[QUOTE=killerbee;771788]חחחח אתה תהיה יופי חשבתי שכולם ילכו לטובים זה קצת חדשני שיש חלק במאפיה וחלק בטובים זה עושה טאץ' של משהו חדש...[/QUOTE]
בא לי לנסות דברים חדשים
Printable View
[QUOTE=killerbee;771788]חחחח אתה תהיה יופי חשבתי שכולם ילכו לטובים זה קצת חדשני שיש חלק במאפיה וחלק בטובים זה עושה טאץ' של משהו חדש...[/QUOTE]
בא לי לנסות דברים חדשים
[quote=יגאל;771789]אישרו לך את המשחק[/quote]
אנלא יודע עוד הוא לא בדק הכל אבל יש הרבה סיכוי שכן לדעתי סוף סוף משהו שהוא לא פוקימון ועוד הוספתי לא את הצדדים שזה חדש... ניסיתי לשלב בין כמה אנימות אבל בסוף יצא לי רעיון חדשני וסוס משלי!
[QUOTE=killerbee;771791]אני לא יודע עוד הוא לא בדק הכל אבל יש הרבה סיכוי שכן לדעתי סוף סוף משהו שהוא לא פוקימון ועוד הוספתי לא את הצדדים שזה חדש... ניסיתי לשלב בין כמה אנימות אבל בסוף יצא לי רעיון חדשני וסוס משלי![/QUOTE]
בסדר עם מאשרים תקבל אותי נכון
[quote=יגאל;771792]בסדר עם מאשרים תקבל אותי נכון[/quote]
תלוי ברקע שאתה עושה... צריך להיות קשור ונתתי לכם מלא רמזים.... והמשחק התחדש.... ורק שתדעו אין רובים וכאלה נשק קר בלבד!
[QUOTE=killerbee;771791]אנלא יודע עוד הוא לא בדק הכל אבל יש הרבה סיכוי שכן לדעתי סוף סוף משהו שהוא לא פוקימון ועוד הוספתי לא את הצדדים שזה חדש... ניסיתי לשלב בין כמה אנימות אבל בסוף יצא לי רעיון חדשני וסוס משלי![/QUOTE]
כן הוא דומה קצת לשאמן קינג וריבורן
[CENTER][B][SIZE=4]בואו לעבור קורס מזורז בציור ממוחשב ובעיקר בהכנת פייקים בהדרכתי כל היום עד השעה 8 בערב, היום, אז קדימה היכנסו לנושא הזה ותתחילו לעבוד![/SIZE][/B]
[URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?p=770299#post770299"][COLOR=#3d88b1]http://forum.pokemons.co.il/showthre...299#post770299[/COLOR][/URL][/CENTER]
[QUOTE=monster;771797]כן הוא דומה קצת לשאמן קינג וריבורן[/QUOTE]
שאמן קינג כן אני מכיר ריבורן אבל אף פעם לא ראיתי את זה איך זה?
[QUOTE=killerbee;771801]שאמן קינג כן אני מכיר ריבורן אבל אף פעם לא ראיתי את זה איך זה?[/QUOTE]
ריבורן זה אנימת מאפיה אנימה מעולה
הנו''ד נגמר עוד דף
[quote=יגאל;771805]הנו''ד נגמר עוד דף[/quote]
בטח לא ינעל בעמ' 100 מור לא פה
[quote=יגאל;771805]הנו''ד נגמר עוד דף[/quote]
מי אמור לפתוח?<
[QUOTE=killerbee;771807]מי אמור לפתוח?<[/QUOTE]
מור
[QUOTE=monster;771806]בטח לא ינעל בעמ' 100 מור לא פה[/QUOTE]
יופי שלא יפתח
[quote=יגאל;771809]יופי שלא יפתח[/quote]
אתה רוצה לעקוף את דן?
אני מקווה שתרשמו למשחק גם כטובים ולא רק מאפיונרים....