אוהד שתי תגובות מעליך
Printable View
אוהד שתי תגובות מעליך
[IMG]http://www.siz.co.il/down.php?i=tohfnmhdlthk.dib[/IMG]
עוד יגיע לפורום חת"ם.
ניר, יש לי דבר אחד להגיד לך.
אם אתה כאן תגיב לזה ואני אגיד.
אני חושב שאקרא אותו אבל לא היום
יודע מה? בוא נדבר עסקים
אם אתה תבטיח שתקרא את שלי, מחר אני אקרא את שלך.
[QUOTE=Tigraro;1236599]ניר, יש לי דבר אחד להגיד לך.
אם אתה כאן תגיב לזה ואני אגיד.[/QUOTE]
אני כאן, אבל בערך. אני כותב עבודה.
אבל זה סיפור על פוקימון..
סאן צאן>רוק לי :@
[QUOTE=מה קורה איתי?;1236598][IMG]http://www.siz.co.il/down.php?i=tohfnmhdlthk.dib[/IMG]
עוד יגיע לפורום חת"ם.[/QUOTE]
התמונה דפוקה תעלה שוב..
[quote=מה קורה איתי?;1236601]אני כאן, אבל בערך. אני כותב עבודה.[/quote]
מה שרציתי להעיר, זה שאתה כל כך דורש רקע במ''תים ובביקורות שלך, אבל אחר כך אתה מתחמק מכתיבת רקע במשפט ''אני לא צריך רקע כי אתה יודע את הרמה שלי''.
אח''כ אל תקרא לעצמך השחקן הכי טוב בחת''ם, אם אתה אפילו לא כותב שורה אחת רקע בטופסי הרשמה.
וד''א המטרה של רקע היא לא רק לבדוק רמה, היא גם כדי להעשיר את העלילה בהמשך.
[quote=Sandshrew;1236384]פשש יש לך סיפור?
תן קישור
ד"א שים לב למה שכתוב למטה
[SIZE=5][COLOR=red]לכל הגיבורים שרשומים למ"ת שלי, Into the pokemon world, ברצוני להודיע לכם על בשורה מרגשת:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]קיבלתי השראה ממ"תים אחרים(ובנינו, הרבה פחות טובים :wink: ) שפתחו סיפורים בעקבות המשחקים שלהם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]בזכות רעיון שעלה לי בחג עקב שיעמום בלי מחשב, אני החלטתי לכתוב סיפור שיקרא "שבעת הגיבורים", סיפור שמבוסס על המ"ת שלי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]כל מי שמשחק במ"ת שלי מומלץ מאוד שיקרא, וגם מי שלא רשום יכול לקרוא וליהנות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]סתם לידע כללי, הסיפור ידבר על שישה גיבורים(שהם פוקימונים) שלא הסכימו לסנדשרו, פוקימון קטן שלא רצה להתאמן במתקפות חול(בעיקר מכיוון שסוג חול הוא הסוג הכי נדוש לפי טעמי) להצטרף לצוות שלהם. סנדשרו החליט, שהעובדה שבני האדם אמרו שהוא "פוקימון חול", לא אומרת שהוא חייב להישאר כזה. הוא יוצא למסע במטרה להוכיח לששת הגיבורים שהוא יכול להיות מי שהוא רוצה, ואף אחד לא יחליט מי הוא חוץ ממנו.[/COLOR][/SIZE][/quote]
חח מעתיקן רעיונות P:
[QUOTE=Tigraro;1236602]אבל זה סיפור על פוקימון..[/QUOTE]
א, שלא בדיוק.
אני בסיפור מתייחס לפוקימונים כאל בני אדם.
שים לב למשל לפסקה מהסיפור:
"סנדשרו החזיק את חרבו העשויה מפלדה, הסתכל להיטמונלי בעיניים וקרא בכעס "אני לא פוקימון חול! זה שבני האדם קבעו כך, לא אומר שום דבר! בוא ואוכיח לך את זה!!"
הוא רץ אל היטמונלי, שנראה שלא התרגש מכל הסיפור, והכה בו בחזקה בחרבו.
היטמונלי, ש זלזל קודם בכוחה של החרב ושל בעליה, נפל ארצה.
"אתם מושפעים מבני האדם" קרא סנדשרו לחמשת הפוקימונים שעדיין עמדו במקום.
"זה שהם קבעו שיש לכם סוג מסוים, זה אומר שאתם חייבים לפעול לפיו? תראו אותי, משתמש בחרב! במקום לזרוק חול לעיניים! מה נראה לכם עדיף? אולי כדאי שתפסיקו לחיות באשליות, ותבינו מה המציאות שלנו. התקפות כמו שלכם בחיים לא יעזרו נגד כדורי פלדה שנורים מרובה. אתם סתם חבורה של פאתטיים..."
סנדשרו רץ בגשם, בלי להסתכל לאחור. 'אני לא רוצה להיות חלק מחבורת הפאתטיים הזאת' הוא חשב לעצמו.
איך זה?
תקרא את הטופס שלי במשחק שלך סאנדשרו!
אני הולך לישון, סיונרה!
נרשמת למשחק שלי?
[QUOTE=Tigraro;1236554]למה? ראיתי שלמישהו אחר אמרת שאתה מוותר O.o[/QUOTE]
עמית
אוהד- זה לא סוטר את העובדה שזה סיפור על פוקימון
אלון- כדאי לי לחזור לעסקי הפייקים?
הלכתי
[QUOTE=Vanguard;1236620]תקרא את הטופס שלי במשחק שלך סאנדשרו!
אני הולך לישון, סיונרה![/QUOTE]
סיונרה סניור! :)
וביי פרנסיס השני