[QUOTE=Master Monferno;797785]אז אני מגיע ומציל את המצב![/QUOTE]
יופי הצלת תמצב
Printable View
[QUOTE=Master Monferno;797785]אז אני מגיע ומציל את המצב![/QUOTE]
יופי הצלת תמצב
[QUOTE=Akainu;797789]יופי הצלת תמצב[/QUOTE]
אני תמיד פה כדי לעזור..
[quote=Blackbeard;797777]שחר אני החלטתי להגיב לך כי הנושא ננעל ולא יכלתי להחזיק זאת בפנים...
אל תיגע בנושא שאתה לא יודע את כל תוכנו ועל פי התגובה שלך כנראה שאתה לא יודע אפילו פסיק קטן מכך.
המשחקים הללו בוטלו למשך חודש ולא לעולם וזה בדיוק הזמן שבו כל אחד מכם יכול לנסות ולבנות משחק שכן נאשר.
אתה יודע כמה משחקי פוקימון אישרנו בחודשיים ניהול?
כמעט וניתן לספור על יד אחת!
כך שאל תתייחס לזה כאל שינוי דרסטי, נו באמת, אז לא ייפתחו ה-2 משחקי פוקימון בחודש של החוק...הפורום מתמוטט.
אסרנו על לשחק? לא!
אז מספיק להתייחס לכך בצורה דרמטית ואינפנטילית.
כעת לטענה שלך שאין משחקים לא מושקעים...או שאתה לא מודע למשחקים שנשלחו אלינו שכללו רקע של 3 שורות וטופס הרשמה, או שהרמה שלך כל כך נמוכה שאתה לא מצליח להבין איך נראים משחקים ברמה נמוכה וכאלו ברמה גבוהה ><
אני כמובן לא טוען לדבר, אלו פשוט שתי האפשרויות היחידות, השלישית אחת שאעדיף לא לרשום.
כן, יש משחקים לא מושקעים, משחק שישבו עליו 10 דקות? לא מושקע!
משחק שישבו עליו חודשיים? סביר להניח שמושקע!
ועומר הראה איך ביומיים אני חושב בנה משהו ממש נחמד, כך שזה עוד יותר מוציא את האחרים קטנים.
הפורום כולל המון פורומים כלליים שלא מדברים בהם על פוקימון, וגם לא ראיתי שיש את המילה "פקימון" בשם פורום חתם...יודע למה? כי חתם לא נועד אך ורק למשחקי פוקימון אפילו בפורום פוקימון!
אם הרמה של הפורום אי פעם תעלה זה יהיה בגלל משחקים כלליים ועל כך כתבתי הרבה ולא אסביר שוב...וגם מה שאני ועומר עברנו הוסבר כבר ונלעס, אז אני מקווה שהפנמת דבר או שניים ממה שרשמתי.[/quote]
אני הפנתי את זה תודה , אבל אתה יודע לא חייבים להגיב למשחק כזה של 10 דקות כמו שאמרת , אני עשיתי משחק בשעה וחצי עם 14 פריטים , ש4 לא הורחבו כי צריך שמהחשק ירחיב אותם ובכיף זה יכל להיות אפילו 5 שעות , אבל זה לא העניין.
מה שעשיתם זה "עזבו אותנו בשקט" במקום לעשות דברים מעניינים כמו המשחק המושקע ביותר יקבל שבוע בנעוץ , ווינרים צ'ופרים , בגלל זה אני אומר שאתם יצאתם קטנים
פחה! Xd
משחק שהשקעת בו שעה וחצי?!
חה!!!
ובאמת נראה לך שזה מושקע?!
במה אתה יכול להשקיע בשעה וחצי?
בכלום!
זאת בדיוק הפואנטה של החוק.
של ישיקעו בכזה זמן מגוחך של שעה וחצי אלה יותר!
[quote=Ritsuka Kun;797793]פחה! Xd
חה!!!
בכלום!
של ישיקעו בכזה זמן מגוחך של שעה וחצי אלה יותר![/quote]
ואתה לא בדיוק דוגמא של מנהל , אתה מגעיל אתה אנוכי , אתה אפס תעשה בעצמך משחק
אני אמרתי אני יכול עכשיו לאריך את זה ב5 שעות , אבל כרגע אני לא רוצה כי אין סיבה להאריך את זה , אתה ממש גועלי אני לא מבין איך קיבלו אותך לניהול אתה דוחה אין לך שום זכות לצחוק על אף אחד
[QUOTE=Ritsuka Kun;797793]פחה! Xd
חה!!!
בכלום!
של ישיקעו בכזה זמן מגוחך של שעה וחצי אלה יותר![/QUOTE]
מניינים עומר ושחר?
[quote=Master Monferno;797798]מניינים עומר ושחר?[/quote]
לא משהו
תראה מה שאתה רושם לגבי לצ'פר זה בדיוק הדבר הכי פסול שהייתי עושה מלחמת עולם כנגדו.
משתמשים אמורים לרצות לפתוח משחקים כי הם נהנים מכך, השחקנים בנויים על אותו העיקרון, לצ'פר אותם או למשל כמו שאמרת לגרום לפותחי משחקים שאינם על פוקימון לרצות ולפתוח תמשחק?
זה הדבר הפסול ביותר, לאיזה משחק יש את הסיכויים הטובים ביותר להסתיים[דבר שנדיר]:
1.משחק שנפתח במרץ של הנאה ורצון
2.משחק שנפתח מדחיפה של פרסים למיניהם?
ואנחנו לא יכולים שלא להגיב למשחקים שנבנו בכמה דקות, זוהי עבודתנו, רק שכששולחים אליך עשרות של משחקים כאלו, אתה מאבד כל צלם אנוש.
חלק פה טענו אגב שהיה צריך לתת למזלזלים אזהרה, חלק שצריך לעזור להם מה שאנחנו עושים ולא תורם בדבר כי אנו נתקלנו בהתעלמות מוחלטת, חלק רצו שייפתח בית ספר וציפו שמשתמשים באמת ישקיעו בלימודים בבית ספר בפורום כאשר אפילו לא קראו כמה שורות של שיפור.
בקיצור, אני מקווה שהצלחתי להעביר כמה דברים בעזרת ההודעות שלי, גם למי שחשב כמוך...
[QUOTE=NapTime;797802]לא משהו[/QUOTE]
למה מה קרה?
[quote=NapTime;797796]ואתה לא בדיוק דוגמא של מנהל , אתה מגעיל אתה אנוכי , אתה אפס תעשה בעצמך משחק
אני אמרתי אני יכול עכשיו לאריך את זה ב5 שעות , אתה ממש גועלי אני לא מבין איך קיבלו אותך לניהול אתה דוחה אין לך שום זכות לצחוק על אף אחד[/quote]
תודה! D:
אני מתאמן שלוש שעות ביום על איך להיות מגעיל ואנוכי D:
ותאמין לי, אם אני אפתח משחק, שעה וחצי זה רק הכנת טיוטה ראשונית+ רעיונות.
אפס, ממש לא. אולי אפס ולפניו אחד.
קיבלו אותי לניהול, כי אני השקעתי, אני עשיתי ולי יש ידע וניסיון במשחקי תפקידים.
אני אולי ישיר מידי, אבל זה כי ככה אני.
וכשמישהו שולח לי הודעה "אני כמה נפתחים עכשיו , ויש להם אישור אפשר גם לקבל אישור?"- אז כן. אני יכול לצחוק.
[quote=Master Monferno;797804]למה מה קרה?[/quote]
סתכל פה
[quote=Blackbeard;797803]תראה מה שאתה רושם לגבי לצ'פר זה בדיוק הדבר הכי פסול שהייתי עושה מלחמת עולם כנגדו.
משתמשים אמורים לרצות לפתוח משחקים כי הם נהנים מכך, השחקנים בנויים על אותו העיקרון, לצ'פר אותם או למשל כמו שאמרת לגרום לפותחי משחקים שאינם על פוקימון לרצות ולפתוח תמשחק?
זה הדבר הפסול ביותר, לאיזה משחק יש את הסיכויים הטובים ביותר להסתיים[דבר שנדיר]:
1.משחק שנפתח במרץ של הנאה ורצון
2.משחק שנפתח מדחיפה של פרסים למיניהם?
ואנחנו לא יכולים שלא להגיב למשחקים שנבנו בכמה דקות, זוהי עבודתנו, רק שכששולחים אליך עשרות של משחקים כאלו, אתה מאבד כל צלם אנוש.
חלק פה טענו אגב שהיה צריך לתת למזלזלים אזהרה, חלק שצריך לעזור להם מה שאנחנו עושים ולא תורם בדבר כי אנו נתקלנו בהתעלמות מוחלטת, חלק רצו שייפתח בית ספר וציפו שמשתמשים באמת ישקיעו בלימודים בבית ספר בפורום כאשר אפילו לא קראו כמה שורות של שיפור.
בקיצור, אני מקווה שהצלחתי להעביר כמה דברים בעזרת ההודעות שלי, גם למי שחשב כמוך...[/quote]
להודעות שלך כיף להגיב , אתה לא מזלזל באף אחד לא כמו עומר.
ואני כבר לא רוצה לגיב לו יותר כי הוא אנוכי
[quote=Ritsuka Kun;797806]תודה! D:
וכשמישהו שולח לי הודעה "אני כמה נפתחים עכשיו , ויש להם אישור אפשר גם לקבל אישור?"- אז כן. אני יכול לצחוק.[/quote]
לא עדיין אין לך זכות לצחוק על אף אחד
משעמם לי
[QUOTE=Tamir;797810]משעמם לי[/QUOTE]
מזל טוב..
נמאס לי אני מבין את כל אלה שפרשו מפה עם באן , הם כל כך צודקים הפורום הזה כל -כך מגעיל
[QUOTE=Ritsuka Kun;797806]תודה! D:
וכשמישהו שולח לי הודעה "אני כמה נפתחים עכשיו , ויש להם אישור אפשר גם לקבל אישור?"- אז כן. אני יכול לצחוק.[/QUOTE]
זה קצת מגעיל לפרסם בפומבי הודעה ששלחו לך בפרטי לא ? :P