעיה קשה עם לנצח במכון הזה בגלל שאתה רואה שיש שם זירת אש ואתה מבין שהמכון מתאפיין בסוג אש,אתה רואה מאמן צעיר מתקרב אליך ואומר לך:"אתה בוודאי שון נעים מאוד לואיס מנהיג המכון".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial]Dan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]הילד תופס לך את האגרוף וסוגר אליו עם היד שלו,אתה מרגיש כאב קשה מאוד בידך,הילד אומר לך:"תראה לי בדיוק איפה המוגוריו שלי נמצא עכשיו אחרת אני שובר לך את היד",אתה רואה דרטיני קטן מתחיל לשחק לו באזור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]לריד אומר לך:"ספטיי תשתמש בציפורניי תער",אתה רואה ידיו של הספטייל הזוהר הופכות לסכיניי תער מסוכנים מאוד,הוא מתחיל לרוץ אל עבר הטריקו שלך עם אגרוף סכיני מסוכן.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Niv961[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]*זה מהלך הגנתי זה לא מתקפה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה זורא אחד מתקרב אליך והוא משתנה לפרליגטור עצבני מאוד שמתקרב אליך ואל עבר הסקווירטל שלך,אתה מבין שזה הולך להיות קרב קצר בהרבה מהקרב הקודם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]את רואה את צ'רלס פתאום קופא במקומו את רואה שהוא נופל כאילו אין בו רוח חיים,אזלף אומר לך:"אמרתי לך שאם מישהו פוגע בי שאני לא מוכן לזה הוא משותק,אם אני אפגע בקרב מוסכם לא יקרה לאף אחד כולם אבל צ'רלס משותק למשך עשרה ימים ולילות עד העשרים ושתיים לחודש[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מחליט להיתגרות בו אני אומר:"חהחהחהחהחהחה איזה פחדן אתה לא מסוגל להפוף לצארמנדר"
אני חושב לעצמי:"עם זה לא יעבוד אני אלך מישם לחפש פוקימון אחר"
-
[quote=מאסטר פלריון;803167]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב שניזכרתה להגיד לי" אני אומר אליו עם מבט מושפל ואז בודק אם רטטה ומאדקיפ מצאו משהו על שאר העצים וקורא להם.
-
[COLOR=red][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
איך זה שלא קיבלתי כוכבב כחול? -.-"
----------------------------------------------
" וואו איזה מתקה אכזרית " אני אומר ותמחיל לחשוש ומקווה שלא יקרה כלום לטריקו כשאני אומר " טריקו קדימה אתה תעמוד בזה חכה לשנייה האחרונה שהוא בא אליך ואז תקפוץ תפגע לו עם הרגליים בראש ותחבוט בו " אני אומר ומקווה מאוד שהמהלך יצליח וטריקו יהיה בסדר.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;803167][
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]את רואה את צ'רלס פתאום קופא במקומו את רואה שהוא נופל כאילו אין בו רוח חיים,אזלף אומר לך:"אמרתי לך שאם מישהו פוגע בי שאני לא מוכן לזה הוא משותק,אם אני אפגע בקרב מוסכם לא יקרה לאף אחד כולם אבל צ'רלס משותק למשך עשרה ימים ולילות עד העשרים ושתיים לחודש[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אתה בסדר?תודה לאל " אני אומרת ונרגעת .
"פורסלס ,את יכולה להשתחרר עכשיו ,את לא צריכה להישאר עם האיש הנורא הזה" אני אומרת לה .
"תקחי את הפוקדורים שלך " אני אומרת לשותפתי החדשה במסע.
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ריילי אומר לך:"כן מערת הירח היא ליד העיר פיוטר,גם שמייקי וגם אתה לא נלחמתם בקרב המכון הזה,אז יש לי רעיון בואו נהיה רביעייה במסע הזה אתה לי,מייקי,ליאו ואני יחד נתאמן ומי יודע אולי אחד מכם יהיה אלוף הליגה של קנטו,אז מה אתה אומר לי?",מייקי וליאו אומרים בפה אחד:"בבקשה לי בבקשה תראה שלנו להיות רביעייה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]פיצ'ו רץ אל עבר סוואנה בחבטה מדהימה ויפה סוואנה רץ אל עבר פיצ'ו יחד עם ניקור מקדחה מהיר מאוד,אתה מרגיש את טיפות הגשם הראשונות של עונת החורף מתחילות לרדת בקלילות רבה כמו שהסוואנה הזה רץ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדור ומחזירה לך אותו יחד עם מפתח לחדר,היא אומרת לך בקול תשוש:"חדר שלישי מימין קומה ראשונה,המשך יום נעים",והיא הולכת לקבל את פניה של מאמנת שזה עתה נכנסה למרכז.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]גרי אומר לך:"רוצה לעשות קרב שתיים על שתיים עכשיו?",אתה רואה את רטטה ואת מדקיפ שסיימו לאכול מוכנים לקרב יותר מתמיד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]לואיס אומר לך:"שון אני מקבל את הדחייה אבל בתנאי אחד,שזה הולך להיות קרב מעניין ולא קרב שאני אנצח תוך כמה שניות,כי היו לי כמה קרבות כאלה מה לעשות ככה זה שיש לך פוקימון בלתי מנוצח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#333333][FONT=Arial]Naptime[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]*צודק.[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]טריקו מתחמק מציפוריי הספטייל הזוהר המכונה ספטיי וקופץ לו על הראש,אתה רואה זורא קטן מסתכל על הספטייל הזוהר והוא מנסה גם להפוך לספטייל זוהר אך הוא מצליח להפוך רק לספטייל רגיל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]*הוא עדיין יהיה סוג אופל גם אם הוא יהיה צ'רמנדר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה מבין שעשית את טעות חייך כי הזורא הזה הפך לצ'רמנדר שמתחיל להשתמש בלהביור כה חזק שמתחיל ליצור חומת אש מסביבך מסביב ליד ומסביבו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]קליירה מחבקת אותך בשביל להביא תודה,את רואה את פורוסלס מתקרבת אל עבר צ'רלס והיא לוקחת חמישה פוכדורים,היא נותנת שלושה לקליירה היא שוברת פוכדור אחד ומאחד האחר היא משחררת טייפלוז'ן מרשים וגם את הפוכדור הזה היא שוברת.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]קליירה היא השותפה שלך באופן רשמי![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;803388][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ריילי אומר לך:"כן מערת הירח היא ליד העיר פיוטר,גם שמייקי וגם אתה לא נלחמתם בקרב המכון הזה,אז יש לי רעיון בואו נהיה רביעייה במסע הזה אתה לי,מייקי,ליאו ואני יחד נתאמן ומי יודע אולי אחד מכם יהיה אלוף הליגה של קנטו,אז מה אתה אומר לי?",מייקי וליאו אומרים בפה אחד:"בבקשה לי בבקשה תראה שלנו להיות רביעייה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]פיצ'ו רץ אל עבר סוואנה בחבטה מדהימה ויפה סוואנה רץ אל עבר פיצ'ו יחד עם ניקור מקדחה מהיר מאוד,אתה מרגיש את טיפות הגשם הראשונות של עונת החורף מתחילות לרדת בקלילות רבה כמו שהסוואנה הזה רץ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדור ומחזירה לך אותו יחד עם מפתח לחדר,היא אומרת לך בקול תשוש:"חדר שלישי מימין קומה ראשונה,המשך יום נעים",והיא הולכת לקבל את פניה של מאמנת שזה עתה נכנסה למרכז.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]גרי אומר לך:"רוצה לעשות קרב שתיים על שתיים עכשיו?",אתה רואה את רטטה ואת מדקיפ שסיימו לאכול מוכנים לקרב יותר מתמיד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]לואיס אומר לך:"שון אני מקבל את הדחייה אבל בתנאי אחד,שזה הולך להיות קרב מעניין ולא קרב שאני אנצח תוך כמה שניות,כי היו לי כמה קרבות כאלה מה לעשות ככה זה שיש לך פוקימון בלתי מנוצח".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333333][FONT=Arial]Naptime[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]*צודק.[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]טריקו מתחמק מציפוריי הספטייל הזוהר המכונה ספטיי וקופץ לו על הראש,אתה רואה זורא קטן מסתכל על הספטייל הזוהר והוא מנסה גם להפוך לספטייל זוהר אך הוא מצליח להפוך רק לספטייל רגיל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]*הוא עדיין יהיה סוג אופל גם אם הוא יהיה צ'רמנדר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה מבין שעשית את טעות חייך כי הזורא הזה הפך לצ'רמנדר שמתחיל להשתמש בלהביור כה חזק שמתחיל ליצור חומת אש מסביבך מסביב ליד ומסביבו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]קליירה מחבקת אותך בשביל להביא תודה,את רואה את פורוסלס מתקרבת אל עבר צ'רלס והיא לוקחת חמישה פוכדורים,היא נותנת שלושה לקליירה היא שוברת פוכדור אחד ומאחד האחר היא משחררת טייפלוז'ן מרשים וגם את הפוכדור הזה היא שוברת.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]קליירה היא השותפה שלך באופן רשמי![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני אפגוש אותך יותר מאוחר" אני אומר לו בחיוך
'זה היה קרוב,עכשיו עליי לחפש פוקימוני מים ללכידה,אני לא רוצה לפשל בקרב המכון הראשון שלי'
אני אומר לו שלוםו יוצא מן המכון לחיפוש פוקימוני מים בתקווה למצוא.
-
[quote=מאסטר פלריון;801378][B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]סטון אומר לך בקול נחמד אך עם זאת מוכן לקרב:"שניים על שניים אני אוהב קרבות טובים וארוכים",אתה רואה את השמש יורדת בשמיי פיוטר אך אתה רואה את סטון עם פוכדור.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לסטון: "סטון, תתכוננן לקרב, תוציא את הפוקימון הראשון שלך, אני ישתמש בקרב הראשון בטרטוויג ואז בקרב השני אני יבא את פיקאצ'ו".
-
[B][COLOR=lime][FONT=Arial][COLOR=#0000ff][/COLOR]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
quote]
"וואו דרטיני זוהר אני חייב לתפוס אותו" אצעק
"קווילבה צא החוצה!" אצעק
ואזרוק את הפוכדור של קווילבה לאוויר
"קוילבה מהר תשתמש בגחלת על הדרטיני הזוהר" ואצביע על הדרטיני
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;803388][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]קליירה היא השותפה שלך באופן רשמי![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מעודד את פיצ'ו שהוא יכול לנצח ושהוא חזק מאוד
אחרי זה אני אומר לו לחמוק מניקור המקדח ואחר כך לתקוף בכל הכוח את סוואנה בחבטה
ואני שואל את גרי איך הוא מכיר את שיימן ?
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]גרי מסביר לך:"פעם עוד שהייתי מאמן פוקימונים צעיר בדיוק כמוך שהפוקימונים שלי היו די חלשים אני נפגשתי עם צוות רוקט והם גנבו לי את הפוקימונים אבל שיימין עזר לי להחזיר לי אותם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את סטון מוציא פוכדור אדום ולבן שממנו יוצא סודוודו אתה מוציא את הטרטוויג שלך ואתה רואה את סטון מתחיל לצחוק והוא אומר לך:"אתה צריך לפתח אותו אתה מודע לזה שטרטוויג הוא פוקימון די חלש גרוטל פי שתיים יותר טוב ממנו".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]גילית שלסטון יש סודוודו.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]הדרטיני הזוהר רואה את זה והוא משתמש במתקפת על-חושי מדהימה שהודפת את הגחלת והיא משליכה אותה אל עבר המים,אתה רואה את הצלם ממשיך לצלם את הדרטיני הזוהר והוא מתחיל לצלם גם את הקויבה שלך.[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]לואיס אומר לך:"בהצלחה שון בהצלחה",אתה יוצא מין המכון אתה רואה שלושה סוגים שונים של פוקימוני מים סקווירטל,ווינגל וגם קרבי,אתה רואה שהם פראיים אתה רואה את השמש כבר בשיאה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;803460][B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]גרי מסביר לך:"פעם עוד שהייתי מאמן פוקימונים צעיר בדיוק כמוך שהפוקימונים שלי היו די חלשים אני נפגשתי עם צוות רוקט והם גנבו לי את הפוקימונים אבל שיימין עזר לי להחזיר לי אותם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את סטון מוציא פוכדור אדום ולבן שממנו יוצא סודוודו אתה מוציא את הטרטוויג שלך ואתה רואה את סטון מתחיל לצחוק והוא אומר לך:"אתה צריך לפתח אותו אתה מודע לזה שטרטוויג הוא פוקימון די חלש גרוטל פי שתיים יותר טוב ממנו".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]גילית שלסטון יש סודוודו.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]הדרטיני הזוהר רואה את זה והוא משתמש במתקפת על-חושי מדהימה שהודפת את הגחלת והיא משליכה אותה אל עבר המים,אתה רואה את הצלם ממשיך לצלם את הדרטיני הזוהר והוא מתחיל לצלם גם את הקויבה שלך.[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]לואיס אומר לך:"בהצלחה שון בהצלחה",אתה יוצא מין המכון אתה רואה שלושה סוגים שונים של פוקימוני מים סקווירטל,ווינגל וגם קרבי,אתה רואה שהם פראיים אתה רואה את השמש כבר בשיאה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל אותו איזה פוקימון יש לו בפוכדור המוזהב ששיימן נתן לו?
-
[/QUOTE]
אני אומר למייקי רילי וליאו"כן אין לי בעיה שניה רביעיה למסע.זה רעייון ענק.אז יאלה בא לי להגיע הכי מהר להעיר פיוטר כדי שאני ומייק נוכל להילחם במערת הירח"