[QUOTE=the charmander;890257]בר למה הפסקת לקרוא את הסיפור שלי? ;([/QUOTE]
ברוש...
Printable View
[QUOTE=the charmander;890257]בר למה הפסקת לקרוא את הסיפור שלי? ;([/QUOTE]
ברוש...
[QUOTE=the charmander;890265]ברוש...[/QUOTE]
כי כבר אין לי ממש זמן,אבל תתעודד אם אני אלך לקרוא עכשיו תפרק האחרון שיצא?
חחח אני לא צריך עידוד... חחח איזה מתוקה... אני פשוט מאבד קוראים וחבל... בסוף אסגור את הסיפור...
[QUOTE=the charmander;890267]חחח אני לא צריך עידוד... חחח איזה מתוקה... אני פשוט מאבד קוראים וחבל... בסוף אסגור את הסיפור...[/QUOTE]
אני נשבעת לך,אם אתה סוגר את הסיפור אני יבוא אליך באמצע הלילה ואתן לך בוקס !
כן אבל אם נותרתי עם שתי קוראים, זה לא שווה ת׳מאמץ..
[QUOTE=the charmander;890272]כן אבל אם נותרתי עם שתי קוראים, זה לא שווה ת׳מאמץ..[/QUOTE]
אז תמשוך יותר אנשים לפורום ספרות,אתה מנהל,זה מה שאתה אמור לעשות.
יש מלא בספרות וברוך ה׳ יש יופי של זרימה ותגובות, פשוט לסיפור שלי יש הרבה פחות ביקוש /:
[QUOTE=the charmander;890274]יש מלא בספרות וברוך ה׳ יש יופי של זרימה ותגובות, פשוט לסיפור שלי יש הרבה פחות ביקוש /:[/QUOTE]
הפורום עצמו די יבש,כמעט ולא רואים בטופ אותו.
תשתדל אבל להביא יותר אנשים.נראה לי אני אכתוב סיפור.
אני אסביר לך משהו, פורום ספרות זה לא חת״ם ובטח לא דיבורים, זה פורום שדורש השקעה. כל פרק של סופר שוקל כמו 20 טופיקים בדיבורים!
אגב ביודיהו אני כבר מזמן לא ראיתי פעילות. מבחינתי, עצם העובדה שכל יום יש פעילות כלשהי בספרות, מספיקה לי.
חזרתי מבית ספר =]
היי שחר
היי אדם מה קורה?
[QUOTE=the charmander;890277]אני אסביר לך משהו, פורום ספרות זה לא חת״ם ובטח לא דיבורים, זה פורום שדורש השקעה. כל פרק של סופר שוקל כמו 20 טופיקים בדיבורים!
אגב ביודיהו אני כבר מזמן לא ראיתי פעילות. מבחינתי, עצם העובדה שכל יום יש פעילות כלשהי בספרות, מספיקה לי.[/QUOTE]
טוב,אולי זאת רק דעתי.
היי שחר.
עלה לי רעיון לסיפור,אני כותבת.
נחמד , היי בר =]
אחלה, רעב.