[QUOTE=Yuma Tsukumo;1072292]מה לכולם כן ורק אני לא,בסדר,חכה חכה מה אני יעשה לך במשחק,אתה וצ'ימצ'אר תפסידו למג'יקארפ[/QUOTE]
איזה איומים!
איומים במ"תים לא שווים, איומים אחרים שווים יותר!
Printable View
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1072292]מה לכולם כן ורק אני לא,בסדר,חכה חכה מה אני יעשה לך במשחק,אתה וצ'ימצ'אר תפסידו למג'יקארפ[/QUOTE]
איזה איומים!
איומים במ"תים לא שווים, איומים אחרים שווים יותר!
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1072297]אין לי רעיון להודעה אז הנה ההודעה[/QUOTE]
הודעה מקורית
[quote=the New World;1072299]נתני רק לחלק מהשחקנים הקודם יאלה מחכה לקרב נגד מג'יקארפ שתיתן לי
אצלי בסדר[/quote]
אתה מדבר על ההפסד המשפיל למג'יקארפ ואז צ'רן יעזוב אותך בגלל שאתה לוזר שמפסיד למג'יקראפ,צ'ימצ'אר יתבכיין ויחליט שהוא פוקימון רע וינטוש אותך?
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1072305]אתה מדבר על ההפסד המשפיל למג'יקארפ ואז צ'רן יעזוב אותך בגלל שאתה לוזר שמפסיד למג'יקראפ,צ'ימצ'אר יתבכיין ויחליט שהוא פוקימון רע וינטוש אותך?[/QUOTE]
או זה היה מגניב אז אני תפוס תמג'יקארפ אם הוא מצליח להביס לי את צ'ימצ'אר
עדיין יש לי ביצת אגדי
שגנבים יקחו אותה,והמג'יקראפ שייך למאמן
חברה פתחתי מין משחק קטן כזה בפורום מוזיקה לכו תראו תשתתפו היה אותו פעם זה דיי כיף מעביר את הזמן כזה חח ..
מי פה ?
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1072309]שגנבים יקחו אותה,והמג'יקראפ שייך למאמן[/QUOTE]
עדיין ישארו לי פוקימונים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
+999999999999999999
תותח אתה חחחח ...
תעזרו לי להגיע להקדשה לא חסר לי הרבה?
[QUOTE=the New World;1072299]נתני רק לחלק מהשחקנים הקודם יאלה מחכה לקרב נגד מג'יקארפ שתיתן לי
אצלי בסדר[/QUOTE]
אחלה.יש חדש?
[QUOTE]מה לכולם כן ורק אני לא,בסדר,חכה חכה מה אני יעשה לך במשחק,אתה וצ'ימצ'אר תפסידו למג'יקארפ[/QUOTE]
SUPADUPALOL!!
שצימצ'אר יפסיד לפוקימון הכי מטומטם במשחקים, מאג'יקארפ?!
המטרה היחידה שלו זה להתפתח לגארידוס...
אם אני ראשון שם , בכיף :p
[QUOTE=the New World;1072316]תעזרו לי להגיע להקדשה לא חסר לי הרבה?[/QUOTE]
בכיף,אם אני שם..
היי כולם
עמ' 100
[QUOTE=Uchiha Sasuke;1072317]אחלה.יש חדש?
SUPADUPALOL!!
שצימצ'אר יפסיד לפוקימון הכי מטומטם במשחקים, מאג'יקארפ?!
המטרה היחידה שלו זה להתפתח לגארידוס...[/QUOTE]
כן אני מתקרב להקדשה