[QUOTE=cladino;1119892]ארכימדס, זה שאני הצלחתי להוכיח לך שאני צודק לגבי ארבעת המימדים,לא אומרת שאני יורד מהפסים.
על תורת הכישוף?[/QUOTE]
כן.
Printable View
[QUOTE=cladino;1119892]ארכימדס, זה שאני הצלחתי להוכיח לך שאני צודק לגבי ארבעת המימדים,לא אומרת שאני יורד מהפסים.
על תורת הכישוף?[/QUOTE]
כן.
טוב,עכשיו הלכתי :)
[quote=משתמש רשום;1119893]כן.[/quote]
כישוף הוא היכולת לשנות את המציאות לפי ראות עינייך, בעזרת מילים מיוחדות, תנועות מסוימות, וחשוב שהיה כוח רצון, כי אחרת הכישוף לא יפעל.
אני ועומר מכשפים, שהם בעצם השומרים של היקום.
מבין יותר?
ביי עומר, תהנה עם הארון שלך :)
LordAbizi צודק
ירדתם מהפסים
תן דוגמה ל"כישוף"
[QUOTE=משתמש רשום;1119899]LordAbizi צודק
ירדתם מהפסים
תן דוגמה ל"כישוף"[/QUOTE]
הפיצוץ בהירושימה? תאונת עבודה שלי...פצצות אטום לא כאלה חזקות כמו שחושבים בני האנוש... :)
תגיבו בסרטוניםם..
החתימה עודכנה.
הי בוקר טוב
[quote=cladino;1119892]ארכימדס, זה שאני הצלחתי להוכיח לך שאני צודק לגבי ארבעת המימדים,לא אומרת שאני יורד מהפסים.
על תורת הכישוף?[/quote]
להוכיח?! אני זה שבניתי לך מאקסיומות תורת הקבוצות מרחב לינארי ממימד 5, ואתה נעלמת, ואז אתה עוד מעז לאמר שהצלחת [B]להוכיח[/B] לי שאין מרחב עם מימד גדול מ-4?!
עמוד 100?
עריכה:
Not
בוקר טוב
מה קורה שגומרים נו"ד ביומיים ?
נו"ד פעם היה חוייה, עכשיו זה סתם מסריח
[QUOTE=LordAbizi;1119955]להוכיח?! אני זה שבניתי לך מאקסיומות תורת הקבוצות מרחב לינארי ממימד 5, ואתה נעלמת, ואז אתה עוד מעז לאמר שהצלחת [B]להוכיח[/B] לי שאין מרחב עם מימד גדול מ-4?![/QUOTE]
תורת המימדים בכלל לא קשורה למתמטיקה. אם היית גם [B]מסתכל[/B] איפה הגבתי, אז היית רואה שאני כבתבתי מימד כפי שאני מגדיר אותו. מימד זה לא אורך או רוחב, או זמן. זה משהו אחר.
[quote=cladino;1119964]תורת המימדים בכלל לא קשורה למתמטיקה. אם היית גם [B]מסתכל[/B] איפה הגבתי, אז היית רואה שאני כבתבתי מימד כפי שאני מגדיר אותו. מימד זה לא אורך או רוחב, או זמן. זה משהו אחר.[/quote]
נכון, מימד זה עצמה של בסיס במרחב לינארי. זה לא אורך רוחב או דבר כזה.
[QUOTE=LordAbizi;1119966]נכון, מימד זה עצמה של בסיס במרחב לינארי. זה לא אורך רוחב או דבר כזה.[/QUOTE]
גם לא. מימד זה מקום במרחב שבו יתקיימו חיים, מתקיימים חיים והתקיימו חיים.