[QUOTE=Astral;1243193]ליאור הבסתי בערך 300 העתקי נארוטו,קל זה לא היה[/QUOTE]
רק לבאס אותך היה עוד משימה שתצטרך להביס נארוטים עם נארוטו ש נראה לי זה בערך 400 או יותר
Printable View
[QUOTE=Astral;1243193]ליאור הבסתי בערך 300 העתקי נארוטו,קל זה לא היה[/QUOTE]
רק לבאס אותך היה עוד משימה שתצטרך להביס נארוטים עם נארוטו ש נראה לי זה בערך 400 או יותר
[QUOTE=Sandshrew;1243209]אז תקרא גם אתה! :)[/QUOTE]
על מה זה? :doubt:
פוקימון :)
אבל לא! זה לא על מאמן!!
אני ממש ממליץ לך לקרוא, מלא אהבו את זה, כולל tigraro וכולל deino man
אתה חייב לקרוא את זה
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=46014[/url]
תכף אגיב במשחק
שמאי תגיב בשלה D=
[QUOTE=Sandshrew;1243215]פוקימון :)
אבל לא! זה לא על מאמן!!
אני ממש ממליץ לך לקרוא, מלא אהבו את זה, כולל tigraro וכולל deino man
אתה חייב לקרוא את זה
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=46014[/url][/QUOTE]
אני אקרא מחר על הבוקר כי אין לי ממש כוח עכשיו
[QUOTE=BasiliskLizard;1243221]אני אקרא מחר על הבוקר כי אין לי ממש כוח עכשיו[/QUOTE]
נו די אל תהיה זיבלון
[QUOTE=Sandshrew;1243224]נו די אל תהיה זיבלון[/QUOTE]
מה אין לי ממש כוח...
אבל אני חושב שאני אקרא כשאני הולך לסלון לישון בערך עוד שעה או שעתיים...
[QUOTE=BasiliskLizard;1243229]מה אין לי ממש כוח...
אבל אני חושב שאני אקרא כשאני הולך לסלון לישון בערך עוד שעה או שעתיים...[/QUOTE]
תקרא עכשיו ותגיב, חבר שלי בא אלי ואנחנו צריכים ללמוד לאיזה 4 מבחנים...
אני עוד רוצה לראות את התגובה שלך היום!
מי הפותח הבא?
[QUOTE=Tigraro;1243233]מי הפותח הבא?[/QUOTE]
אני נראלי...
[quote=monster;1243211]רק לבאס אותך היה עוד משימה שתצטרך להביס נארוטים עם נארוטו ש נראה לי זה בערך 400 או יותר[/quote]
תגיד איך אני יכול לעזור לאוסמה הפצוע הזה שאחד מהשניים מההתחלה חוזר כול הזמן ועוד עשרות נינג'ות מבאסות!
[QUOTE=Astral;1243238]תגיד איך אני יכול לעזור לאוסמה הפצוע הזה שאחד מהשניים מההתחלה חוזר כול הזמן ועוד עשרות נינג'ות מבאסות![/QUOTE]
תהרוג מהר תנינג'ות ואז תהרוג את הידאן זה לא ממש קשה מציע לך להיות קרוב לאסומה כדי להגן עליו מהניג'ות ואז מהידאן
גמאני רוצה לפתוח נו"ד מתישהו
איך עושים את זה?
לא הבנתי מה השירשור הזה, אבל זה נראה מגניב... אגב, אתה אכן מגיב הרבה יותר למ"ת פשוט קודם חיכית עד שהיו 8 אנשים שתוכל להגיב בבת אחת אם אני לא טועה...
אני פותח מ"ת חדש כולם !!! אפשר להתחיל לשמור מקומות (אם הוא יאושר) אבל החלק הכי טוב הוא : זה שכתוב של משחק שדומה למשחק קופסה כך שהטופס הרשמה הוא כינוי בפורום, כינוי, וכוח מיוחד Xd... אז כל המשועממים יכולים לעשות אותו בשנייה... אבל אני מבקש שרק ילדים שמגיבים ממש מהר יכנסו לזה, כי זה משחק שבנוי על סיבובים ואני חייב לתאר מה קורה על ההלוח (שפה הוא יהיה מפה) לפי מה שכולם עשו... מקווה שאביזי יאשר... מזל שהוא בא מחר, אני לא יכול לחכות יותר...
רעיון טוב
אוהד,אתה צריך לבקש מפקח\ראשי יש טופס הרשמה בנעוץ אבל תשים לב יש כאלה שמחכים עוד לפני סיום החופש הגדול